Wkino

Hvordan å konfrontere en juksemaker

Alle tegn peker på det faktum at din ektefelle er juks. Så mange kritiske feil er gjort i løpet av konfrontasjon. Her er noen tips for å hjelpe deg å unngå vanlige feil man gjør når konfrontere en utro ektefelle.

Trinn

Hvordan å konfrontere en juksemaker. Aldri la på at du er mistenksom ektefelle før du har samlet en rekke beviser.
Hvordan å konfrontere en juksemaker. Aldri la på at du er mistenksom ektefelle før du har samlet en rekke beviser.
 1. 1
  Aldri la på at du er mistenksom ektefelle før du har samlet en rekke beviser. Hvis du stresser inn og konfrontere dem etter å finne ett telefonnummer eller en tekstmelding, risikerer du å varsle dem til dine mistanker. Ikke bare vil de nå bo på tå hev, men de vil sørge for at du aldri, aldri ha tilgang til kilden for informasjonen på nytt (dvs.: mobiltelefon, kredittkort regningen, lommebok, etc.) Målet er å oppføre seg normalt og gi dem inntrykk av at ting er "business as usual". Det er når juksere er i sin komfortsone at de skli opp og gjøre avgjørende feil.
 2. 2
  Aldri la cheater fange deg snusing. Det er alltid lurt å ha en grunn til å være der du fant det du fant før å bli fanget snusing. Du må ha din historie planlagt ut og troverdige på forhånd. Derfor, når du får fanget graving i kofferten hans, kan du kreve å være på jakt etter den strømregninga som ble forlagt og kanskje har fått blandet opp med papirene sine. Å bli fanget snusing uten å ha en gyldig grunn for å være det er et rødt flagg til juksemaker. Det er derfor du bør alltid ha en 15€ regning hendig slik at når du blir tatt snusing gjennom vesken hennes kan du kreve å være på utkikk etter mindre regninger å betale gartner, papir gutt, barn trener etc.
 3. 3
  La aldri cheater å slå tabellene på deg og angripe deg før de gir en gyldig forklaring for sin oppførsel. Når konfrontert med fakta, vil de prøve å trekke en Jedi Mind Trick på deg ved å kalle deg gal, dum, psycho, usikker, barnslig, smålig, latterlig, på jakt etter problemer eller prøver å starte noe. Alt dette vil skje før du svarer på spørsmålet ditt om hvem de skulle ha drinker med etter jobb sist fredag. Ikke la dem vri problemet. Erkjenner at du er hva de sier du er, og deretter kreve at de gir deg et svar på spørsmålet ditt. Med andre ord si: "Ja, jeg er dum og usikre. Fin. Så hvem er hun og hvor lenge har du to blitt skru rundt?" Når du tillater dem å slå tabeller, angripe deg, og deretter forlate konfrontasjon, vil du sannsynligvis aldri komme til bunns i historien fordi han / hun vil ha fått ekstra tid til å få sin historie rett.
 4. 4
  La aldri cheater å gjøre deg forklare sin oppførsel. Med andre ord, aldri bli trukket inn i spillet hvor de forventer du å forklare hvorfor de ville eller gjør hva du mistenker dem for å gjøre. En typisk juksemaker vil si noe sånt som dette: "Hvorfor skulle jeg fortsette et forhold med eksen min når du vet hvor viktig denne familien er for meg?" eller "Hvorfor skulle jeg ha en affære med noen på jobben når jeg får vite søster / kusine / bestevenn / hund jobber der?" eller: "Hvorfor skulle jeg gjøre det for deg når du vet hvor mye jeg elsker deg?" Dette er triks for å forvirre offeret og gjøre dem rasjonalisere hvorfor noen ikke vil ha en affære. For engasjerte, uselviske, ærlige mennesker i disse rasjonaliseringer fornuftig, men når en juksemaker er fanget opp midt oppe i en affære, er normal, rasjonell tenkning erstattet av hva egoistisk oppførsel er nødvendig for å oppnå sine mål.
