Wkino

Hvordan tilgi en juksemaker

Hvis din ektefelle eller signifikante andre utro mot deg, så du må være følelsen såret, overveldet, og usikker på hvordan du går frem. Hvis du ønsker å fortsette forholdet, er det på tide å komme i kontakt med dine følelser og ta lager av obligasjonslånet deg og din betydelige andre har utviklet, til og arbeide for å bevege seg fremover. Tilgi en juksemaker vil aldri bli enkelt, men å følge disse trinnene kan hjelpe deg å komme gjennom den.

Trinn

Hvordan tilgi en juksemaker. Avgjøre om du skal tilgi juksemaker.
Hvordan tilgi en juksemaker. Avgjøre om du skal tilgi juksemaker.

Reflektere før du tilgi

 1. 1
  Avgjøre om du skal tilgi juksemaker. Dette er det viktigste steget. Før du prøver å gjøre ting fungerer, må du bestemme om det er verdt det. Uansett hvor mye du elsker din betydelige andre, bør du vite at å tilgi en juksemaker kan være en av de tøffeste, mest følelsesmessig taxing ting du noensinne vil ha å gjøre. Men hvis du virkelig ønsker å se om du kan gjøre ting fungerer, da disse er noen potensielle grunner til at du kan tilgi en juksemaker:
  • Hvis det var en kortvarig indiskresjon. Kanskje du fikk i en stor kamp, ​​kanskje det var alkohol involvert, eller kanskje han møtt noen som han trodde var virkelig, virkelig spesiell... for et øyeblikk. Selv om det ikke finnes gode grunner for juks, hvis det virkelig, virkelig bare skjedd en gang, så du kan være i stand til å bevege seg forbi den.
  • Hvis den betydelige andre er virkelig lei meg. Dette er en stor en. Er betydelige andre ekstremt lei, deprimert, emosjonelle, og gjør alt han eller hun kan for å vise deg at han eller hun er ødelagt av sin egen atferd, og vil aldri gjøre det igjen?
  • Hvis du føler at du gir opp hvis du ikke finne ut av det. Hvis du vet at du har noe spesielt og som går ut vil føles som å kalle det avsluttes, så bør du prøve å henge der for å se om du kan gjøre det arbeidet.
  • Hvis du har hatt et langt og sunt, intime, utrolig forholdet. Selv om ditt forhold ikke kan føle så stor etter at du har funnet ut din kjære har vært utro, hvis det har vært ellers sterk i løpet av forholdet, så kan det være verdt å redde.
  • Ikke tilgi en vanlig juksemaker. Hvis den betydelige andre har gjort dette før, er det på tide å bøye seg ut. Selv om du har et hjem, barn, og et liv sammen, det er bare ikke verdt det. Hva om dette er den eneste gangen du fant ut om juks, men du har mistanke om at han har jukset et par ganger før? Så du var nok rett.
  • Ikke tilgi en juksemaker i begynnelsen av et forhold. Hvis du nettopp startet dating noen, og han allerede utro mot deg, så ditt forhold stiftelse er altfor steinete for deg å gjøre det gjennom. Føler lettet over at det skjedde tidlig, da det ikke var så vanskelig å gi slipp.
  • Ikke tilgi en juksemaker om juks er et tegn på en dødsdømte forholdet. Hvis du tror at juks skjedde fordi du og din bedre halvdel har ingenting til felles lenger, er knapt tiltrukket av hverandre, og er helt unnlater å gjøre det arbeidet, og deretter se på dette som en unnskyldning for å la alt gå.
 2. 2
  Ta deg tid til å kjøle seg ned. Uansett hvor mye du ønsker å snakke med, kjefte på, eller skade din betydelige andre, ikke gjør det rett etter at du finner ut om juks. Hvis du allerede hadde en blow-out etter at du har funnet ut, er det på tide å lene seg tilbake og ta en pust i bakken. Hvis du fant ut om juks, men signifikante andre ikke vet at du vet, så bør du ta deg tid til å reflektere som du finne ut hva jeg skal si.
