Wkino

Hvordan å stoppe ammingen uten smerte

Selv om sjeldne, er det ikke umulig for en avvenning mor å oppleve absolutt ingen ubehag i det hele tatt under avvenning prosessen. Imidlertid vil de fleste kvinner opplever noen form for ubehag, og dette er å forvente. Dessverre er smerte et vanlig del av avvenning prosessen. Med det sagt, betyr avvenning ikke å være en smertefull opplevelse. Oppdage effektive måter å redusere din risiko for å oppleve smerte mens avvenning kan hjelpe ammende mødre oppnå sine mål med minst mulig ubehag. Det er enkle trinn som ammende mødre kan ta for å bidra til å gjøre avvenning prosessen gå glattere med lite eller ingen smerte.

Trinn

Hvordan å stoppe ammingen uten smerte. Begynn med å utdanne deg selv med hva som kan forventes når du slutter å amme babyen.
Hvordan å stoppe ammingen uten smerte. Begynn med å utdanne deg selv med hva som kan forventes når du slutter å amme babyen.

Vet hva du kan forvente

 1. 1
  Begynn med å utdanne deg selv med hva som kan forventes når du slutter å amme babyen. Avvenning prosessen er en ganske rutinemessig prosess med noen overraskelser underveis, så lenge du vet hva du kan forvente før du begynner.
 2. 2
  Bruk litt tid på å lese så mye du kan om avvenning prosessen. Jo mer informasjon som du samler, jo mer rustet vil du være med kunnskap om emnet. Internett er en stor kilde til informasjon hvor du kan finne mange nettsteder catering til graviditet, amming og avvenning. Biblioteker bære bøker viet til disse fagene. Litteratur er tilgjengelig via post fra noen ammende interessegrupper som gir informasjon om avvenning.
 3. 3
  Snakk med en helsearbeider som spesialiserer seg i faget. Mange sentre tilbyr pedagogiske seminarer, møter eller klasser for ammende mødre som ønsker å lære mer om avvenning prosessen. Disse fagfolk kan ofte være din beste ressurs for å finne virkelige tips fra de som har erfaring med amming og avvenning.
 4. 4
  Snakk med erfarne mødre og finne ut hva deres avvenning prosessen var. Du kan være overraskelser å høre noen av tipsene som andre har å tilby. Mange ganger, kan andre mødre være en utmerket kilde til informasjon for sykepleie, avvenning og andre foreldre tips.

Ta gradvise tiltak

 1. 1
  Starte hele avvenning prosessen i en gradvis, langsom måte. Enhver brå seponering av amming vil forvirre kroppen. Kroppen din har forberedt seg til å møte barnets ernæringsmessige behov basert på hvor mye melk barnet har behov for. Kroppen din har ikke vært forberedt på å slutte å produsere melk på en rask hastighet. Den trenger tid til å innse at melken ikke lenger er nødvendig. Dersom du brått slutter sykepleie, er kroppen din mindre sannsynlighet for å være i stand til å håndtere overgangen jevnt, og du er mer sannsynlig å oppleve smertefulle bivirkninger som resultat.
 2. 2
  Begynne å prøve å venne barnet til å ta en flaske godt før du forsøker å starte avvenning prosessen. For de fleste babyer, smaker formel yucky i forhold til morsmelk. Den nippel på flasken er fremmed for babyen. Hele suger prosessen er annerledes og sikkerheten i sykepleie fra mamma har blitt eliminert. Babyen vil trenge tid til å godta disse endringene.
 3. 3
  Begynne å redusere babyens feedings litt om gangen en gang en form for erstatning fôring er etablert. Innbytter formel eller fast føde for å tilfredsstille babyens ernæringsmessige behov som avvenning utvikler seg. Friske snacks er en viktig del av den avvenning prosessen også.

