Wkino

Hvordan lære barnet å selv avgjøre i dvale


Ideen om å ha babyer bosette seg til å sove synes sprøtt til foreldre som har sittet oppe hele natten prøver å få dem til å slutte å gråte. Men det kan gjøres. Prøv disse trinnene for å få babyen til å bosette seg til å sove.

Trinn

Hvordan lære barnet å selv avgjøre i dvale. Forstå at din baby, tenker rett og slett, kollegaer forskjellige objekter, mennesker og aktiviteter med å gå i dvale.
Hvordan lære barnet å selv avgjøre i dvale. Forstå at din baby, tenker rett og slett, kollegaer forskjellige objekter, mennesker og aktiviteter med å gå i dvale.
 1. 1
  Forstå at din baby, tenker rett og slett, kollegaer forskjellige objekter, mennesker og aktiviteter med å gå i dvale. Disse kalles "sleep foreninger". Hvis en søvn forening involverer deg, så babyen vil tro de trenger deg til å sovne. Hvis en søvn forening innebærer fôring eller rock, vil barnet tror de trenger mat og / eller rocking å sovne.
  • Andre søvn foreninger inkluderer smokker, flasker, og bamser, Dette er ikke iboende dårlig ting, siden det er naturlig for en baby, men som forelder, må du velge den beste foreningen for barnet ditt å ha en komplett og god natts søvn.
 2. 2
  Etablere en søvn forening fra dag én. Etter å bringe det nyfødte hjem fra sykehuset, bosette dem inn på rommet sitt og prøve ulike foreninger som gjør babyen rolig og behagelig.
 3. 3
  Snakke lavt til babyen din er den mest allment aksepterte metoden.
 4. 4
  Vet at det er viktig å etablere gode søvnvaner tidlig, før noen vaner skjemaet. Sikre at barnet er i en god rutine, gjerne med faste tider for dagtid naps og nattlig sengetid. Dette hjelper barnet å forstå hva du forventer og når du forventer det, og dette hjelper settling trening arbeide mye raskere.
 5. 5
  Bestem deg på et personlig nivå at du kommer til å stoppe rocking, fôring, kjøring eller hva annet du gjør for å få babyen til å sove. Mange vil råde deg til å bare la babyen å gråte og de vil til slutt sovner. På den annen side er dette bestrides av mange med følgende resonnement: De grunn at babyer gråter fordi de ikke klarer å beskytte seg selv og redd for å bli forlatt av sine foreldre. Et barn som slutter å gråte gir opp håpet om å bli "reddet", og mister tillit til deg, den overordnede, som beskytter. Dette kan i stor grad påvirke et barns utvikling og selvtillit. Likevel, det er ditt personlige valg.
 6. 6
  Lær barnet å sovne uavhengig ved å gi dem muligheten til å gjøre det. Mange babyer trenger en periode med å bygge ned å sovne, og ved ikke å la dem gråte i det hele tatt, kan de gå glipp av muligheten til å lære å sovne. Disse teknikkene kan arbeide raskt med en masse babyer, men det er konsistens svært viktig å gjøre dem arbeide effektivt. Hvis du bruker den kontrollerte gråt på 19:00, 22:00 og 2 am, deretter 4 am mate babyen til å sove i sengen din, er programmet ikke kommer til å arbeide raskt, hvis i det hele tatt. For å bruke et av disse programmene, må du være sikker på at du kan lytte til at barnet gråter for en periode og være i samsvar med hvordan du reagerer.
 7. 7
  Disse teknikkene også gi deg en mellomting mellom å ikke la babyen gråte og gråte det ut metoden.

Tips

 • Bosette barnet, deretter forlate rommet for å øke perioder, noe som gir barnet mulighet til å sovne uavhengig. Du starter med to minutters settling, og forlate rommet i 2 minutter, deretter to minutter settling, ut av rommet i 4 minutter, etc. Opptil maksimalt for å forlate babyen i 10 minutter. Dette har vist seg å være en av de mest effektive metoder for undervisning babyer til selv-avgjøre, forutsatt at det er benyttet gjennomgående i det hele tatt sover og alle natten våkner.
 • Den gråte det ut metoden innebærer å forlate babyen før de går i dvale av seg selv. Dette fungerer ofte svært raskt - i løpet av så lite som tre netter - men det kan bety å lytte til babyen gråt i lange perioder av gangen.
  • Denne teknikken kan være nyttig for smårollinger som er "prøver den på", for eksempel stadig ber om flere historier, en annen flaske, hver unnskyldning, men kommer til å sove. Det kan også være egnet hvis du har prøvd kontrollert gråte med en eldre baby, men du finner går inn for å omplassere dem er opprørende dem videre.

Advarsler

 • Den gråte det ut tilnærmingen har blitt koblet med psykiske helseproblemer. De fleste menneskelige samfunn i verden forbinder forlate et barn på egen hånd, gråt med avskaffelse.