  • Dette er et vanskelig trinn. Du kan føle at jo tidligere du snakker om det, jo raskere kan du begynne å finne ut hva jeg skal gjøre, men dette er ikke tilfelle. Hvis du hopper inn i en samtale eller et argument for tidlig, vil du faktisk gjøre ting verre.
  • Bruk litt tid på å gå en tur, trene, eller bare gråte på rommet ditt. Gjør hva du må gjøre for å slippe noen av dine følelser og hjelpe deg selv tenke litt mer rasjonelt.
  • Dette kan også bety å ta et par uker å tilbringe tid borte fra den betydelige andre. Hvis du bor sammen, kan dette være spesielt vanskelig, men hvis du trenger å forlate, prøv å bo med en venn eller et familiemedlem eller selv på et hotell hvis det er nødvendig.
 3. 3
  Ikke klandre deg selv. Dette bør være et idiot-sikkert, men det kan være en av de vanskeligste delene av prosessen. Tror ikke at betydelige andre utro mot deg fordi du ikke er attraktiv nok, fordi du ikke er kommunikative nok, eller fordi du er for opptatt med arbeid eller øke dine barn til å ta tid til å fokusere på forholdet. # * Din signifikante andre jukset, og det er hans eller hennes feil, og ingenting du har gjort burde ha garantert at (med mindre du var utro først, men det er en annen historie.)
  • Du bør aldri klandre deg selv for betydelige andres juks måter, men du kan sikkert tenke på måter som dine handlinger har bidratt til å bremse ned forholdet når du tar deg tid til å reflektere over forholdet som helhet.
  • Dessuten må du ikke noen gang la betydelige andre klandre deg. Hvis det skjer, går ut døren.
 4. 4
  Ta lager av forholdet. Når du føler deg mer nøktern, bør du tenke om ditt forhold til den personen som var utro. Hvordan gjøre den andre personen føler du deg? Kan du tenke deg en fremtid uten denne personen? Har dette vært et godt forhold, eller er du bare redd for å gi slipp? Her er noen flere spørsmål å stille deg selv:
  • Hva er spesielt med forholdet ditt? Er du villig til å tilgi personen for juks fordi du virkelig ønsker å lagre den fantastiske forhold, eller fordi du er redd for å være alene? Hvis du ikke kan tenke på årsaker til at forholdet er spesiell, så bør du gå videre.
  • Hvordan vil du beskrive banen til forholdet? Ting har vært god i lang tid, og da har plutselig surnet, eller har ditt forhold vært sakte spiral nedover? Prøv å tenke på årsakene til at forholdet har vært beveger seg i en bestemt måte.
  • Kan du tenke deg hvordan forholdet førte signifikante andre til å jukse? Husk, dette er annerledes enn å skylde på deg selv. Prøv å tenke hva det handler om forholdet som kunne ha gjort betydelige andre jukse, enten det er det faktum at han er sjalu fordi du er erfaren, eller fordi du har vært sammen siden high school og ti år senere, har han følelsen som han slo seg ned for tidlig.
 5. 5
  Sørg for at din bedre halvdel er forpliktet til å gjøre ting fungerer. Når du har bestemt at du ønsker å tilgi betydelige andre for de riktige grunnene, og at forholdet er verdt å redde, må du sørge for at den betydelige andre er følelsen på samme måte før du forplikte seg til måneder - eller år - av hardt arbeid.
  • Sørg for at din bedre halvdel er virkelig lei meg. Det er en forskjell mellom å si unnskyld og virkelig være lei meg.
  • Sørg for at din bedre halvdel er ikke bare lei, men også forpliktet til går fremover med deg.

