Wkino

Hvordan vite hvilke matvarer for å unngå mens du ammer

Sykepleie moms er som regel klar over at medisiner og alkohol bør unngås mens du ammer, for å unngå muligheten for overføring effekten på babyen via morsmelk. De kan imidlertid ikke klar over at maten de spiser kan også føre til at noen uønskede effekter for deres pleie baby. Mange ammende mødre vil finne at etter å ha spist visse matvarer, nekter deres baby brystet eller vises masete etter feedings. Visse matvarer er kjent for sin evne til å rokke små mager. Å vite hvilke matvarer du bør unngå når amming er en viktig del av en vellykket sykepleier erfaring. Hvis du oppdager at barnet ditt ser masete etter pleie, kan det være på tide å betale nærmere oppmerksomhet til hva du spiser.

Trinn

Hvordan vite hvilke matvarer for å unngå mens du ammer. Styr klar av sitrusfrukter og sitrus drikke.
Hvordan vite hvilke matvarer for å unngå mens du ammer. Styr klar av sitrusfrukter og sitrus drikke.

Unngå sitrus

Mange ammende mødre liker å snack på appelsiner eller andre sitrusfrukter, eller drikke masse appelsinjuice mens sykepleie, i et forsøk på å fylle opp på sunn vitamin C. Selv om dette kan være greit for noen ammende kvinner, mange babyer er følsomme for virkningene av vitamin C i mors kosthold.

 1. 1
  Styr klar av sitrusfrukter og sitrus drikke. Sitrusfrukter er sure og kan irritere en baby umoden Gastro-tarmsystemet. Frukt å unngå å inkludere alle varianter av appelsiner, sitroner, grapefrukt og lime.
  • Noen babyer kan oppleve fussiness og spytter opp hvis mor spiser sitrusmarninert matvarer.
  • Babyer som er følsomme for sitrus i morsmelk kan utvikle bleie utslett, som de har sensitiv hud som blir lett irritert av syrlig karakter av sitrus matvarer.

Unngå gassy matvarer

Matvarer som ikke forårsaker gass i sykepleie moms kan likevel forårsake gass i sine morsmelk.

 1. 1
  Kutte ned på fiberrike grønnsaker som er kjent for å føre til at gass og magen opprørt hvis det viser seg at barnet har problemer etter at du spiser dem.
  • Umodne mager kan ha en vanskelig tid når mor har spist brokkoli, paprika, kål og rosenkål.
  • Bønne familien kan vise seg å være problematisk for babyen også. Begrense kidneybønner, Lima bønner og svarte bønner til bare sporadiske tillegg til et måltid.

Unngå krydret mat

Krydder kan gjøre underverker for dressing opp en ellers kjedelig måltid, men de kan ikke være det beste valget for sykepleie babyer, baby kan være masete for timer etter sykepleie.

 1. 1
  Eliminere bruken av krydret paprika, varme sauser og andre krydrede smaker når du tilbereder måltider.
 2. 2
  Gjeninnføre krydret mat i kostholdet ditt etter at barnet har begynt å ta fast føde og er sykepleier mindre.

Unngå koffein

Drikker koffeinholdige drikker kan skape irritabilitet hos barnet ditt. En baby umodent fordøyelsessystem ikke tillater ham å skille ut koffein i samme gården som en voksen vilje. Koffein er gått inn på barnet gjennom melken forsyning og barnet kan miste søvn, noe som vil føre til en grinete liten en.

 1. 1
  Kutte ned på bruken av kaffe, te og brus. Hvis du må hengi ditt behov for koffein, prøv å vente til etter et sykehjem økt for å gjøre det. På dette punktet, vil barnet være full, og du vil ha et par timer slik at koffein å forlate systemet.
 2. 2
  Husk at koffein er i andre elementer enn koffeinholdige drikker. Vanligvis er mengden koffein i sjokolade langt mindre enn din gjennomsnittlige koffeinholdige drikker.
  • A 1 oz servering av sjokolade har omtrent opp til 35 mg koffein, mens i gjennomsnitt, har en kopp kaffe ca 135 mg.
  • Litt overbærenhet her og der skulle vise seg å være ubetydelig. # * Men over overbærenhet i sjokolade kan føre til like mye fussiness fra babyen som en kopp kaffe.
  • Selv koffeinfri drinker har mindre koffein, de har fortsatt koffein i dem. Hvis du liker smaken av kaffe eller te, prøve koffeinfri versjoner og drikke en moderat mengde like etter sykepleie.

