Wkino

Hvordan å hindre hundene fra bæsjer i hagen din

Hvis plenen eller hagen ser ut til å alltid være på toalettet målet for nabolaget hunder (og deres heller unobservant eiere), er det sannsynlig at du leter etter gode løsninger på en ekkel doggy vane. Denne artikkelen presenterer noen forslag for å hjelpe deg hunden-poop bevis hagen din plass som best du kan.

Trinn

Hvordan å hindre hundene fra bæsjer i hagen din. Prøv å lage en omkrets barriere rundt hagen din ved hjelp av enten ammoniakk eller eddik.
Hvordan å hindre hundene fra bæsjer i hagen din. Prøv å lage en omkrets barriere rundt hagen din ved hjelp av enten ammoniakk eller eddik.

Lukt ekskursjoner

 1. 1
  Prøv å lage en omkrets barriere rundt hagen din ved hjelp av enten ammoniakk eller eddik. Hunder avskyr lukten av noen av disse elementene, og kan bli fristet til å holde seg borte hvis din ring omkretsen av hagen din med lukt. Prøv sprøyting enten barriere løsning sammen betong eller andre stier og inngangspartier. Vær oppmerksom på at både ammoniakk og eddik vil drepe planter, så unngå å spraye den på plantene dine med mindre du ønsker å bli kvitt noen ugress.
  • Denne metoden trenger regelmessig reapplication, spesielt etter regn.
 2. 2
  Prøv sitrus. Mange hunder (men ikke alle) misliker lukt av sitrus. Du kan prøve å kaste sitrus skreller inn i hage grenser rundt eiendommen din, og kanskje til og med på plenen mellomrom. Noe sitrus (appelsin, sitron, grapefrukt, etc.) er fine, så holder de skreller etter matlaging med sitrus eller spise det. Selvfølgelig er dette ganske skjemmende, så kan du ikke ønsker å bruke den hvor dine dyrebare rosene er utstilt.
  • Citrus olje kan dytter inn eller dynket i bomull baller, som deretter plasseres i hagen senger å avgi en lukt. Du kan finne dette ikke så nyttig hvis det er vind skjønt, og det kan være en risiko for ikke-avskrekket dyr som prøver å spise bomullsdotter.
  • Det finnes kommersielle versjoner av hunden midler som lukter sitrus og kan sprøytes omtrent hvor som helst. Spør på din lokale dyrebutikk eller hage butikken og følg instruksjonene på etiketten nøye.