 5. 5
  Aldri la deg lure av konfrontasjon tårer. Selv om de kan være oppriktig, være sikker på å skille mellom "Jeg beklager" tårer og "Jeg beklager at jeg fikk fanget" tårer. Selv om tårer kan være et godt utgangspunkt for forsoning, være oppmerksom på hvem den virkelige offeret her. Ikke kjør for å trøste det vonde, herjet juksemaker. La dem være alene i sin elendighet for en liten stund for å finne ut hva deres sanne vilje og motivasjon er for det emosjonelle sammenbrudd. Det er ikke din sted å trøste og berolige på dette tidspunktet. Det er rett og slett tid for svar og sier på mål. Dine følelser av sinne, smerte, raseri, avsky eller forvirring bør på ingen måte bli minimert for å håndtere juksere utgytelse av skyld, sorg, skam, osv. For en gangs skyld bør det ikke være om dem, men heller om deg og du alene.
 6. 6
  Aldri avsløre din kilde til informasjon. Når du viser at du har fått sin epost-passord, vil han endre det. Når du innrømmer at du fikk informasjon fra hennes beste venn, vil hun ende som vennskap og kuttet av din evne til å skaffe fremtidig informasjon. Og når han oppdager at du undersøkte mobiltelefon regning, vil han stoppe uttalelser blir sendt til huset. Hvis du bestemmer deg for å avslutte forholdet, ikke gjør det bedratt noen tjenester ved å la dem få vite hvordan du skaffet deg informasjon. La dem gå gjennom resten av livet tenker at du er en psykisk geni. Hvis du bestemmer deg for å avstemme forholdet, ville du ikke ønsker at din kompis til å vite hvordan du fanget dem i tilfelle du trenger å sjekke dem opp igjen. Derfor er det aldri, aldri noe godt, smart, eller rimelig grunn til å røpe kildene dine.
 7. 7
  Aldri gjøre oppdagelsen av en affære eller beslutning om å forene ekteskapet en familie affære. Minimere innspill fra foreldre, søsken, venner og andre velmenende tilskuere. Du alene må vurdere om dette forholdet er i din beste interesse, og derfor du alene må ta avgjørelsen om å bli eller forlate. Rådgivning og åndelig innspill er alltid gode alternativer, men til slutt avgjørelsen må gjøres av deg. Ofte velmenende folk som elsker deg vil gi råd som ikke er i din beste interesse. Det er derfor det er best å holde virksomheten så privat som mulig når det kommer til familie og venner. Ofte online-støtte grupper og innspill fra de som er fjernet fra din personlige verden kan være langt mer gunstig enn de som er nært knyttet til situasjonen. Til slutt, husk, er det du som må leve med avgjørelsen din, ikke resten av verden.
 8. 8
  Aldri anta at en affære til slutt vil ende et forhold. Ofte problemer som igangsatte affære behandles etter oppdagelsen av utroskap, og et ekteskap kommer ut enda sterkere på den andre enden. Så lenge begge parter er villige til å gjøre det som trengs for å gjenoppbygge forholdet, kan det fungere. Et ekteskap kan absolutt overleve en affære og bli mer slitesterk enn før. Trenger du hjelp? Sjekk ut den relaterte Google artikkel referert nedenfor tittelen "Hvordan gjenopprette fra en Affair".

Tips

 • Følg din gut. I de fleste tilfeller når du føler noe ikke er riktig, er det vanligvis ikke.
 • Vær oppmerksom på om dine mistanker er lovlige eller om du er rett og slett paranoid som følge av bagasje du båret inn i forholdet.
 • Sørg for at du vet målet ditt før konfrontasjon. Er dette den siste dråpen, eller er du ute etter å avdekke problemet i forholdet, slik at du kan ta det opp?

Ting du trenger