Unngå alkoholholdige drikkevarer

Det pleide å bli trodd at å drikke en og annen glass vin her, og det ville utgjøre noen risiko for barn som ammes. Selv om dette fortsatt er gjeldende skolen av tanke for de fleste helsearbeiderne, er det viktig å vite at alkohol utskilles i morsmelk i små mengder.

 1. 1
  Vet at å tillate deg selv en og annen glass vin bør utgjøre noe problem for barnet dersom du mate babyen før forbruker en glass. Av den tiden barnet er klar til å spise igjen, bør det ikke være noen effekter igjen å passere på babyen gjennom din melk forsyning.
 2. 2
  Husk at hvis du fråtse i tyngre alkoholholdige drikker eller drikker oftere enn sporadisk glass vin, kan du bli passert alkohol på babyen.
  • Mulige bivirkninger av alkohol til barn inkluderer døsighet, svakhet, grogginess og dypere søvn enn vanlig. I løpet av tiden, kan barnet selv har overdreven vektøkning.
  • Den europeiske Academy of Pediatrics advarer mot overdreven alkohol-bruk når ammingen.
  • Hvis du drikker alkohol som et middel for avslapning, se på andre måter å slappe av. Prøv å ta et varmt bad, drikke en beroligende kopp kamille te, lese en bok, ta en spasertur eller få en massasje.

Begrense hvitløk

Hvitløk har en veldig distinkt smak som kan kle seg selv blandest av retter. Det har også en rekke helsemessige fordeler forbundet med forbruket sitt. Men ingenting av dette teller hvis ammet babyen er følsomme for det, i så fall vil det måtte unngås.

 1. 1
  Hopp tunge hvitløk hvis du finner babyen er å unngå å drikke fra brystet etter inntak av det. Dette er en mat som kan endre smaken av morsmelk og kan endre lukten av melk i inntil to timer etter å ha spist det. Noen babyer husker lukten fra en tidligere episode og vil selv nekte brystet alle sammen.

Unngå allergiske reaksjoner

Vet av mulige familie motforestillinger mot mat. La leche League International advarer om at noen historie med allergi i familien er grunn nok til å fortsette med forsiktighet ved introduksjon av mat i kostholdet ditt når du ammer. Mat allergi er ofte arvelig, og barnet kan være utsatt for allergenet gjennom morsmelk.