Barrierer

 1. 1
  Sette opp et gjerde. Hvis du er helt lei av nabolaget hunder behandle plenen foran som deres doggy-do haven, vurdere omslutter området med et gjerde. Selv om dette ikke kan være en billig løsning, kan det spare deg for mye smerte.
  • Du må sjekke at det å ha et gjerde er i tråd med de lokale eiendomsrett. Videre kan kjenne lovene også opplyse deg om hvorvidt din nabo trenger å komme til festen på kostnadene for å bygge noen tilstøtende gjerde - dette kan gjøre fekting valgfritt en rimelig og ideell løsning.
  • Når et gjerde er opp, lære alle å stenge porten, eller hunder vil bare la seg inn i hagen via åpningen.
  • Hvis du allerede har et gjerde og hunder forplikter seg til fortsatt, sjekk for hull og brudd - du trenger å fikse dem umiddelbart.
  • I gården miljøer, en midlertidig elektrisk gjerde plassert rundt et område der du vil hundene å holde seg unna kan arbeide for å motvirke ytterligere ekspedisjoner i hagen din plass. Bare bruke denne metoden hvis det ikke vil skape en fare for mennesker eller andre dyr. Dessuten får ekspertråd og / eller hjelp til å installere et slikt gjerde.
 2. 2
  Plant barrierer. Plante en tornefull, stikkende eller tykk hekk. Gjør det vanskelig for hundene å få tilgang til eiendommen eller som en visuell avskrekkende for oppføring. Små stikkende busker på rad kan tjene som en hund-frastøtende, mens noe tornefull som rosebuskene plantet tett sammen, kan avskrekke hunder. Selvfølgelig, å plante en barriere tar tid å tre i kraft, så du må bruke en annen metode i mellomtiden - tenk på denne metoden som en langsiktig tilnærming.
  • Rosmarin planter er ofte en god, rimelig raskt voksende hekk med en stikkende følelse at hunder ikke liker.
 3. 3
  Dekke blomsterbed områder. Hvis hunder er avføring i blomsterbed og vegetabilsk patcher, legge ned hønsenetting (klippe rundt anlegget stammer som du går) og bare kaste kantene i jorda. Dekk trådlag med mulch, for å skjule det. Denne mesh vil hindre hundene fra å grave - det er ubehagelig under sine føtter, og dette bør være nok til å avskrekke hunder fra avføring hvor det har blitt lagt.
  • Grus kan også fungere som det føles ubehagelig på hundens poter.
  • Etter å kutte dine rosebusker, dryss borekaks over områder der du ikke ønsker hunder å gå. (Alternativt kan du bruke borekaks fra en kristtorn bush.) Tornene vil fungere som en smertefull avskrekkende. På nedsiden, ved hjelp av tørkede torn stammer presenterer en fare for babyer, småbarn og små barn, og ikke minst faren for hagearbeid i nærheten av dem, så unngå å bruke denne metoden hvis du har små barn eller er du ikke villig til å omgå det vanskelige stammer med forsiktighet når hagearbeid.

Bruk vann

 1. 1
  Hvis du klarer å bruke sprinkleranlegg der du bor (nemlig at du ikke har vann restriksjoner), så de kan bli satt til god bruk skremme bort hundene. Prøv å gang sprinkleranlegg bruk for å falle sammen med nabolaget mutt vanlig ankomst. Hvis det ikke er mulig, er det en "fugleskremsel" sprinkler på markedet som er motion-aktivert og vil komme på når hunden kryper på å gjøre sin virksomhet. Den resulterende skremme kan være nok til å holde den hunden borte for alltid mer.
  • Hvis du ikke er i stand til å være rundt å slå på sprinkleranlegg, sette en timer for de gangene du har lagt merke til hunder inn hagen din.

Sprayer

 1. 1
  Prøv sprøyting planter og plen med en organisk spray med avskrekkende egenskaper. Spray som anses å fungere som avskrekking inkluderer hot pepper (cayenne) eller rød pepper spray, svart pepper spray, hvitløk spray og såpevann spray. Du kan sprøyte plantene ved siden av området hvor hunden liker å gjøre sitt fornødne, plener, jord, blad søppel og alt annet attraktivt for hundene. Bare spray der hundene gjøre sitt fornødne, aldri direkte på hunden.
  • I noen tilfeller kan coyote eller rev spray fungere.
  • Det finnes også kommersielle spray og slow-release lukt granulat som kan holde hundene unna. Besøk din lokale hagesenter eller jernvarehandel for å undersøke nærmere.
  • Hellakkering ukentlig, eller etter regn.
 2. 2
  Prøv en eterisk olje spray. Et annet spray kombinasjon som kan fungere er en kombinasjon av vann med tre te olje eller eukalyptusolje og en liten bit av alkohol. Hell over i en sprayflaske, rist godt, så spray over området som blir brukt som et toalett. Hunder (og katter) hater denne lukten.
  • Hellakkering ukentlig, eller etter regn.

