Wkino

Hvordan fange din utro ektefelle

Du har sett skiltene, og tankene dine er å sette bitene sammen. Din ektefelle har kommet sent hjem, eller holder lange timer under påskudd av arbeid. Når din ektefelle kommer hjem, etter en stille middag, humle han eller hun på nettet og avviser dine spørsmål med rare unnskyldninger... Hvis du er redd for at honning er opp til noe morsomt, og du vil finne ut, her er noen tilnærminger som kan bare bidra til å bekrefte dine mistanker.


Merk: Noen av forslagene for "spionere" på din ektefelle kan være ulovlig i ditt område. Kjenner loven før du fortsetter.

Trinn

Hvordan fange din utro ektefelle. Hvis du har en god gammeldags fasttelefon, er telefonen sleuthing enkelt.
Hvordan fange din utro ektefelle. Hvis du har en god gammeldags fasttelefon, er telefonen sleuthing enkelt.

Fange din ektefelle på telefonen

La fingrene gjøre walking. Telefonen er en rød tråd i alle våre liv, og det har bare blitt mer slik som tiden går. Så det er en ganske sikker vinner på at deres affaire d'amour som skjer over ledningene så vel som godt, kan du forestille deg.

 1. 1
  Hvis du har en god gammeldags fasttelefon, er telefonen sleuthing enkelt.
  • Ta en reservedel til et sted i huset hvor han / hun sjelden går, og koble den til telefonkontakt. Skru av munnstykket (på forhånd) slik at sotto voce skjellsord ikke vil gi sleuthing unna.
  • Når du hører ham / henne rope "Jeg har det, honning" (fordi du bare vet at det er ham / henne), gå til "krig room", og svært forsiktig løfte mottakeren av kroken. Ikke bli for forsiktig: du vrir på knappene vil gjøre en clickety lyden på linjen som vil få deg ferska.
 2. 2
  Trykk posten nå. Hvis du er ganske sikker på at din snart-å-være-ex-honning ikke kommer til å ringe opp hans / hennes brennende kjeks av lykke mens du er rundt, men at han / hun ikke kan være i stand til å motstå litt sleipe samtale når han / hun mener du ikke er ute-eller hans / hennes årsklasse i canoodling kan bare måtte høre hans / hennes elsker stemmen før han / hun går til sengs med "ham / henne", innspilling samtalen kan fungere. Hvis du planlegger fremover, kan du trykke på eteren som han / hun kraner hans / hennes indre Don Juan.
  • Hvis du har en smarttelefon eller en funksjon telefon med en opptaker, sett øretelefonen på hodesettet ved siden av mikrofonen, og registrere lovey-dovey ramblings for ettertiden. Hvis jiggen er opp, og du har det du trenger, så ingen trenger å vente. Konfrontere lus med hans / hennes tannbørste og en overnatting bag, og sende ham / henne ut uten hans / hennes dessert. Hvis det viser seg imidlertid at telefonen var hans / hennes bowling kompis bekrefter Lane seks førstkommende torsdag, piske opp hans / hennes favoritt dessert, og serverer den opp med et smil.
 3. 3
  Bruk en baby monitor. Dette er de billige, low-tech måte å lytte i. Selvfølgelig, hvis det ikke er noen babyer i livet ditt i øyeblikket, kan dette være litt vanskelig, men du kan komme rundt det. Vent til han / hun går ut "shopping" en dag, og traff den lokale dings butikken. Få en grunnleggende baby monitor, en boks med spraymaling som vil blande med hvor du vil plassere senderen, og en rull med matchende maskeringstape (i tilfelle senderen har Blinky lysdioder på den).
  • Male senderen (baby / hemmelig side) med spraymaling. Dekke opp mikrofonen hullet før du maler slik at du ikke kjør på, og ikke over-maling. Du ønsker ikke at ting skal stinkende opp huset.