 1. 1
  Unngå peanut produkter og andre nøtter under amming. Nøtter er en av de mest vanlige allergener hos spedbarn og barn. De kan oppstå selv om det er ingen familiehistorie med mutter allergi.
  • Hvis du spiser nøtter og du merker at barnet utvikler en reaksjon i form av elveblest, utslett, eksem eller pipende pust, kan barnet har en allergi eller følsomhet for nøtter.
 2. 2
  Begrense inntaket av hvete produkter hvis du oppdager at barnet ditt har en negativ reaksjon etter at du har konsumert en hvete stoff som for eksempel brød eller pasta.
  • Hvis barnet begynner overdreven gråt, vises i smerte eller utvikler blodig avføring etter at hvete forbruk, prøv å eliminere hvete mat for et par uker før du introduserer dem i kostholdet ditt igjen.
  • Hvis barnet har ingen symptomer i løpet av hvete fravær og plutselig utvikler symptomer når du gjeninnføre hvete i kostholdet ditt, vil det dukke opp barnet ditt har en hvete allergi.
 3. 3
  Se for meieri følsomhet i din baby.
  • Hvis du bruker melk, ost, yoghurt eller iskrem, og barnet begynner oppkast, eller synes kolikk, kan det være en reaksjon på meieriprodukter.
  • I tillegg til magesyke, andre symptomer på meieri allergi hos spedbarn inkluderer søvnløshet og eksem som kan utvikle seg til åpne sår.
  • Noen babyer er så allergisk mot meieri at selv geit og sau melk dagens problemer.
  • Hvis du oppdager at barnet ditt reagerer på ditt forbruk av meieriprodukter, må du innskrenke søket av den skyldige ved å eliminere all meieri unntatt ett element om gangen for en uke eller så for å se hvordan babyen reagerer på hvert element.
  • Gradvis innføre nye meieriprodukter for å se etter reaksjon og eliminere alt som skaper et problem.
 4. 4
  Ta hensyn til barnets reaksjon når du spiser kornprodukter som mais chips eller taco skjell. Hvis barnet viser ubehag, overdreven gråt eller utslett, må du kanskje starte en eliminering diett av kornprodukter. Prøv å begrense inntaket av kornprodukter til bare ett bestemt element om gangen for en uke eller så for å se hvilke produkter påvirke barnet.
 5. 5
  Unngå skalldyr hvis noen andre i familien har følsomhet for dem. Forskning viser at en sterk familie historie til mat allergi utgjør en større risiko for å sende den videre til baby. Hvis du spiser hummer eller reker eller andre former for skalldyr, se å se om babyen er viser symptomer på allergi. Den beste form for handling kan være total unngåelse mens du ammer.
 6. 6
  Observere hvordan barnet reagerer på forbruket av egg. Hvis barnet viser tegn til ubehag etter at du har spist egg, må du kanskje finne måter å eliminere dem fra kosten din. Egg er brukt i fremstillingen av mange matvarer, og det kan være vanskelig å begrense søket når det kommer til eggallergi.
 7. 7
  Vokt dere for soya hvis barnet ditt har matintoleranse til meieri. Mange babyer med en følsomhet for meieri også har en følsomhet for soya. Hvis barnet viser tegn til ubehag etter ditt forbruk av soyaprodukter, undersøke hva du spiser som kan være den skyldige.
  • Makt barer og protein shakes tendens til å bry babyer med allergi mot soya mer enn produkter laget med gjæret soya.
  • Prøv å begrense kilde til ubehag med en eliminering og gjeninnføring diett av soyaprodukter.

Unngå kvikksølv fra fisk

Bearbeider fisk høy i kvikksølv presenterer muligheten for overføring at kvikksølv til babyen via morsmelken. Høye kvikksølv i kroppen kan endre den normale veksten av hjernen og nervesystemet, noe som vil påvirke kognitiv tenkning, hukommelse, oppmerksomhet, motoriske ferdigheter, språk og noen visuelle ferdigheter.

 1. 1
  FDA tyder på at kvinner som ammer unngå hai, sverdfisk, konge makrell og fliser fisk fordi de er høy i kvikksølv. Innbytter hermetisert tunfisk, laks, steinbit eller sei.

Unngå junk food

Junk food har ingen næringsverdi, og ikke har en plass i en amming kosthold.

 1. 1
  Spis sunt og ernæringsmessig mat å gi barnet den beste næring mulig. Junk mat gir lite i veien for næringsstoffer og er, for det meste, tom og usunn kalorier.

Unngå utilsiktet avvenning

Utilsiktet avvenning kan oppstå når morens melk forsyning er redusert. Dette kan skje som følge av inntak av matvarer som forstyrrer melkeproduksjonen og redusere melk forsyning.

 1. 1
  Avstå fra å drikke peppermynte te, som kan faktisk redusere melkeproduksjonen.
  • Naturmedisinere fremme forbruket av peppermynte-te som en helhetlig betyr å stanse melk en gang avvenning har funnet sted.
  • Bruken av peppermynte sukkertøy og drops bør begrenses til små mengder i tillegg.
  • Hvis du er ute etter en te med beroligende egenskaper, kan du prøve kamille te i stedet. Komponentene i det kan ha en beroligende effekt på babyen din også.
 2. 2
  Begrens bruken av persille til små mengder. Persille er relatert til mynte familien, så kan store mengder redusere melk forsyning like peppermynte gjør. Persille brukes ofte i tilskudd av urtemedisiner så vær sikker på å sjekke ingrediensene. En liten mengde persille bør ikke ha noen betydelig innvirkning på din melk forsyning.

Advarsler

 • Alltid sjekke med din lege om bekymringer over diett og allergi.
 • Skulle du merker at barnet har noen reaksjoner på mat du har spist, søke råd fra en profesjonell.
 • Snakk med legen din om riktig ernæringsmessige balanserer når eliminere visse matvarer fra kostholdet ditt.