Wkino

Hvordan du kan snakke i et arrangert ekteskap møte

Får frysninger før en avtale ekteskapet møtes. Her er en guide som kan hjelpe deg å lette prosessen med en arrangere ekteskap møtet.

Trinn

Hvordan du kan snakke i et arrangert ekteskap møte. Bestem hva slags jente du vil.
Hvordan du kan snakke i et arrangert ekteskap møte. Bestem hva slags jente du vil.
 1. 1
  Bestem hva slags jente du vil. Hus kone, søt og omsorgsfull, familie orientert, business kvinner etc
 2. 2
  Husk å lese bio data dobbelt eller tre ganger før møte jenta.
  • De bio data vil gi deg gnister av hva du kan spørre. Eksempel: hvorfor gjorde du b.com, oh du liker matlaging, reiser, Synes du liker ekstra pensum aktiviteter.
 3. 3
  Trykk føttene til jenter foreldre...... Hvis hun berører foreldrene dine føtter etter å ha sett du gjør det, ønsker hun ekteskap med deg.
 4. 4
  Jenta er nervøs og så er du så roe ned og smile. Gjør det motsatte personen føler deg komfortabel.
 5. 5
  Spør noen enkle spørsmål som å spørre hennes navn, og deretter spør hva betyr navnet hennes.
 6. 6
  Spør henne om hun virkelig ønsker å gjøre en avtale ekteskap eller kjærlighetsekteskap. Mange ganger en jente har familie press for å se en fyr. Gjøre henne føle seg komfortabel slik at hun kan åpne opp og fortelle sannheten.
 7. 7
  Spør henne hva hun ønsker å være. Et hus kone, business kvinner eller hun er villig til å spille en dobbel rolle.
 8. 8
  Å innskrenke spør en jente om hun liker en kjernefamilie eller liker hun en felles familie.
 9. 9
  Spør om hun går til templet. Hvis hun går tempel daglig så det er et godt tegn på at hun vil være en veldig fin jente. Hvis hun går av og på betyr hennes religiøse tro er moderat.
 10. 10
  Snakk om hverandres hobbyer. Hva vaner er en sving på, og hva er en turn off. Mange jenter sier at røyking var en stor turn off fra dem.
 11. 11
  Spør hvis jenta er åpen for forandring etter hvert som dagens behov kan være en business kvinner, tre år fra nå behovet vil være for en omsorgsfull mor og en omsorgsfull datter i loven som foreldrene dine vil være aldring og fem år fra nå behovet vil være av et hus kone. Se om hun er fleksibel.
 12. 12
  Jenter ofte spør hvor fri familien er i forhold til klær. Være veldig ærlig og fortelle sannheten. Svar sannheten om hva som er tillatt i hjemmet, er det tillatt på sosiale funksjoner og hva som vil bli tillatt på utflukter.
 13. 13
  Jenter går til en viss grad for å spørre hvor mye tjener du. Svar hvis det er fast lønn eller fortjeneste prosentandel. Forklar hvis du ikke er lønnet personer. Du kan være resultat orientert. En virksomhet familie drives for profitt, og hvis det gjør tap så vil det løfte alle sine eiendeler for å sikre at familien navnet ikke bli bortskjemt og lønn blir utbetalt til ansatte først.
 14. 14
  Aldri spurte en jente om hennes fortid. Jeg vet ikke hvorfor det skulle saken. Jeg antar fortid er fortid og møtet var å bestemme nåtiden og fremtiden for livet ditt.
 15. 15
  I livet jenter har falt for en fyr og mange jenter angrer for sine feil så ikke egge de siste detaljene.
 16. 16
  Vær tydelig hvis du forventer en jente å gjøre noen plikter. Hvis du har besteforeldre som er gamle og foreldrene hadde blitt operert to ganger for helsespørsmål, og du ville ha et hus kone å ta vare på dine foreldre. På samme måte hvordan en jente ta vare på sine foreldre og en mor ta seg av barnet sitt. Gjøre en slik ting klart.
 17. 17
  Ikke gjør det en monolog. Møtet skal være en samtale.
 18. 18
  Prøv å søke henne på facebook, koblet i eller twitter. Det vil gi deg noen detaljer om henne.
 19. 19
  Ikke godta ekteskap etter det første møtet. Kontroller at du har minst to eller tre gode møtene før levere den endelige avgjørelsen.
 20. 20
  Mange jenter skjule sannheten i første møte, og kan åpne opp først etter den andre eller tredje møte.
 21. 21
  Pass på at du snakker med din egen familie om å respektere din ektefelle når ekteskapet er avsluttet.
 22. 22
  Be om respekt og privatliv fra familien din i form av ikke overskrider grensene som er implisert i en union av to.