Wkino

Hvordan trene en boxer valp

Boxer er en tysk rase som ble skapt ved å krysse en Bullenbeisser, en lite kjent rase, og en engelsk bulldog. Boxer er en lojal, intelligent, svært opphisset rasen. De er lekne, nysgjerrige og ekstremt energisk. Disse egenskapene gjør det viktig at alle som legger en ung en til sin familie være godt bevandret på hvordan å trene en Boxer valp.

Trinn

Hvordan trene en boxer valp. Lær om de positive og utfordrende trekk av bokseren.
Hvordan trene en boxer valp. Lær om de positive og utfordrende trekk av bokseren.
 1. 1
  Lær om de positive og utfordrende trekk av bokseren. Gjør du det vil hjelpe deg å forstå din nye Boxer valp mens du trener ham.
  • Boxers av naturen er lojale mot mennesker, de vanligvis komme sammen med andre kjæledyr i husholdningen, og de har en tendens til å like barn, vanligvis spiller forsiktig når det passer. Bygge på og belønne disse positive trekkene når treningen din valp.
  • Boksere er energiske hunder og har mye plass til å spille og daglige turer med sine "folk". Bruk denne spilletid og de daglige turer å bånd med valpen samtidig trene ham til å følge ordre. Har familiemedlemmer ta svinger med disse aktivitetene slik at valpen får brukt til hver enkelt persons kommandoer.
  • La ikke rom for tvil om hva som er akseptabel atferd for din Boxer valp. Hvis de ikke er tillatt på møbler, være konsekvent. De vil ikke forstå begrepet "noen ganger," de er enten lov til å ligge på sofaen eller så er de ikke. Boksere er notorisk sta og standhaftig, slik at du kan ha til å korrigere valpen mange ganger. Vær klar på hva din Boxer valp er og ikke er lov til å leke med. Hvis han eller hun å tygge sko eller andre gjenstander, være fast i dine irettesettelser. Boksere er lekne av natur, og en lys, luftig tone vil ikke være nok, han vil tro du spiller med ham hvis du ikke er fast nok.
 2. 2
  Begynn innbrudd boxer valp den dagen hun kommer hjem.
  • Velg et stikkord eller en setning du vil bruke når du tar hunden utenfor. Hvis du bruker dette ordet fra begynnelsen, vil Boxer valpen lære å assosiere det med å gjøre det han er ment å gjøre utenfor. Bruk stikkordet konsekvent. Boksere er svært intelligent og vil trene lett hvis du bruker repetisjon.
  • Sjekk din Boxer valp nøye når han er inni. Hvis han går i sirkler eller snuse i gulvet, er han sannsynligvis klar til å avlaste seg. Ta ham utenfor umiddelbart. Hvis valpen gjør det ute, sørg for å gi ham en godbit og ros. Hvis han ikke gjør det, plukke ham opp, og i en god tone i stemmen, fortell ham "Nei!"
 3. 3
  Lære hunden å respektere deg.
  • Av instinkt, hunder anser seg selv en del av en pakke. Når du får en Boxer valp, blir din familie som pakke, og du må etablere deg som leder fra begynnelsen. Tolererer ikke atferd som bjeffer tilbake når du disiplin, plage deg når du prøver å gjøre utføre oppgaver, flytte mat fra bord eller plater, tygger, urinering innendørs, kjører fra deg når han blir kalt, eller hoppe på folk. Bruk en fast stemme når du irettesettelse valpen. Boksere er desperate etter å behage sine herrer, og motstanden vil avskrekke dem fra å handle ut.
 4. 4
  Bruk repetisjon. Din boxer valp vil sannsynligvis ikke komme inn i ditt hjem å vite hva "sitte", "ned" og "stay" betyr. Du må lære henne, viser henne igjen og igjen. Si ordene i samme tone i stemmen hver gang slik at hunden lærer å svare.
  • Velg ditt vokabular ord, som er byggesteinene i trening. Bruke ord og setninger som "nei", "slippe det," "stille", "Gå og legg deg", "kom", "ned" og "av".
 5. 5
  Deal med atferdsproblemer fra den første dagen du bringe din egen bokser valpen hjem.
  • Boksere har en tendens til å ta over et hjem hvis de får lov til å gjøre det, og hvis du ikke stenge dårlige oppførsel raskt, kan de komme ut av kontroll. Bruk alltid en tone i stemmen, ansiktsuttrykk og kroppsspråk som viser at du forretninger. Hunden din vil bare lære å respektere deg og adlyder deg hvis du samhandler med ham på riktig måte.
 6. 6
  Sosialisere boxer valp ved å sette henne i kontakt med mennesker og andre dyr. Se henne veldig tett. Ros atferd som er ønskelig; reprimande henne for atferd som for eksempel hopping, growling og nipping som ikke er akseptabelt.
  • Boksere vil bindingen med hvert medlem av familien din hvis det er oppmuntret, men de har en tendens til å velge en person som bånd de mest. Sørg for at din Boxer tilbringer tid med alle i husholdningen så hun kommer til å kjenne og stole på alle familiemedlemmer.

Tips

 • Tenk kasse trening. Dette vil gi hunden et trygt, kjent sted å gå når han er opprørt eller overveldet. Denne kassen skal være stor nok for valpen å slå hele veien rundt, stå opp og legge seg ned. Boksere har vokse til å bli ganske stor, så du må kanskje investere i en større kasse som valpen blir større.
 • Kontroller at du har deres favoritt godbiter når de gjør bra.