Praksis egenomsorg

 1. 1
  Massere brystene umiddelbart etter at du begynner på avvenning innsats. Massasje kan bidra til å forhindre melk kanaler fra å bli koblet opp. Massasje så ofte som mulig og alltid bruke milde, sirkulære bevegelser.
 2. 2
  Se for utvikling av eventuelle klumper eller sår, røde områder i brystene. Hvis dette skjer, betyr det sannsynligvis at en plugget melk duct er til stede. Begynne å betale ekstra oppmerksomhet til området og øke massasje tid til det. Poenget er å bryte kontakten med massasje. Varm dusj kan være gunstig å hjelpe massasje arbeide mer effektivt.
 3. 3
  Påfør varm komprimerer til brystene hvis de blir møre. Kalde kompresser, vanligvis brukes når brystspreng har oppstått, kan være fordelaktig for noen kvinner. Bestem som gir deg mer komfort og innlemme ditt valg inn i en rutine som nødvendig.
 4. 4
  Oppsøk lege hvis økningen av massasje innsats unnlater å rette opp situasjonen i en dag eller så. Hvis symptomene forverres eller hvis feberen finner sted, er det mulig at plugget duct har kommet til en tilstand som kalles mastitt. Hvis du mistenker at dette er tilfelle, kan du kontakte helsepersonell umiddelbart, som Mastitt kan ha alvorlige komplikasjoner hvis den ikke behandles raskt og riktig.
 5. 5
  Begynn seg ​​en god passer bra, selv under søvn. For liten eller for stor for en bra vil virke mot sin hensikt. Unngå BH som inneholder henhold ledninger.
 6. 6
  Snakk med legen din om bruk av ibuprofen som en smerte redusering hvis smertene blir for stor å bære.
 7. 7
  Plassere noen store kålblader i koppen av bra. Dette har vært brukt i århundrer for å bidra til å fremskynde tørking opp-prosessen av melken.
 8. 8
  Plassere noen ammeinnlegg mot brystvortene hvis lekkasje blir et problem. Mange kvinner er flau når lekkasje presenterer seg gjennom klærne deres. Elektrodene er en effektiv måte å fremme absorpsjon.
 9. 9
  Fortsett å spise en godt balansert kosthold og holde seg hydrert. Fremme god helse er alltid en effektiv måte å hjelpe kroppen til å fungere bedre.
 10. 10
  Prøv å få en full natts søvn. Kroppen går gjennom alvorlige endringer og det kunne bruke litt hjelp fra deg. Søvn er en av de beste måter for kroppen å regenerere og helbrede seg selv.
 11. 11
  Forbli på pre-natal vitaminer for å sikre riktig næring til kroppen som kroppen prøver å tilpasse seg de endringene som skjer.
 12. 12
  Husk at de hormonelle endringer kan påvirke ditt humør. Forvent å føle alle slags følelser akkurat nå. Avvenning er en psykologisk opplevelse, så vel som fysisk. Tillat deg selv å føle hva det er som du føler.

Vit hva du skal unngå

 1. 1
  Ikke pump brystene før de er tomme når du er synkende dine fôring økter. Dette vil utløse kroppen å etterfylle melk. I stedet renne litt melk fra brystet for å hindre at brystkreft fra å bli engorged. Gjør dette så ofte som nødvendig hvis brystene blir for full. En varm dusj kan bistå med slik at melken å lekke ut litt.

Forstå barnets behov

 1. 1
  Prøv å huske på at babyen kan være å ha noen problemer med å tilpasse seg endringen. Ikke bare har hun mistet morens bryster, mistet hun trøst tid med moren hennes.
 2. 2
  Finne alternative måter å trøste og berolige babyen som ikke involverer bryst.
 3. 3
  Bruk distraksjon metoder for å hindre barnet craving brystene dine. Distraksjon kan oppnås enkelt og på mange forskjellige måter. Noe som avverger babyens oppmerksomhet fra brystet er en vellykket distraksjon taktikk.
 4. 4
  Være tålmodig med barnet ditt i løpet av denne prosessen. Denne gangen vil passere og babyen, og du vil gå til et annet kapittel i deres liv før du vet ordet av det.

Advarsler

 • Søk profesjonell hjelp hvis løpet av avvenning depresjon blir langvarig og intens.

Kontakt lege ved tegn på mastitt blir tydelige. Mastitt krever riktig behandling og bør aldri bli ignorert. Antibiotika er den generelle løpet av behandlingen.

Kilder

http://kidshealth.org/PageManager.jsp?dn=familydoctor&lic=44&cat_id=161&article_set=44020 #