  • Gå til rommet der du tror hun skal gjøre gurglende lyder med hennes utsvevende Lothario, og cache senderen på et diskret sted der hun er usannsynlig å se. Bak noen bøker, eller sofaen, eller hvis du er virkelig uheldig, et sted på soverommet eller badet.
  • Drive den opp, og sette en bærbar radio i rommet skrudd ned til om menneske-hviske-og-fnise nivå. Gå inn i din mann hule, og slå på mottakeren. Kan du høre på radio? I så fall er du klar til å gå. Hvis ikke, må justeringer til du kan høre sendersignaler tydelig.
  • Når den telefonsamtalen kommer, og hun sier "Jeg må få dette... det er arbeid," sier: "OK, honning, vil jeg være i mann hule surfe på" nettet for... " (Du kan si noe der:. Etter at hun hører Ok, honning, vil jeg være..., vil hun allerede har for mye adrenalin pumping gjennom henne å høre deg, uansett) Gå på rommet ditt, slå på skjermen, oppstart opptakeren (telefon, tape, uansett hva du har), og lytte til hva som skjer videre. Skulle du høre hva du frykter, kaller henne en taxi, og sende Ruby Roundheels på en enveisbillett til byen. Selvfølgelig, hvis du hører "Ok, jeg skal ha den rapporten i morgen, sjef, og jeg... vent, hva er dette... en sender?", Kan det være lurt å ta det taxi selv. Du kommer til å være i varmt vann.
 4. 4
  Opptak digitalt med en digital opptaker. Det er et utvalg av digitale registre, fra penner, eller minnepinner, eller telefon look-alikes som er stemmen aktivert. Det betyr at du kan bare sette en uansett hvor du tror din ektefelle kan gå for hans eller hennes telefon moro, og når det skjer, vil det elektriske spion våren til handling, som en stål felle. Sjekk den fellen når det passer deg, og lykke til!
 5. 5
  Bryte all tillit og spionere på din honning personlige kommunikasjon. Direkte tilgang av juks cherie telefon kan avsløre mye, spesielt tekster og tweets. Hennes nære venner vil være helt ærlig med råd og hva de synes. Du kan finne tekstene som sendes gi deg mer innsikt enn de som er mottatt. En vanlig sjekk vil gi deg en idé om hvordan ting utvikler seg. Se opp for bruk av falske navn slik at hvis en innkommende melding kommer på et vanskelig øyeblikk, gir falskt navn ingenting unna.
  • Sjekk e-post. En annen måte han vil planlegge klinte økter med at kvinnen er å sende sende henne e-post eller chatte på nettet. Hva om hver e-post eller samtale at din ektefelle sender online fikk sendt til deg å lese? Programvare kalt ekstern spion programvare registrerer alle hans eller hennes e-post, chatting, direktemeldinger, nettsider besøkt og tastetrykk og deretter automatisk kopierer denne registrerte informasjonen til din e-postadresse.
  • Med mindre din ektefelle er svært forsiktig, kan du også komme inn på hans eller hennes datamaskin (eller telefon) når han eller hun ikke er rundt, og se på historien, de siste programmene, og andre brødsmuler å følge stien av philandering fink. Kanskje litt e planlegging for neste stevnemøte med romantikk, eller noen online hot samtalelogger.
  • Slamp som har saken vil raskt prøve å hindre deg å se e-post gjennom bruk av passord og lagre e-postene under forskjellige filnavn. For å få tilgang i utgangspunktet, kan du prøve å bruke sine vanlige passord som utgangspunkt. Hvis det ikke fungerer, vil et Google-søk får vite spesialisert programvare som kan hacke passord.

