Wkino

Hvordan huset trene hunden din i ti dager

Avhengig av hunden din, din familie og din livsstil, house trene en hund kan være alt fra enkel, nesten umulig. Mange hundeeiere ha flaks og på tross av feilene de ubevisst gjør, de finner seg selv med et hus trent hund. På den annen side, noen hundeeiere trenger hjelp fra en hundetrener eller hundens atferd rådgiveren.

Trinn

Hvordan huset trene hunden din i ti dager. Hvis du ikke allerede har en, kjøpe en god kvalitet bur som er stort nok for hunden din å stå opp, legge seg ned og snu i.
Hvordan huset trene hunden din i ti dager. Hvis du ikke allerede har en, kjøpe en god kvalitet bur som er stort nok for hunden din å stå opp, legge seg ned og snu i.
 1. 1
  En. Det første du må gjøre før du starter intern opplæring plan er å sikre ditt hjem er fri fra urin flekker og rester av lukt. Kjøp en svart lys og et kjæledyr lukt remover fra din lokale dyrebutikk. Når det er mørkt, slå av alle lysene og grundig inspisere ditt hjem, tepper, møbler og flislagt område. Den svarte lys vil avsløre noen gamle flekker slik at du effektivt kan rense og fjerne dem. Det er mange svært effektive pet flekk / lukt rengjøring produkter tilgjengelig på markedet.
 2. 2
  Hvis du ikke allerede har en, kjøpe en god kvalitet bur som er stort nok for hunden din å stå opp, legge seg ned og snu i. Plasser buret i et rolig, men ikke isolert del av ditt hjem. Du vil også trenge tre Kongs (tygge leker du kan ting med godbiter), en squeaky leketøy, en nylon krage og en seks fot nylon bånd.
 3. 3
  Utvikle og følge en 24 timers ledelsen tidsplan for potte pauser. Dette er kritisk fordi du ikke vil at valpen skal ha en ulykke. Tidsplanen bør inkludere måltider, lek klokkeslett, treningstid, bad pauser og sove tid for hele 10 dagers program. Bad pauser bør planlegges hver fjerde time unntatt natten når du kan tillate seks timer. Planen bør også inneholde to eller tre økter med, en i morgen, en midt på dagen og den siste senest 18:00. Hunden bør ikke ha tilgang til drikkevann etter 20:00 eller tre timer før den går inn i sin kasse til å sove for natten.
 4. 4
  Hvis du ikke kan være hjemme under pause midt på dagen, enten planlegge litt fri fra jobb eller leie en hund rullator eller kjæledyrpasser som kan hjelpe deg med den delen av huset ditt treningsopplegg. Dette vil være avgjørende for å lykkes.
 5. 5
  Skrive dagbok på hundens spise tidsplan og bad vaner. Oppmerksom når hunden tisser og gjør fra seg. Legg merke til det nøyaktige tidspunktet hunden spiser og eventuelle andre godbiter det er gitt i løpet av dagen. Din journal vil hjelpe deg å avgjøre hvor lenge etter å ha spist og drukket hunden vanligvis trenger å bruke badet. Du kan bruke denne informasjonen til å justere planen om nødvendig.
 6. 6
  Hundens dag vil omfatte måltider, søvn, lek, trening og bad pauser. Under hver av disse periodene hunden er enten i sin kasse eller tjoret til deg. Gi hunden en Kong fylt med yummy behandler for mental berikelse mens den er i sin kasse. Hunden må være under oppsyn 100% av tiden under huset treningsperioden. Når hunden er tjoret til deg, se etter tegn på å måtte gå på do. Hvis du merker at hunden snuse i bakken, gå i sirkler eller ser ubehagelig deretter raskt ta hunden utenfor til sin utpekte bad området og følge regel nummer syv.
 7. 7
  På de planlagte bad ganger ta hunden fra sin kasse, i bånd, og ta det til sin utpekte bad området. Hold hunden på sin seks fot leiekontrakten, men la den utforske mens du står på ett sted. I utgangspunktet ignorere hunden. Fordi hunden ikke får noen oppmerksomhet fra deg, og det vil være begrenset ting av interesse å utforske i det begrensede området definert av leiekontrakten, vil hunden etter hvert gå på do.
 8. 8
  Når hunden er ferdig, prise det med 'god utholdende. Gi den masse oppmerksomhet og behandler. Ha litt feiring med hunden din. Dette lar hunden din vet at dens atferd er bemerkelsesverdig og fortjener ros. Du må skape en situasjon hvor hunden ønsker å gå på do i det aktuelle området.
 9. 9
  Bare etter at hunden har vært på do bør det la av leiekontrakten å spille eller tatt for sin «lang» spasertur. Dette sikrer at hunden din vil snart lære at jo raskere den fullfører bad atferd jo raskere det får sin belønning av godbiter, lek, sin tur eller alle tre. ALLTID trene eller spille med eller trene hunden din i minst ti minutter før du tar det inn igjen for å sin kasse.
 10. 10
  Vis din hund du er en tillitsfull og velvillig leder. Aldri straffe hunden for feil. Hundens ulykker er dine ulykker. Hvis, som beskrevet i regel 6, legger du merke til at hunden viser tegn til behov badet mens innsiden og du er treg å få hunden din utenfor, rett og slett få deres oppmerksomhet med et høyt klapp av hendene og umiddelbart ta hunden utenfor deres bad området (du kan rydde opp i eventuelle inne ulykke senere).

Tips

 • Så, når du tar en ny valp eller redde hund inn i hjemmet ditt, eller hvis har en eldre hund som ennå ikke er huset trent, følger våre "Ti regler for å Bedriftsintern opplæring", og du bør være lettet (no pun intended) å finne i ti dager du har et hus trent hund.
 • Når hunder blir utsatt for konsekvent, ulykke-fri bedriftsintern opplæring systemer du vil bli overrasket over hvor raskt de lærer. Med riktig nivå av forpliktelse og samvittighetsfull bruk av et treningsopplegg kan du trene en hund til å være solid huset trent i ti dager.
 • Last ned en gratis Bedriftsintern opplæring E-bok fra The Dog Smith eller planlegge en gratis telefon konsultasjon

Advarsler

 • De mer vanskelige bedriftsintern opplæring tilfeller å knekke er de av hunder som, ved en feil, har blitt "omvendt" hus trent av sine eiere. 'Omvendt' bedriftsintern opplæring resultater når hundene har fått lov til å gå på do inne i huset og deretter blitt utilsiktet forsterket for å gjøre det. Et annet vanskelig intern opplæring eksempel å korrigere inkluderer valper fra dyrebutikker, puppy mills og bakgård oppdrettere der valper er oppvokst i inneholdt, uhygieniske forhold. Siden de ikke har noe alternativ disse valpene spiser og sover i samme område de bruker som sitt bad.

Ting du trenger

 • En kasse
 • En nylon krage og en seks fot bånd
 • Noen interaktive leker som du kan stappe godbiter i
 • En utpekt bad plassering
 • En opprydding kit og svart lys
 • Hjelp av en hund rullator eller pet sitter å hjelpe i den første uken