Tilgi signifikante andre

 1. 1
  Validere dine følelser. Det er viktig at betydelige andre gjenkjenner følelsene dine. Han eller hun kan bli lei, men det er forskjellig fra å forstå smerte, hjertesorg og forvirring du går igjennom. Fortell din betydelige andre hvordan du virkelig føler, og sørge for at han eller hun erkjenner alt som går gjennom hodet ditt.
  • Signifikante andre bør helt forstå at han har satt deg i en forferdelig posisjon før du kan gå videre. Han kan være i en tøff posisjon også, spesielt hvis han måtte avslutte en affære, men han bør være forståelse for dine følelser for den å arbeide.
 2. 2
  Ha en ærlig samtale. Ha en ærlig samtale om hva som skjedde er den eneste måten å bevege seg fremover. Du bør planlegge en dag og tid til å sitte ned med signifikante andre og å snakke om hva som skjedde. Du har kanskje allerede ropte eller kranglet om det, men dette er forskjellig fra å bryte ned det som skjedde på en rasjonell måte. Her er hva du skal gjøre:
  • Spør din betydelige andre hva som skjedde. Det er ikke nødvendig å komme inn på detaljene av hva som egentlig skjedde mellom ham og den andre kvinnen. Bare få fakta. Hvor mange ganger har de møtes, og når skjedde det?
  • Spør hvordan han føler om den andre kvinnen. Beste svar: "Jeg føler meg absolutt ingenting for henne." Verste svaret: "Jeg vet ikke." Signifikante andre bør ikke bare si at han har festet til den andre kvinnen, men han bør virkelig føle noe for henne. Du vil måtte ta hensyn for å se hva han egentlig føler.
  • Spør ham om dette har skjedd før. Selv om det er argumenter mot å avsløre siste dalliances eller ubetydelige feil å på lang sikt signifikante andre, siden du allerede vet poengsummen, kan du like godt få så mye informasjon som mulig, slik at du kan ta den beste beslutningen.
  • Spør hvordan han føler om forholdet. Finn ut hvorfor han var utro, og hvordan han føler om å være sammen.
  • Fortell ham hvordan du føler deg igjen. Selv om du bør allerede har kommunisert og validert følelsene dine, kan du være fast om hvordan du føler deg når han forteller deg sin side av historien.
  • Diskuter hva du kan gjøre for å gjøre ting fungerer. Du kan være business-aktige om det og ta notater. Hva vil du gjøre for å sørge for at forholdet er sterkere og at juks ikke vil skje igjen? Vil du bruke mer tid sammen, være mer ærlige med hverandre, eller finne et helt nytt forhold rutine? Vil du se et forhold terapeut og snakke med venner om problemet, eller vil du prøve å finne det ut av dere selv?
  • Sette regler. Hvis kvinnen er en kollega, din betydelige andre må slutte i jobben? Mange forhold terapeuter si ja. Har han å kommunisere med deg hver time når han er ute? Dette kan føles ydmykende for ham, men minner ham om at du er den som føler seg ydmyket.
 3. 3
  Arbeidet med å ha åpen kommunikasjon. Når du har hatt en ærlig samtale om hva som skjedde, kan du jobbe med å gjøre ærlig kommunikasjon en del av det daglige liv. Du bør gjøre et poeng av å være åpen og ærlig med hverandre, og å ta seg tid til å lytte til hva den andre personen har å si. Her er noen måter å arbeide på å ha åpen kommunikasjon:
  • Få tid til å snakke hver uke. Vær åpen om hva som fungerte i forholdet som uke og hva du kan gjøre for å gjøre ting bedre. Dette bør ikke føle seg altfor tvang, men som et nødvendig skritt.
  • Gjør et poeng av å fortelle hverandre hvordan du føler deg. Selv om du kan føle stengt av etter at du fant ut at du har blitt lurt på, bør du jobbe med å snakke om dine positive og negative følelser når du er klar.
  • Ikke vær passiv aggressiv. Hvis du er sint sint om noe, så nevne det når tiden er riktig.
 4. 4
  Arbeide med å forbedre forholdet. Med mindre juks var virkelig en anomali og alt er perfekt mellom deg og din bedre halvdel, du må jobbe med forholdet. Det er mange ting du kan gjøre for å bidra til å bygge en dypere forbindelse og for å prøve å starte friskt. Her er noen ting du kan prøve:
  • Plukke opp en ny hobby sammen. Begge bør du prøve noe du aldri har gjort før, enten det er fjellklatring eller keramikk.
  • Prøv å dele flere interesser. Kanskje du har vokst fjernt fordi du føler at du har noe til felles, og ingenting å snakke om. Gjør en pakt om å lese den samme boken hver måned, eller se på et nytt TV-show sammen. Selv dele et par små steder og kan gjøre en stor forskjell.