Din egen hund og positiv forsterkning

 1. 1
  Når hunden din trenger å gå potte, ta ham ut, og gå med ham. Hvis du ser ham dra til hagen, kan du bruke en fast og høyt "NEI!" Han trenger å lære hvor den er og ikke er hensiktsmessig å gjøre sin virksomhet.
 2. 2
  Hvis hunden ikke adlyder, gå bort til ham og dra ham til det stedet du vil at han skal gå. Så si "Go potte". Når han går dit, gi ham en godbit (hvis du har en) og klappe ham. Dette bruker positiv forsterkning metoder for å gjøre det rette.
 3. 3
  Hvis du fortsetter å gjøre dette, til slutt hunden vil gjøre det du ønsker uten at du trenger å fortelle ham. Når dette skjer, gi ham en hel godbit, men fra da av sakte Ween ham av godbitene før han gjør det uten belønning. Etter en uke på å gå uten en påminnelse, bør hunden kunne gå hvor du foretrekker ham til å gjøre sin virksomhet.

Noen myter

 1. 1
  Unngå mytene. Det er ganske av få urbane myter ideer om hva som ikke holder hundene unna, og de troende kan være ganske pågående at de mytiske løsninger "arbeid". Følgende ideer blir ansett for å være de som egentlig ikke er verdt din innsats:
  • Fylt vannflasker: Teorien har noe å gjøre med ferskvann være en avskrekkende. Det er ikke, og de fylte vannflasker slengt over hagen din ikke bare fungerer ikke, men ser veldig rotete.
  • Fake poo: Det fungerer ikke. (Og du ser dumt å sette den ut der.) Har du noen gang lagt merke til hvordan en ekte poo synes å oppmuntre til mer? Den falske poo kan tiltrekke på samme måte, men det er absolutt ikke kommer til å avskrekke hunden!
  • Griper en hund og gni nesen i det: Først, med mindre dette er hunden din, tar du en stor risiko å flytte en merkelig hund. For det andre er det både mener og meningsløst. Hunder forstår ikke ha nesen gnidd i poo. De sannsynligvis anta det er en vemmelig menneske ritual de må tåle, men det vil ikke stoppe hunden fra avføring der.
  • Øste opp poo og kaster den i naboens hage: Ikke bare en grov ting å gjøre (og sannsynligvis brudd flere hygiene vedtekter), er dette sannsynligvis ødelegge enhver nestekjærlighet igjen. Hvis du er sikker på at det er en nabos hund (og det krever ganske mye av langtekkelig detektivarbeid), bake noen cookies og hodet neste dør for en rasjonell diskusjon om å ha din nabo holde hans eller hennes hund vedlagt. Enkel og søt.

Tips

 • Jerry Baker fra «Europas Master Gardner" har utviklet en "Dog-B-Gone" tonic, som du kan finne i sin bok Green Grass Magic. Det inkluderer hvitløk, løk, pepper, chili pulver og flytende oppvaskmiddel.
 • Behandler er en god ting - positiv forsterkning er nesten alltid bedre enn å fortelle hunden av.
 • Når du tar hunden din for en tur, gjør at han aldri poops i andres hage. Hvis du ikke gjør det, vil han bli forvirret og begynner å synes det er greit.
 • Sjekk din gjødsel. Noen hunder finner organisk gjødsel uimotståelig og det kan være oppmuntrende hunder å bruke hagen som et toalett.
 • Hvis hunder er urinering på hagen din, vil avslørende tegn er døde og gulnede flekker av gress og muligens dårlig planter.
 • Semi-råtne poteter strødd rundt i hagen omkretsen kan avskrekke hunder fra å komme inn hagen din. Hvis en hund tisser på plenen eller en plante, vann det umiddelbart å prøve og fortynne dens effekt - selvfølgelig, ville du trenger å vite det har skjedd for å være i stand til å gjøre dette, så lykke til med det!

Advarsler

 • Dog avfall inneholder mye ekkel form av bakterier, ormer (potensielt), virus og andre bakterier. Ikke ta på den med hendene, noensinne. Vask alltid etter håndtering hundebæsj via engangshansker, plastpose scooping metoder eller redskaper.
 • Hvis du mistenker at løshunder bruker din hage som en potte, ta kontakt med kommunen og har hund føringsoffiserer se nærmere på saken.
 • Noen mennesker bruker møllkuler. Imidlertid er ingrediensene i møllkuler anses å være giftig for både dyr og menneskers helse og anbefales ikke.