Wkino

Hvordan potty trene en valp i en leilighet

Mange tror at hvis de bor i en leilighet der er ingen måte de kan muligens få en hund, hvordan kan de huse tog eller papir tog det! Ikke bekymre deg, kan du!

Trinn

Hvordan potty trene en valp i en leilighet. Kjøp en kasse for valpen.
Hvordan potty trene en valp i en leilighet. Kjøp en kasse for valpen.
 1. 1
  Kjøp en kasse for valpen. Det bør være stor nok for ham når han er voksen. Hvis han kommer til å bli veldig stor som en voksen kjøper en kasse stor nok for ham når han er større og bare kjøpe en skillelinje til å sette i mellom, ikke noe poeng i å kjøpe mer enn en kasse for når han vokser ut av hans gamle! Dette er veldig viktig hvis du ønsker å potty trene valpen så enkelt som mulig.
 2. 2
  Gjør deg selv en tidsplan. Mate valpen på samme tid hver dag, og la henne ut eller sette henne på papirene på samme tid også. En tidsplan er svært viktig slik de gangene hun ønsker å "gå" er mer konsekvent. Ikke endre tidsplanen drastisk eller type mat du gi valpen halvveis gjennom pottetrening prosessen. Dette vil kaste valpen av og forvirre henne mer enn hun må være.
 3. 3
  Ikke bli sint på valpen hvis han gjør et rot inne eller ikke på papirene, er det enten fordi du ikke ga ham muligheten til å gå utenfor eller i avisene, eller du ikke riktig rydde opp en tidligere rot. Bare skynde seg og rydde opp, (uten å ha valpen rundt for å se deg gjøre det,) og husk å la ham ut eller sette ham på papirene oftere fra nå av, og rydde opp i sine messes riktig.
 4. 4
  Hver kveld la valpen ut eller gi henne muligheten til å gå på papirene rett før sengetid, sørge for at hun går, og deretter sette henne i buret hennes med kasse døren lukket hele natten. Hun vil prøve henne hardest ikke å rote i buret, hun sover kvartalene. Når hun er yngre enn fire måneder gammel er det bedre å la henne ut eller sette henne på papirene en gang i midten av natten som det er vanskelig for unge valper å holde det veldig lenge. Hvis du ikke kan la henne ut i midten av natten ikke mister søvn om det, vil det være ok.
 5. 5
  Gi valpen sjansen til å gå på do om morgenen rett når han våkner. Som en generell regel valper må "gå" rett når de våkner, rett etter at de spiser, og rett etter noen spennende aktiviteter (for eksempel spilletid.) En annen enkel regel er å gi valpen sjansen, (enten bringe ham utenfor eller å sette ham på papirene,) rett etter noen av disse aktivitetene.
 6. 6
  Siden valpen vil ønske å gå på samme sted hver gang, når du tar henne utenfor vise henne samme sted, samme med papir trening. Paper trening, på en måte, kan være lettere som siden de fleste valper har en tendens til å prøve å gå på samme sted hver gang, og så lenge du ikke flytte plasseringen av avisene valpen vil fortsette å ønske å gå i den øye på, selv når du ikke er hjemme.
 7. 7
  Som valpen blir eldre han ikke blir nødt til å "gå" så ofte, så du slipper å endre papirene så ofte eller bære ham ned trappene for å komme utenfor så ofte. Hvis du plutselig la ham utenfor fem timer senere da du vanligvis gjør når han er en valp, og han gjør et rot i leiligheten din, dette er din feil. Han kan ikke holde den så lenge som du tror, ​​gi ham flere muligheter til å gå.

Tips

 • Med papir trening la bare en brukt papir, og legg den på bunnen med rene papirer på toppen, ellers rent sted som vanlig. Dette er slik at hunden vil være i stand til å lukte hvor han gikk tidligere, så vil ønske å dra dit igjen.
 • Når rydde opp i rotet bruke en lukt Neutralizer, eller eddik kan gjøre jobben også. Ingenting med ammoniakk i det, som det lukter urin til valper, og de vil prøve å gå i dette området igjen, det du ikke vil skal skje.
 • Sett timeplanen et sted praktisk for deg, hvor du vil sannsynligvis se det hver dag, (kjøleskap, etc.)
 • Ikke legg valpen i buret for mer enn noen få timer, siden hun ikke kan holde det så lenge. Men mange timer hun kan holde det er imidlertid mange måneder gammel hun er, pluss en time. Så en 4 måneders valp kan holde den i 5 timer, en 5 måneder valp i 6 timer.
 • Aldri bli sint og traff hunden. Ikke belønne dårlig oppførsel og belønne god oppførsel.
 • Vær konsekvent. Hvis du endrer fra papir opplæring til bedriftsintern opplæring halvveis gjennom, vil det forvirre valpen, og gjøre det vanskeligere, men gjort konsekvent pottetrening valpen kan
 • Eller sagt på en seng matte på badet vise henne hvor badet er, og vise henne hvor sengen matten er og trykk ned på bunnen henne forsiktig. Hvis det ikke fungerer, beklager jeg ikke har en hund ennå.

Ting du trenger

 • Kasse.
 • Papirer av noe slag, (aviser, trening pads, etc.)
 • Noe å bruke for en tidsplan.
 • Noe å rydde opp valpens ulykker.