Wkino

Hvordan kullet trene en hund

Bor i en leilighet / leiligheten? Er du borte fra hunden din i flere timer, og ønsker ikke å ha ham holde den? Har du bare ikke har tid til å ta ham ut hver time? Gjør en funksjonshemming du ute av stand til å ta hunden utenfor? Er hunden din gamle med en svak blære? Ønsker et alternativ til (kjøp og erstatter avis) papir treningen din hund? Da er dette det perfekte stedet å lære å søppel boksen trene hunden / valpen!

Trinn

Hvordan kullet trene en hund. Kjøp de materialer som en kull-boksen (du kan bruke enten en katt søppel boksen eller en spesielt laget for hunder) og hund kull.
Hvordan kullet trene en hund. Kjøp de materialer som en kull-boksen (du kan bruke enten en katt søppel boksen eller en spesielt laget for hunder) og hund kull.
 1. 1
  Kjøp de materialer som en kull-boksen (du kan bruke enten en katt søppel boksen eller en spesielt laget for hunder) og hund kull. Jeg anbefaler enten Petco Dog Kull eller Purina er Second Nature hund kull. Begge er laget med avis satt i pelletform og blandet med absorberende materiale.
 2. 2
  Utforme omgivelsene slik at det er vanskelig for hunden å mislykkes. Hunden ønsker å ta deg, og du kan hjelpe ham å lykkes. I denne første perioden, bør hunden ha bare to alternativer for plassering: enten med deg, eller en direkte vei til hans bad området.
 3. 3
  Suge en liten bit av hundens urin i et papirhåndkle eller en avis og satt i hans bad området. Hvis hunden din lukter hans avføring eller urin i hans bad området, vil han være mer sannsynlig å bruke dette området. Rense "ulykke" områder i ekstrem grad slik at hunden ikke lukter hans avføring / urin det [du sannsynligvis ikke vil lukte det heller]
 4. 4
  Få hunden vant til å bare komme inn og ut av boksen. Dette kan gjøres om til en morsom opplevelse for hunden. Bare løfte og plassere hunden i søppel boksen og bruke en nøkkel setning som "bruke boksen". Prise ham og være lykkelig. Etter noen økter, vil du se fremgang.

Tips

 • Det er best å kullet trene hunden din mens den fortsatt er ung.
 • Hvis du tar hunden på fersk gjerning i å gå i feil sted, må du "sjokkere" hunden. Et høyt nei, slapping hendene sammen, og plutselig bevegelse mot hunden bør føre hunden å bolt. Hans mål må være hans bad området. Når du og hunden er der, begynne å rose hunden.
 • For noen hunder gjør det ta fra to dager til to uker. Husk at gode ting skjer med de som venter!
 • Send hunden til søppel boksen etter hver gang du spiller med dem, (før og etter) du går dem, og rundt 15/30mins etter at de spiser.
 • Søppel boksen trening en hund er best for små raser under 35 pounds. (Papillons, Cavalier King Charles Spaniel, chihuahuas, begals, Yorkies, etc.)

Advarsler

 • Ikke plasser søppel boksen i nærheten av mat og vann, som hunder vil unngå bæsjer der de spiser. Hvis hunden poops hvor han spiser, kan han spise det også, noe som gjør ham syk.
 • Ikke bruk kattesand! Hunder ikke begrave sine avfall som katter gjør, hold deg til hund strø eller strimlet avis!