Wkino

Hvordan lage en kvinne lykkelig

Altfor ofte glemmer vi at vi har å gjøre med en "annen art" dvs. kvinnelig Homo Sapiens, og som standard, hvis vi ønsker å være hyggelig, vi behandler dem slik vi ønsker å bli behandlet. Det er det vi har blitt fortalt: ". Gjør mot andre det du vil at de skal gjøre mot deg" Feil! Når du arbeider med det motsatte kjønn, faktisk med andre generelt, bør vi bruke endring av denne regelen: "Gjør mot andre det de ville ha det gjort på seg selv". Med andre ord, behandle andre som de ønsker å bli behandlet.

Trinn

Hvordan lage en kvinne lykkelig. Ta fullt ansvar for hva som kommer ut av munnen din, så vel som hvordan du velger å tolke det du hører.
Hvordan lage en kvinne lykkelig. Ta fullt ansvar for hva som kommer ut av munnen din, så vel som hvordan du velger å tolke det du hører.
 1. 1
  Ta fullt ansvar for hva som kommer ut av munnen din, så vel som hvordan du velger å tolke det du hører.
 2. 2
  Vær deg selv. Ikke prøv å være noen du ikke er. det vil ende opp backfiring.
 3. 3
  Berolige henne. Våre kvinner trenger å bli fortalt at vi elsker dem. Vi feilaktig tror at våre handlinger liker å jobbe og forsørge familien kommuniserer tydelig vår kjærlighet til henne. Vi tenker ofte at jo mer vi jobber jo sterkere er budskapet i vår kjærlighet. Feil igjen. Ingenting kan erstatte ser i øynene hennes og fortelle henne: "Jeg elsker deg."
 4. 4
  Forstå at kvinner emote veldig annerledes da vi gjør. En kvinne som har et diffust fokus i motsetning til single-fokus for oss, kan menn, ikke kontrollere hva tanker komme inn i hodet sitt. Tanker utløse følelser og vi menn oss selv finner i trøbbel, uten å vite hva som traff oss. Det er ingen logikk og ingen tilknytning til den foreliggende situasjon. Vi kan ikke koble prikker, og vi begynner å spørre oss selv hva vi gjør galt. Mest sannsynlig ingenting. Følelser noen ganger gå frodig i en kvinne. Hun kan ikke kontrollere det. Hun kan ikke velge hva du skal tenke på. Sier "ikke tenke på det" ikke hjelper. Prøv å lukke problemet ved å løse bekymring. Selvfølgelig må du finne ut hva den virkelige bekymringen er, og som kan ta noe å gjøre.
 5. 5
  Sørge for sikkerhet. Igjen tror vi at det viktigste for en kvinne er at hun føler seg økonomisk sikre. Det er derfor du gjør ditt beste for å sørge for henne. Det er fryktelig hyggelig av deg, men du kan bjeffe opp feil tre. Hva hun vil egentlig mye mer enn "penger og ting" er følelsesmessig trygghet. Det betyr at hun kan stole på deg til å alltid være der for henne og at hun kan stole på deg til å være hennes beste venn.
 6. 6
  Vær en god lytter. Vi menn lytte etter en problemer og se etter løsninger. Vi også lytte til det punktet i samtalen. Vi har ingen tålmodighet til å lytte til en kronologisk utfoldelsen av en historie uten å vite var det går. Så snart vår kjære forteller oss at hun har et problem, vi tenker hvordan å fikse det. Feil! Deres kvinner er helt i stand til det meste av tiden til å fikse problemet selv. Hvis hun ikke kan hun vil be deg om hjelp. Du må stole på det. Hva hun ønsker fra deg er å lytte til henne og erkjenne hvordan hun føler om det, fordi hennes følelser er problemet at hun trenger å kommunisere med deg. Når du vet det, blir det lett (eller ikke) til å bare lytte og ikke tilby dine løsninger fordi det finnes ingen. Hun arbeider med hennes følelser som hun ikke har kontroll over. Så, neste gang hun kommer til deg med et problem, ikke lytte til hennes problem, lytte til hennes følelser. Ikke tilby hjelp, vente på å bli spurt om det, eller spør om hun ønsker din hjelp.
 7. 7
  Husk kvinner kan føle seg annerledes om sex. Når vår kvinnen ikke ønsker å ha sex med oss, vi tar det personlig. Når du forstår at kvinnens "oppvarmingstid" er mye lenger enn vår, og at hun trenger å være i forkant slik at hun kan forutse det, ting blir mye enklere. Det handler ikke om deg. Svært ofte hun ønsker bare å være nær deg, for å kose og bli kost med. Selvfølgelig, når det skjer du tenker på sex. Hold dine hester, ikke så fort! Det betyr ikke at hun ønsker sex. Hvis du insisterer på det hver gang hun kommer nær deg, vil hun begynne å unngå deg. Du skremmer henne. Ta det med ro, ta deg tid. Når hun kommer inn i det, vil hun nyte det så mye, eller kanskje enda mer enn du gjør, men tålmodighet er en operative ordet.
 8. 8
  Beundre hennes skjønnhet. En kvinne spør en mann: "Betyr denne kjolen gjør at jeg ser feit?" Mannen: "Nei, gjør fettet du ser feit." Dårlig trekk. Det er hvordan du kan snakke med andre menneskeskapte venner og ikke til en kvinne, fordi kvinner er forskjellige arter. De vil aldri tolke det som en spøk, eller bare ta det som ren sannhet. Husk, det handler om følelser. Kvinner vil at vi skal finne dem attraktive. De ønsker å bli sett på og vi menn ønsker å se. Perfekt match! Hun har et dypt behov for å vite at hun er vakker for DEG. Når hun ber deg om hvordan hun ser ikke si, helt fint. Kulturelle press for å se vakre er stor og det kan neppe unngås. Så, fortell henne ofte og ærlig at hun er vakker. Du trenger ikke å bruke akkurat det ordet, men det er så mange andre og andre måter å si det samme. Vær kreativ.

Advarsler

 • Disse handlingene gjelder ikke alle kvinner hele tiden, men i flertallet situasjoner kan det være svært nyttig og rett på mark. Ta det dag for dag.