Wkino

Hvordan lage pulverisert baby formel

Formula er den mest ideelle ernæring dersom mor arbeider eller bestemmer seg for å velge bort amming. Pulverisert formel er bedre enn "ready-to-go" flytende av to grunner: det er billigere og kan få mer ut av det per fôring andel. Her er hvordan du gjør baby formel ved hjelp av en pulverisert blanding.

Trinn

Hvordan lage pulverisert baby formel. Les instruksjonene på formel container.
Hvordan lage pulverisert baby formel. Les instruksjonene på formel container.
 1. 1
  Koke vann i fem minutter. Det kan være lurt å koke en god mengde vann for å sterilisere, avhengig av hvor mye babyen drikker. Sett vannet til side for den avkjøles. Og hell vann i glassene og / eller containere. Hvis du ikke har tid til å koke vann, kan du bruke sterilisert vann.
 2. 2
  Les instruksjonene på formel container. Avhengig av formelen merkevare og babyens ernæringsfysiolog instruksjoner, mesteparten av tiden du skal bruke "to gram vann til en scoop av formel".
 3. 3
  Måle hver drikkeflaske til den tilsvarende mengde vann.
 4. 4
  Plasser flaskene i kjøleskapet for varmt vann for å kjøle seg ned. Du kan utpeke en plass i kjøleskapet for flaskene, for eksempel side skuff.
 5. 5
  Ta ut en flaske når det er tid for en fôring. Hell den eksakte mengden av scoop (r) med formel i vannet. Når øste, ikke pakke formelen ned, bare prøve å utjevne det så mye som mulig.
 6. 6
  Riste den forsiktig for å blande pulver og vann sammen. Pass på at det er ingen klumper i blandingen.
 7. 7
  Monter nippel på nippelen ringen og stram som på toppen av flasken.

Tips

 • For å varme flasken, kan du enten sette flasken i en kopp varmt vann eller legg den mot rennende varmt eller litt varmt vann. Du kan også bruke varmeputer for å varme den. Bruk aldri en mikrobølgeovn, til tross for at det høres ut som den mest praktiske og raskeste måten vil flasker varme ujevnt og det kan være noen lommer som kan brenne babyens munn.
 • Temperaturen av formelen kan enten være ved romtemperatur for kulde. Noen babyer foretrekker ett.
 • Hvis barnet ikke fullfører en fôring, prøv å bruke en annen flaske som drikker en. Hell litt mg (milligram) hver gang før de er ferdig. Denne metoden kan brukes hvis du ikke ønsker å kaste ut og avfall formel.

Advarsler

 • Kast alltid formel at barnet ikke ferdig. Aldri tilbake brukte formelen i kjøleskapet eller holde den ut for neste fôring. Bakterier fra babyens munn er kombinert med leftovers og også forlot formel ut kan opprette flere bakterier.