Bruke andre metoder for å spionere på din ektefelle

 1. 1
  Bruke verktøy til din disposisjon. Du kan få hjelp fra livløse objekter - de aldri snakke! For eksempel, det er skjulte kameraer tilgjengelig i former ufattelig! De er så diskret at selv du ikke vil være i stand til å få ut at en state-of-the-art kameraet ligger innenfor. Skjulte spion kameraene spenner fra vegg-klokker til potteplanter til bordlamper.
 2. 2
  Installere en GPS-enhet. Spore hvor villfarne kone har vært i det siste ved hjelp av en GPS-enhet. Det vil vise deg hvor hun har tatt bilen, og hvor lenge hun holder seg. Neste gang hun sier "jeg jobber sent, honning," du kan si "Wow, må Motel 9 elsker deg!"
 3. 3
  Telle miles. En billig (gratis) alternativ til GPS-sporing er å bare registrere kjørelengde før og etter jobb. Betyr denne plassen med avstanden din ektefelle er på reise mellom jobb og hjem? Forskjeller på kilometertelleren kan føre til målrettede spørsmål som kan hjelpe deg å finne ut hva som er eller ikke skjer.
 4. 4
  Vær spesielt oppmerksom på ektefellens venner. Hvem blir sett mest? Hvem er kontaktet mest? Er de dine venner også? Når du møter dem, holde en reell varsel på for dårlige følelser når de snakker til dem. Ikke spør direkte spørsmål fra dem. Du ønsker ikke å be dem om å velge hvem du vil støtte. Hva folk sier ikke er minst like nyttig som hva folk sier.
 5. 5
  Studere historie. Hvis anropsloggen er blokkert, deretter få tilgang til detaljer online via telefon kontoer. Du må bruke et passord for å få tilgang til denne. Men sjansene er at passordet ble brukt var satt opp lenge før saken startet så du sikkert vet det eller kan andre gjette det. Se etter bruksfrekvens og tidspunkt. Er begge disse faktorene øker, stabil eller økende? Å vite dette vil gi deg innsikt i hvordan ting utvikler seg.
 6. 6
  Se etter endringer i atferd. Endringer i eierandeler i klær, utseende, vekttap eller gevinst, kulde, distansering, fiendtlighet, nektet å snakke om fremtidige prosjekter, løsrivelse fra deg, manglende interesse for sex og mer merkbart bare hverdagslige følelser. Overvåke disse endringene er de økende eller avtagende? Det er de endringene som gir bort ledetråder.
 7. 7
  Se etter hemmeligheter. Hold et øye for en skjult telefonen din ektefelle kan bruke for å unngå å bli oppdaget. Sjekk også papirkurven på datamaskinen sin - ofte folk kaster ting i søpla, og deretter ikke tømme den.

