Wkino

Hvordan potty trene valpen ved hjelp av en bjelle

Undervisning valpen å bruke en bjelle å fortelle deg når han trenger å eliminere sparer mye tid, energi og stress i forhold til andre former for innbrudd. Det gir også erfaring trene hunden din i de tidlige stadier av utviklingen.

Trinn

Hvordan potty trene valpen ved hjelp av en bjelle. Henge en bjelle på døren som fører til utsiden av huset ditt.
Hvordan potty trene valpen ved hjelp av en bjelle. Henge en bjelle på døren som fører til utsiden av huset ditt.
 1. 1
  Henge en bjelle på døren som fører til utsiden av huset ditt. Ved hjelp av en krok eller tack, henge den på døren jam nærmest åpningen side og lav nok for valpen å komme med labben og nese. Bells kan også henges fra dørhåndtak med en skolisse eller streng.
  • Vis valpen klokkene så snart du henge dem. Gjør ham med klokkene ved å holde ut noen godbiter ved siden av klokkene og ringe dem på samme tid.
 2. 2
  Hver gang du tar valpen ut, oppmuntre ham til å ringe i klokkene. Vis ham klokkene hver gang han går ut døren. Bruke en kommando som "Bells!" eller "Ring!" å hjelpe ham knytte klokkene med å være i stand til å gå ut og potte. Forsiktig ta labben og trykk på det til gongongen. Riste labben for å gjøre støy og si din setning eller ord. Umiddelbart åpne døren ved å ringe i bjella.
  • Pass på at klokkene er ringt, selv om du gjør det ringer.
 3. 3
  Vær konsekvent. Innen noen få dager, bør du høre valpen ringer på og finne ham sitter tålmodig ved døren.
 4. 4
  Hvis valpen ikke finne ut av dette, kan du prøve denne alternative metoden:
  • Smøre litt ost (eller annen godbit) på gongongen. Hvis valpen berører bjelle, selv om det ikke ringer først, umiddelbart gi valpen en velsmakende godbit.
  • Gjenta så valpen vet at en godbit følger bell rørende, deretter Klokkeklang.
  • Til slutt, åpne døren med valpen ser, og slippe smakfulle godbiter på gulvet på den andre siden av døren, slik at valpen kjenner behandler er der.
  • Lukk døren. Oppmuntre valpen til å ringe på dørklokken, og deretter umiddelbart belønne valpen ved å la valpen til å gå gjennom døren for å spise godbiter på den andre siden. Nå valpen vet å få deg til å åpne døren og ta ham utenfor.
 5. 5
  Øvelse gjør mester. Holde rutinen konsekvent. Og sørg for å bruke den samme konsekvente uttrykket for stikkordet å gå potte (for eksempel "Go potte!") Ved å legge merke til valpens tegn til å måtte gå når han er ute. Etter at han er ferdig, prise ham med fine ord og en godbit.

Tips

 • For ekstra effekt, gi valpen en liten godbit så snart han gjør sin virksomhet. Dette oppmuntrer ham til å gå raskt, heller enn å snuse hver gresstrå for det perfekte stedet. Dette bidrar også i dårlig vær, når det dog ikke behøver å være ut i lang tid.
 • Ikke glem å sørge for at klokkene ringer og du sier bjeller, hver gang du tar valpen forbi dem. En foreslått setning kan være "Skal vi gå ut? Ring på dørklokken!"
 • Du kan ta klokkene med deg hvis du og hunden din reise og bo på et annet sted. Send klokkene med hunden hvis han holder seg på et annet hjem mens du er borte. Og til slutt, hvis du må finne et nytt hjem til hunden din, forklarer at hunden din er bell trent vil gjøre hunden mer adoptable. Send klokkene med hunden til sitt nye hjem.
 • Du kan endre dører når valpen forstår hensikten med bjelle. Men til å begynne med, konsistens teller mest, så legg på dørklokken på samme døren før valpen er klar om sin hensikt.
 • Når hunden har bell trick ned, legg et teppe ned for valpen å tørke føttene. Vis ham hvordan, så gi ham en godbit. Han vil ikke spore i skitt.
 • Noen ganger valper ringer klokkene for moro skyld. Det er viktig at du tar valpen ut hver gang han ringer klokkene, selv om han ikke trenger å gå. Slutt på moroa vil kjøre ut, og han vil vite utslaget.
 • Hvis ytterdør er litt avstand fra levende områder av hjemmet, har to eller flere bjeller. Først lære hunden å ringe på dørklokken ved ytterdør. Deretter henge bjeller i oppholdsrom, og oppmuntre hunden til å ringe at bjelle for å be om å gå ut. Stuen bells kan henges på en stol eller skapet dør knott. Dette gjør hunden din til å be om å gå ut uansett hvor han er i hjemmet, og hvor du kan høre gongongen. Sier setningen i en lykkelig, spent stemme, "Skal vi gå ut? Ring på dørklokken!"
 • Kjøp en juledekorasjon med en flat tunge plast base og fem store bjeller med en metall bøyle som går over døren knott. Denne typen klokke er ikke bare tryggere enn en hengende en, men det fungerer godt selv om valpen ikke hekter seg å ringe i bjella umiddelbart. Hunden din kan begynne med å plopping nede ved døren, og at handlingen vil føre til at klokkene til å ringe.

Advarsler

 • Vær forsiktig at strengen holder bell er ikke lang nok til å nå rundt hundens hals (eller rundt halsen på alle kattene du har i huset), og at den er sikker nok til at hunden ikke trekker det ned og spise i bjellen.
 • Vær forsiktig med hvordan du fester klokkene til dørkarmen. Sørg for hva du bruker ikke stikker for mye, eller er for skarp.

Ting du trenger

 • Bells
 • Noe å henge bjeller med (bånd, piperensere, etc.)
 • En midlertidig krok til å henge klokkene fra
 • Treats