  • Arbeidet med kompromiss. Ikke la din signifikante andre alltid få viljen sin, og vet at du ikke bør få deg hele tiden heller, selv om du er den som har vært utro mot.
  • Dra på ferie sammen. Å gjøre noe helt nytt sammen vil gi deg et pust av frisk luft. Mens en ferie er ikke en god langsiktig løsning, kan det hjelpe deg til å føle mer av en avstand fra juks. Du bør bare gjøre dette når du har hatt litt tid til å reflektere og føler at du ønsker å tilbringe mye solo tid med betydelige andre.
  • Slutte å skylde på den betydelige andre. Dette høres kanskje umulig, men hvis du virkelig ønsker å jobbe med forholdet ditt, kan du ikke nevne det faktum at betydelige andre jukset annethvert sekund. Du kan ta det opp når du kommuniserer om dine følelser, men uformelle jabs om betydelige andre er utro oppførsel vil bare gjøre ting verre.
  • Minimer betydelige andre ynkelige. Selv om du kan nyte de stadige komplimenter, blomster og skulder gnir, prøv å være på selv fotfeste så mye du kan. Selv om den betydelige andre er virkelig lei for det, kan han eller hun ikke tilbringe hele forholdet groveling eller prøver å forsikre deg om hans eller hennes kjærlighet. Det er slitsomt.
 5. 5
  Ikke besette over den andre mann eller kvinne. Dette er den enkleste måten å kjøre selv helt gal og å ødelegge forholdet ditt. Hvis du vet hvem kvinnen eller mannen er eller hvis du er uheldig å ha møtt henne eller ham eller til og med kjøre i de samme sosiale sirkler, gjør alt du kan for å unngå kontakt med denne personen. Det er naturlig hvis dette føles helt umulig, men fortell deg selv at du bør fokusere på sitt eget forhold, ikke på hva noen andre personen gjør med hans eller hennes liv.
  • Ikke sammenlign deg selv til den andre kvinnen. Ikke la henne føle deg dårlig om deg selv eller utilstrekkelig på noen måte. Du kjenner ikke hennes situasjon. Kanskje hun har falt for betydelige andre, eller kanskje hun hadde ingen anelse om at han hadde en kjæreste. Bare ikke engang tenke på det.
  • Ikke stengel personen betydelige andre jukset med på Facebook og andre sosiale medier. Ikke søk gjennom hans eller hennes profil, på jakt etter hint om hva denne personen har som du ikke.
  • Ikke stengel personen i det virkelige liv. Tydeligvis.
  • Ikke snakk om den andre personen til betydelige andre. Fokus på forholdet i stedet for å dvele ved fortiden.
  • Hvis du virkelig fokuserer for mye på den andre personen, kan du snakke med en venn om det, men du kan bare ta det så langt.
 6. 6
  Hvis du fortsatt ikke kan tilgi signifikante andre, så la gå. Hvis du har prøvd alt og er fortsatt fylt med sinne og bitterhet, og kan umulig finne en måte å flytte forholdet fremover, så er det på tide å avslutte ting. Hvis du ikke kan stå synet av signifikante andre, enn si hans eller hennes berøring, eller hvis du er fylt med paranoia helst signifikante andre er rundt et medlem av det motsatte kjønn, er det på tide å kalle det avsluttes.
  • Det er mye bedre å avslutte forholdet enn å tvinge deg selv til å feste rundt i noe som ikke fungerer. Din harme kan bare vokse, og du kan ende opp med å skade den andre personen ved å jukse, eller vokse så følelsesmessig fjernt at kommunikasjon er umulig.
  • Husk at selv om personen har prøvd utrolig vanskelig å være den beste signifikante andre etter at han eller hun jukset, kan det bare ha vært for sent. Bare fordi personen prøver hardt nå betyr ikke at du må feste med det hvis du bare ikke føler akkurat.
  • Du kan føle deg stolt over at du har prøvd å jobbe gjennom noe utrolig vanskelig, selv om det ikke fungerte. Det tok likevel mye mot.

Tips

 • Tilgi en juksemaker er enda mer komplisert når det er barn i miksen. Du må tenke på hva som ville være best for barna, samt hva som ville være best for deg, vil du heller bo i en mindre enn ideell situasjon fordi det er bedre for barna dine, eller tror du at du gjør det som er best for du vil også være det beste for barna i det lange løp?
 • Ikke la økonomisk avhengighet tvinge deg til å bo med signifikante andre. Hvis du er sikker på at du aldri vil bli fornøyd med juks signifikante andre, er ikke mengden av penger verdt å bo i en giftig forholdet.

Advarsler

 • Husk at det bedratt kan jukse igjen. Hvis det skjer igjen, gå ut døren. Ikke vær en dørmatte.