Sett opp din ektefelle

 1. 1
  Fange ham på fersken! Hvis du virkelig tror at din ektefelle er utro mot deg, men etter overvåking telefonsamtaler, e-poster og reise detaljer, er alt du trenger en magefølelse, enn du trenger for å gjøre en viktig beslutning om hvor langt du er villig til å gå i jakten på vite om din ektefelle er trofast.
  • Ærlig spørre deg selv hvorfor du ikke stoler på din ektefelle. Har du noen grunn, virkelige eller innbilte, å tro din ektefelle er, eller har vært, utro? Det trenger ikke å stå opp til juridiske standarder for bevis, men har du noe å gå på utover din følelse eller pukkel? Det er ikke uvanlig for en partner å selv overbevise om at det er et tilfelle av ekteskapelig utroskap basert bare på forhold som er støpt inn i bevisene for å rettferdiggjøre sine egne følelser, tro og usikkerhet.
  • Bare fordi han synes mindre interessert i deg betyr ikke at han er utro. Jobber sent eller gå ut med venner kan bety bare det. Det er heller ikke uvanlig at par som har vært sammen en stund å glemme hvorfor de ble forelsket fordi hverdagen er en stresset og folk får komfortabel med tiden, tar hverandre for gitt. Dessuten, noen ganger fungerer avhengighet tar over og din ektefelle har virkelig blitt "gift med jobben eller start-up" og sjelden tenker på å tilbringe tid med deg.
 2. 2
  Gjøre noen forutsetninger. Hvis du tror du har reell grunn til å mistenke din ektefelle, og deretter starte med antagelsen om at hun kommer til å ta noen form for forholdsregler for å forbli uoppdaget når juks.
  • Hun kommer ikke til å sende e-post fra hjemme-PC, eller kall fra hjemmetelefon.
  • Hun kommer ikke til å hevde å jobbe sent og drar til et hotell rendezvous risikere samtalene går ubesvart eller blir sett forlate arbeidet for tidlig
  • Hun vil bruke normale rutiner og mønstre som du er godt vant til og bare bruke den tiden til å ha affære. En seksuell affære krever ikke mye tid eller engasjement. De to møtes på parkeringsplassen, hopp inn i en bil, leder for "rommet sitt" på Motel 9 for en halv time, og er tilbake i tid for shopping. Hun kommer selv hjem med innkjøp i samsvar med hvor de skulle være. Så hvis du er virkelig opptatt av å finne sannheten, gjør dette:
 3. 3
  Sette ting opp for opplegget. Få et bra kamera med zoomobjektiv og sette en GPS tracker på din ektefelle (klær / bag, etc.) eller kjøretøy. Skjul en stemme aktivert opptaker bak sengen. Deretter planlegger en tur ut av byen for to til fire dager, og dele denne informasjonen med din ektefelle.
  • Gjør hjemmeleksen din og at det ser ut som du forlater byen ved å dele detaljer om turen, mens du i all hemmelighet planlegger et opphold på et hotell bare ut av byen. (Hvis din ektefelle forventer detaljer om turen, bestille dem, få bekreftelser for å dele med din ektefelle, men avbud i siste time og bo nær hjemmet.)
 4. 4
  Forlate. Gjør en innsats for å ringe din ektefelle fra flyplassen og når du ankommer reisemålet. Gjøre dette fra din mobiltelefon, og du kan hevde å være hvor som helst. Beklager at du skal jobbe sent og kanskje ikke være i stand til å ringe den kvelden.
 5. 5
  Overvåk ektefelle GPS aktivitet og hvis din ektefelle forlater hjemmet for en lengre tid, går til det stedet og se langveisfra.
  • Følg din ektefelle (a leie er en god idé), men hvis du er utsatt for veien raseri eller andre utslett handlinger, tenke to ganger om dette.
  • Hvis din ektefelle bare går hjem, park nedover gaten og se på.
 6. 6
  Gjenta etter behov. Bruk kameraet hvis det er hensiktsmessig. Sjekk opptakerne bare i tilfelle du gikk glipp av noe.
  • Hvis du trenger mer tid, kan du ringe morgen var planlagt å være hjemme, og beklager at du må bo i ett døgn.
 7. 7
  Hvis du oppdager noe, kan du komme tilbake med bevisene. Hvis ikke, ikke overdriv opphold borte. Uansett, ikke la dette narrespill dra på - du trenger å konfrontere din ektefelle med bevis eller eie opp til dine mistanker for at forholdet til å endre, reparere eller oppløse som må være.

Etter oppdagelsen

 1. 1
  Håndtere kjølvannet av å finne ut uansett. Det er ikke hyggelig å oppdage at en ektefelle har vært utro mot deg. Faktisk er det sannsynlig å bli ødeleggende som det grunnlaget som du har basert din personlige liv er helt rystet. Videre kan du bære følelser av selvforakt for på hvilken måte du måtte snike i ferd med å finne ut sannheten. Alt i alt, er funnet prosessen opprivende og kan la deg følelsen rå.
 2. 2
  Hvis du får positive, konkrete bevis på at din ektefelle er juks, du nå har grunn til å være elendig og ulykkelig. Faktum er at det er bedre kjent enn ikke. Med tiden vil du lære at selv om dette er en traumatisk opplevelse, er det en person som fortjener deg og at det er mest definitivt ikke denne personen. Søke støtte hos venner, familie og kanskje din lege eller en rådgiver for å hjelpe deg å arbeide gjennom det som nå er en vanskelig periode. Bestemmer om ikke å forlate din ektefelle er et minefelt som bare du kan bestemme seg for å navigere, med god støtte nettverk for å holde deg sterk. Du kan finne det nyttig å starte med å lese Hvordan å reparere et ekteskap etter en affære.
 3. 3
  Hvis du ikke finner bevis på ektefellens utroskap, du har nå liten grunn til å tro din ektefelle er juks. Eller, hvis du fortsatt tror din ektefelle er super forsiktig og sleipe, har du i det minste oppdaget hvor enkelt det er å sette opp forholdene for å fange din utro ektefelle i ikke altfor fjern fremtid. Imidlertid være helt sikker på at dine vedvarende mistanker er gyldige; av denne fasen, vil du sannsynligvis bli ripping fra hverandre noen tillit som en gang fantes i forholdet.

