Wkino

Hvordan finne ut om din ektefelle er juks

Det er mange måter å finne ut om din ektefelle er juks. Snart får du vite.

Trinn

Hvordan finne ut om din ektefelle er juks. Stol på instinktene dine.
Hvordan finne ut om din ektefelle er juks. Stol på instinktene dine.
 1. 1
  Stol på instinktene dine. Hvis du har en følelse av at noe er galt, ikke ignorere det.
 2. 2
  Se etter en plutselig endring i ektefellens rutine. Skriv ned nøyaktig når din ektefelle går på jobb, går på treningsstudio, går til lunsj, osv. rutine kan variere på grunn av det arbeidet som din ektefelle gjør, så noen ganger er det vanskelig å si. En talende tegn er å finne at han / hun kommer på flere arbeidsreiser, eller arbeider senere timer enn vanlig. Ring din ektefelles arbeidsplass når han eller hun skal være der, og se om han eller hun plukker opp.
 3. 3
  Spør din ektefelle hvorfor hans rutine er endret. Mens du gjør dette se deres øyebevegelser. Hvis de ikke kan se deg i øynene når du ser inn i deres da det er en annen juks ektefelle tegn. Vanligvis når folk lyver de pleier å ikke få øyekontakt, eller urolig som de er å fortelle løgn. De kommer til å fokusere på et objekt som er rundt dem, heller enn å se deg rett i øynene. Det er som om de skjuler noe.
 4. 4
  Se opp for uvanlig oppførsel. Når de svarer sin mobiltelefon, har de ofte flykte et sted utenfor hørevidde? Går de på merkelige eller uvanlige utflukter og insisterer på at du bor bak? Er deres reaksjon oddetall eller mistenkelig når du konfronterer dem om disse utflukter?
 5. 5
  Sjekk dine kredittkort regninger. Er det noen kostnader du ikke kjenner igjen, for eksempel på restauranter, hoteller, fritidsaktiviteter, etc? Konfrontere dem om disse kostnadene. Hvis svaret er unnvikende, uklar eller direkte mistenkelig, det er definitivt et dårlig tegn.
 6. 6
  Sjekk dine telefonregninger. Se om det er et tall på det at du ikke anerkjenner at din ektefelle kan ha ringt. Hvis du kan, ringe dette nummeret, og forklar at du fikk dette nummeret av av telefonregningen, og lurte på hvor den kom fra. Også et alternativ er å enten bare henge opp, eller si "Beklager feil nummer". Hvis du stiller spørsmål, noen ganger vil du få sannheten, og noen ganger vil du ikke. Lytt etter ledetråder som kan gjøre det virke som noe er på gang.
 7. 7
  Være grei. Spør din mann eller kone hvis de har vært utro mot deg. De fleste vil lyve, men noen vil fortelle sannheten. Igjen må du se øynene og lytte til deres stemmer. Se å se hvor sint de får mens de gjør det. Hvis de går ballistisk, eller bli sintere enn vanlig, er det meget mulig at de lyver.

Tips

 • Du bare "vet". En magefølelsen forteller deg at noe er galt. Ditt livs opplevelse gir deg mer visdom enn du er bevisst klar over - du har oppdaget juks.
 • S / han virker annerledes eller lykkeligere uten noen åpenbar grunn.
 • Det er en uvanlig våren i hans / hennes steg, en letthet av ånd, men det er ingen økt varme i ditt sexliv.
 • S / han har begynt å la deg vinne noen argumenter.
 • S / han begynner lavishing gaver på en "venn" og hans / hennes familie.
 • S / han begynner lavishing gaver på en "venn" og hans eller hennes familie.

Advarsler

 • Husk at jo lenger du lar din ektefelle å jukse, jo mindre din ektefelle respekterer deg og jo mer du stilltiende godkjenne hans eller hennes oppførsel. Hvis juks har gått lenge nok, kan det hende du må godta en mer "åpent" forhold.