Wkino

Hvordan papir trene liten hund


Mange byborgere med små hunder kan ha nytte av papir trene sine hunder. Det er en lett, enkel løsning for de som arbeider lange timer eller de som ikke har råd til en hund rullator.

Trinn

Hvordan papir trene liten hund. Bruk avisen.
Hvordan papir trene liten hund. Bruk avisen.
 1. 1
  Crate trene valpen. Dette er viktig. Mens du starter kasse trening, bør du introdusere papir trening. Det er viktig at valpen begynner å forstå at det er grenser i hjemmet.
 2. 2
  Bruk avisen. Det er det! Så enkelt som en gratis kopi av Village Voice! Lay avisen rundt hele huset, spesielt i mørke hjørner eller hvor som helst valpen liker å gjøre hans eller hennes 'business'.
 3. 3
  Ros! Ros valpen når han eller hun bruker avisen. Det er en dårlig ting å distrahere hunden din mens "i midten" av loven. Når de er ferdige, prise dem ved hjelp av en upbeat, distinkt tone i stemmen og uttrykket. For valper, små biter av cookies fungerer veldig bra som en belønning.
 4. 4
  Ta papiret unna. Gradvis, hver dag, ta noen ark unna. Dette kan ta omtrent en måned, avhengig av størrelsen av leiligheten. Ta papiret bort fra de områdene der du ikke vil at valpen skal brukes til å avlaste seg. Den mest åpenbare valget er badet (Det er lett å alltid holde en luftrenser i det, og kan være skjult fra gjester). Til slutt, er det bare papir som er igjen i papiret i det valgte området.
 5. 5
  La papiret ren. Du ville ikke ønsker å bruke et toalett som ikke er tømt, så ikke gjør hunden din bruker skitne papir. Når det er blitt tilsølt gang eller to, må den skiftes. Ellers kan du hund tisse på andre områder i hjemmet.
 6. 6
  Være vedvarende! Alltid belønne hunden for å bruke avisen, ellers vil de ikke ser noen grunn til å fortsette å bruke avisen i stedet for andre områder av ditt hjem.

Tips

 • Mens begynner å papir trene hunden din, vil du ønsker å holde alt papir som ikke blir brukt til å trene hunden opp fra gulvet. Det burde være åpenbart hvorfor.
 • Bytt fra avis til Puppy Training Pads. De er mer absorberende, og kan kjøpes med rabatt i bulk!
 • Hold små godbiter, eller kutte opp godbiter, nær utpekt papir området. Hunder har ikke lang minner! Du ønsker å belønne dem med en gang for deres gode gjerning.

Advarsler

 • Ikke kjefte på hunden din hvis de har rotet utenfor papiret, spesielt etter at det har skjedd. Det vil forvirre hunden og gjøre dem føle seg skamfull, som hindrer utviklingen deres.
 • Ikke la aviser liggende rundt i huset, kan hunden tisse på dem.