Tips

 • Aldri se bort instinktene dine - i det minste gjøre litt etterforskning for å dempe bekymringene du har.
 • Vær på vakt hvis din ektefelle kjøper en ny mobiltelefon. Bli enda mer skeptisk hvis det er gjort uten forklaring eller holdes skjult (men du snubler over det). Andre mistenkelige tegn er den plutselige tilsynekomsten av en pin / passord lås på en telefon eller datamaskin, eller sette telefonen på lydløs ringetone - hele tiden.
 • Kjøp en sæd test kit for å teste undertøy. Forstå at ved å gjøre dette, du virkelig vil bryte tillit i forholdet for godt, så det er en veldig intim invasjon av privatliv.
 • Er din ektefelle plutselig jobbe tilbake sent på regelmessig eller uregelmessig basis, eller går bort oftere på jobb? Dette kan være et avslørende tegn på en affære i gang.
 • Hvis du spør noen spørsmål om ektefellens oppholdssted, og han eller hun reagerer ved å berøre hans eller hennes ansikt på noen måte, kan din ektefelle være skjuler noe.
 • Søk i bilen i flere dager på rad. Se etter spesielle poster. Alt fra en fast food restaurant kaffekopp til en dratt av hjørne av kondom ble funnet.
 • Lage vitser om juks ektefelle situasjoner for å fastslå hennes eller hans reaksjon.
 • Bruk dine fysiske sanser. Du vil ønske å komme nær ektefellen din etter hva du anser for å være hennes eller hans retur fra stevnemøte. Bruk nesen. En annen duft tegn kan være bruk av ny duft eller etterbarberingsvann ikke har brukt det en stund, eller en endring i duft.
 • Mottak av masse tekstmeldinger og sende dem når han eller hun ikke gjør vanligvis dette kan være et tegn på noe som skjer.
 • Plutselige endringer i utseende (miste vekt, ny frisyre, nye klær, osv.) kan være ett tegn til å legge til mix. Vær forsiktig om - alle mennesker har mini-kriser i livet som de forsøker å bøte på gjennom grooming selv-forbedring, det er ikke en avslørende tegn i seg selv.
 • Hvis du føler du har fått din ektefelle i en defensiv posisjon og de får nervøs, ikke la opp. Hold ubehagelig samtale gående. Din ektefelle kan sprekke - eller whop du opp i hodet med TV-guide hvis du er helt feil.

Advarsler

 • Du kan ikke liker hva du finner ut. De tingene du føler du trenger å vite at du kanskje ikke ønsker å vite.
 • Hvis mistanken viser seg å være paranoid sjalusi ikke er basert på fakta-og ektefellen oppdager det hemmelige aktiviteter-du har gjort alvorlige (og muligens uopprettelig) skade deres ekteskap. Selv om ikke, er et besøk til psykolog for at du.
 • Legg merke til at den måten som du bruker spion gadgets kan eller ikke kan krenke andres privatliv. Sjekk ut lovene i din jurisdiksjon for de lovene som gjelder, eller for den tilsiktede bruken av disse produktene - i mange tilfeller kan disse elementene ikke brukes lovlig:
  • Det kan være ulovlig hvis du spionere på ham eller henne uten hans eller hennes varsel.
  • Det kan være ulovlig å få adgang til en annens datamaskin uten deres tillatelse.
  • Bruken av hacking programvare kan være ulovlig.