Wkino

Hvordan huset trene hunden din

Å ha en hund gjøre sitt "business" i ditt hjem kan være en frustrerende og motbydelig ting samtidig. Denne artikkelen vil hjelpe deg å trene ham til å gå "potte" utenfor.

Trinn

Hvordan huset trene hunden din. Ha en utpekt sted for hunden å gå på do.
Hvordan huset trene hunden din. Ha en utpekt sted for hunden å gå på do.
 1. 1
  Ha en utpekt sted for hunden å gå på do. Sørg for at du la ham vite at du er ment å gå.
 2. 2
  Etter 10-30 minutter etter at han spiser eller sover, ta ham ut til stedet og vente til han går. Når han gjør ros ham og klappe ham. Et lite mat godbit kan bli tilbudt, men sørg for at hunden din er ikke å gjøre minimale elimineringer bare for å få godbiten. Han kan la ut et fingerbøl av tisse, vente for deg å gi ham godbit, og når du lar ham, lar han gå ut som Niagara Falls. Sørg for at du er tålmodig med hunden. Tross alt, han er ikke så smart som et menneske så ta det med ro.
 3. 3
  Ta hunden utenfor hver 2-3 timer. Etter en stund, vil han gå på toalettet utenfor.
 4. 4
  Hvis du kommer til å være ute av huset eller sover i mer enn 2-3 timer, sette hunden i en kasse hvis han kasse trent eller et lukket rom med papir fôr gulvet. Dette vil enten fraråde hunden fra å eliminere mens du er borte eller redusere mengden av opprydding du trenger å gjøre når du kommer hjem. Hvis du er regelmessig borte i lange perioder av gangen, bør du vurdere å ansette en hund rullator for å komme og ta med hunden ut mens du er borte.
 5. 5
  Pass på å ta hensyn til hunden din er det som regel har et skilt som pacing som vil hjelpe deg å vite når det er behov for å gå ut. Se hva han eller hun gjør når i ferd med å "gå". Snuse i bakken, beveger seg i en sirkel, og huk er vanlige tegn.
 6. 6
  Så snart du ser at hunden gjør dette, ta ham eller henne utenfor (i bånd) og få hunden til et passende sted utenfor.
 7. 7
  Når hunden din gjør det han skal, kjæledyr og prise ham.
 8. 8
  Ta hunden til samme sted hver gang. Det vil lukte sin egen duft på denne måten.
 9. 9
  Vær tålmodig. Hvis hunden din er interessert i bare å legge ned i hagen, kan det ikke være den beste tiden å ta ham ut.

Hvordan man skal håndtere "ulykker"

 1. 1
  Hvis du fange hunden din om å ha en ulykke, klapp og si "nei" i en fast, men rolig stemme.
 2. 2
  Hvis hunden stopper hva han gjør, ta ham utenfor umiddelbart. Prise ham hvis han eliminerer.
 3. 3
  Hvis hunden ignorerer deg, eller hvis du oppdager en ulykke i ettertid, holde deg rolig. Husk at hunden din er fortsatt læring og er ikke målrettet prøver å gjøre deg opprørt.
 4. 4
  Rydde opp i rotet så snart som mulig med en enzymatisk renere, vil dette fjerne og spore av lukten, slik at du hunden vil ikke tro at stedet er et sted å gjøre sin virksomhet i fremtiden. I motsetning til det mange tror, ​​trenger du ikke å holde hunden fra å se deg rydde opp i rotet,

Bell-metoden

 1. 1
  Kjøp noen bjeller.
 2. 2
  Henge bjeller på døren du ønsker hunden å bruke.
 3. 3
  Når hunden gjør nr. 1 eller nr. 2 i huset, øse dem opp, sette i bånd, og traff klokkene. Deretter ta det ut til slutt. Rydde opp i rotet.

Ikke ta klokkene når han går tisse eller poo fordi han må først lære hvor døren er, og hvordan han går ut, og det er for mye for en liten valp å håndtere hvis du ringe i klokkene når han går tisse eller akterdekk.

 1. 1
  Se om metoden fungerer. Hvis du fortsetter å gjøre det, vil hunden til slutt ta på.
 2. 2
  Prøv å komme opp med et uvanlig ord som ikke brukes i samtale å si gjentatte ganger utenfor, som vil være kommandoen for å gå på do. Når hunden blir vant til det, må du si det mindre og mindre hver gang, der du si det en gang og det er gjort.

