Wkino

Hvordan trene shih tzu

Shih Tzu hunden er en svært vennlig og aktiv hund. De kan være svært elskelig og en god følgesvenn å ha rundt. Det er viktig å få Shih Tzu trening ut av veien så snart som mulig, slik at du kan etablere en lykkelig, langt forhold med dem. Nedenfor er de vanligste typer trening for denne type hund og fremgangsmåten for å ta for å effektivt få dem trenet.

Trinn

Hvordan trene shih tzu. Den shih tzu hund er en svært vennlig og aktiv hund.
Hvordan trene shih tzu. Den shih tzu hund er en svært vennlig og aktiv hund.
 1. 1
  Den shih tzu hund er en svært vennlig og aktiv hund. De kan være svært elskelig og en god følgesvenn å ha rundt. Det er viktig å få Shih Tzu trening ut av veien så snart som mulig, slik at du kan etablere en lykkelig, langt forhold med dem. Nedenfor er de vanligste typer trening for denne type hund og fremgangsmåten for å ta for å effektivt få dem trenet.
 2. 2
  Innbrudd på shih tzu
 3. 3
  Først må du bestemme hvor dette stedet er tenkt å være. Skal du trene dem til å gå i kasse deres, på avis eller utenfor? Finne ut av dette og deretter feste med det. Ikke endre steder som dette vil bare forvirre valpen.
 4. 4
  Når du bestemmer deg for hvor stedet kommer til å være, må du ta valpen der til ulike tider. Disse tidene er vanligvis innen 30 minutter etter å ha spist, etter naps, når det er leggetid og når som helst det ser ut som de må gå.
 5. 5
  Du må også ha en overflod av tålmodighet, spesielt når du starter opp pottetrening din shih tzu valp. Vær konsekvent og lage en rutine. Sørg også for å rose valpen for en godt utført jobb.
 6. 6
  Lydighet shih tzu trening
 7. 7
  For å kunne trene shih tzu å være lydig, må du få valpen respekt umiddelbart. De må lære å gjenkjenne deg som leder, ikke dem. Du vil at valpen å lære visse kommandoer som for eksempel sitte, heel, la seg ned og komme til deg som anvist.
 8. 8
  Du kan forsøke å gjøre dette på egen hånd og med litt utholdenhet, kan du oppnå dette målet, men det kan være lurt for deg å søke hjelp av en profesjonell lydighet trener. Disse trenerne er der for å ikke bare hjelpe din valp, men også gi deg tips og råd om riktig måter å gjøre det.
 9. 9
  En ting som en profesjonell vil forsøke og anbefaler deg å gjøre er å få hunden sosialt samvær. Dette betyr ganske enkelt, få din Shih Tzu rundt andre typer hunder og folk så mye som mulig. Du må få frykten ut av valpen, slik at de føler seg komfortabel rundt dem, ellers vil du finne dem bite og angripe.
 10. 10
  Tålmodighet og utholdenhet under shih tzu trening
 11. 11
  Treningen din valp tar tid. Du kan ikke forvente at de skal lære alt på en uke. Du må være konsekvent og holde gjenta prosessen om og om igjen til det pinner med dem. Det er ting du kan gjøre for å gjøre denne prosessen mye smidigere.
 12. 12
  Tilby godbiter og belønninger. Belønne Shih Tzu med hunden godbiter, leker eller bare noen TLC når de reagerer på en kommando riktig eller hver gang de går på do i den angitte stedet.
 13. 13
  Ikke skjenn, truffet eller straffe valpen. Dette er mot produktive og ærlig, fornærmende. Valpen vil lære mye raskere med ros, belønning og kjærlighet.
 14. 14
  Trene shih tzu i korte intervaller. Disse valpene har en kort oppmerksomheten span og bli distrahert lett. Hvis dette skjer, stopp hva du gjør og komme tilbake til det litt senere.
 15. 15
  Shih tzu trening kan gjøres effektivt ved å følge tipsene ovenfor og praktisere tålmodighet. Å gi valpen masse kjærlighet, hvile og tid for lek vil også hjelpe prosessen sammen. Bare ikke gi opp. Du er lederen og hunden må lære å respektere det.

Tips

 • Du må være konsekvent og innse at mens du er renslig din valp eller voksen hund, ikke føler at du er å straffe dem.
 • Du bare får budskapet om hvor du vil at Shih tzu å bruke badet.
 • Hvis du prøver å housebreak din Shih tzu, ikke gi opp, med en hel masse konsistens din Shih Tzu vil lære det beste stedet å gå på do.
 • Du kan bare ikke kjefte på det ikke å tisse på feil sted, men du kan gjøre Shure din shih tzu vet ikke å gjøre det igjen.
 • Den beste måten å housebreak en Shih tzu er gjennom kasse trening.