Tjore treningsmetode

 1. 1
  Få en 15 fot tau eller bånd.
 2. 2
  Fest den ene enden til beltet og den andre til hundens halsbånd. Dette vil holde hunden innen synsvidde hele dagen.
 3. 3
  Se for kroppsspråk som viser at hunden trenger å gå ut.
 4. 4
  Ta hunden utenfor og prise ham hvis hun gir ønsket resultat.

Kasse trening metode

 1. 1
  Har en kasse klar, helst før eller når du tar hunden hjem. Denne kassen skal være akkurat stor nok for hunden din å stå og snu helt rundt komfortabelt.
 2. 2
  Sette hunden din mat og vann i buret.
 3. 3
  Sette hunden i buret om natten og når du forlater huset, eller når du går i dvale. Hunden din vil begynne å betrakte kasse som et hi og være tilbakeholdne med å eliminere i kassen.
 4. 4
  Ta hunden utenfor når du lar ham ut av buret. prise god oppførsel.
 5. 5
  Hvis hunden ikke gjør umiddelbart hans eller hennes virksomhet, innføre en kommando som "skynd deg" eller la oss gå ". Dette vil hjelpe hunden din å forstå hensikten med disse utflukter i fremtiden.
 6. 6
  Når hunden din gjør hans eller hennes virksomhet, gi masse ros. Godbiter, klapp, og massevis av verbal ros er gode måter å la hunden din vet at han eller hun har gjort det du ønsker.
 7. 7
  Fortsett å gjøre dette når hunden viser tegn til behov for å "go". Hunden din vil begynne å lære at han eller hun er ment å "gå" utenfor.

Tips

 • Begynne å trene hunden din så snart som mulig.
 • Lære "Jeg må gå ut nå!" tegn. Hver hund er forskjellig.
 • sørg for å plukke opp etter hunden din. Noen steder er det lover om det. Selv om området ikke har "pooper-scooper" lover vil rydde opp etter hunden din holde hagen din og nabolaget hyggelig og naboene glade for å ha deg og din hund som lever i nærheten.
 • Husk at ulykker er sannsynlig, selv uunngåelig. Hunden din er å lære hva som forventes av ham og kan bare forventes å "holde det" for så lenge. Veldig unge valper spesielt har svært begrenset kontroll over når de går. Dersom du må forlate valpen i åtte timer av gangen, er valpen kommer til å ha en ulykke. Enten leie en hund rullator eller begrense valpen til et sted der rotet ikke vil skade dine tepper og kan lett ryddet opp.
 • Kjøpe noen virkelig god teppe renere.
 • Hvis hunden din har en ulykke (dette er for hardt gulv) rydde opp med tørkepapir, deretter en desinfiserende tørk, deretter spray Naturens Miracle lukt remover rundt flekken og tørk opp. Dette hindrer vanligvis hunden fra å gå i "sin vanlige spot" fordi de ikke finner det (ingen lukt!). Men, hvis hunden fortsetter å eliminere her, gjenta følgende, og spray Bitter Apple rundt området, og tørk opp. Selv om dette er en smak avskrekkende, ta det fra en erfaren trener som hunder ikke liker lukten heller. De vil slutte å eliminere det for en periode.

Advarsler

 • Ikke prøv å "straffe" hunden din for ulykker. Roping, slå, eller gni hundens nese i rotet vil ikke lære hunden noe nyttig. Hvis du ikke har fanget hunden i loven, vil han ikke ha noen anelse om hva du er så opprørt over. "Skyldig utseende" er ikke et tegn på at hunden forstår hva han har gjort galt, hunden er opprørt fordi du er sint. Selv om hunden din ikke koble sint oppførsel til rotet på gulvet, kan det slå tilbake. Hunden din kan konkludere med at du ikke ønsker å se ham eliminere hele tatt og gå til større lengder for å skjule den fra deg, gjør innbrudd enda vanskeligere.
 • Raske turer utenfor for hunden å "gå potty" er ingen erstatning for trening eller spaserturer. Sørg for å trene hunden din regelmessig.

Ting du trenger

 • Bells
 • Teppe renere
 • En yard
 • En leiekontrakten