Wkino

Hvordan lage rene maling kanter på innvendige vegger

Alle ønsker å gjøre et hus til et hjem. En av de enkleste måtene å oppnå denne oppgaven er å male veggene i farger som er representative for hva du liker og stil. Mange tror at maleriet er en rotete men likevel enkel prosess. Sluttresultatet er et rom med maling klatter i teppet og maling merkene på taket og trim. Male et rom trenger ikke å være en prøvelse, og sluttresultatet skal være noe du kan være stolt av. Hvis du følger disse trinnene, er sluttresultatet en kvalitet maling jobb, at du og dine gjester vil bli imponert av.

Trinn

Hvordan lage rene maling kanter på innvendige vegger. Bruk gips sparkel å fikse større hull, eller bruk malere kitt for å fylle i spikerhull.
Hvordan lage rene maling kanter på innvendige vegger. Bruk gips sparkel å fikse større hull, eller bruk malere kitt for å fylle i spikerhull.
 1. 1
  Rydde rommet! Hvis det ikke er et alternativ, flytte alt til midten av rommet. Fjerne bilder og negler og alt som du ikke ønsker malt.
 2. 2
  Bruk gips sparkel å fikse større hull, eller bruk malere kitt for å fylle i spikerhull. Spikerhull er åpenbare når du male så ta ekstra tid og gjøre rommet ser bra ut ved å fylle hullene.
 3. 3
  Tørk av trim kantene med en fuktig klut for å fjerne støv, slik at båndet har en god overflate å følge. Gå rundt i rommet og tørke noen gulvlister, dør trim, vindu trim og kronen på kanten at rumper opp til veggen.
 4. 4
  Bruk malere blå tape for å maskere av all trim. Bruker vanlig maskeringstape kan føre til at trim maling til å trekke opp, og du kan bli sittende fast males trim. Bruk av en "tape. Hemmeligheten her er å tape langsomt og forsiktig, og etterlater et lite mellomrom mellom kanten av båndet og den veggflate som skal males. A 1/16" til 1/8 "gap vil være nok. Husk at veggene blir malt til dette punktet så det ferdige produktet vil bare være så god som prep du putter inn i den. Hvis båndet ikke er rett, så det endelige resultatet vil bli en svingete maling linje.
 5. 5
  Bruke 2 "tape, maskere taket langs veggene. Dette gir deg tilgivelse hvis du tilfeldigvis rulle valsen på taket. Den lar deg også å lage en ekte rett linje i skjøten mellom vegg og tak i stedet for å prøve å fjær en rett linje med kanten av en børste. Bruk samme gap som angitt i trinn 4..
 6. 6
  Kjør en tynn perle av caulk langs alle kantene du nettopp har tapede, ved hjelp av en caulk pistol og lakkeres caulk. (Merk:. Sørge caulk som brukes er lakkerbar) Ved hjelp av fingertuppen, tørk av caulk kanten ned slik at caulk er en svært tynn film over kanten av båndet inn i hjørnet av veggen og trim. Fjern overflødig! Dette er et kritisk punkt og skiller en alright ser rommet fra en profesjonell jobb. Dette stopper maling siver under tapen kanten og gir rommet en overlegen ren kant når jobben er gjort, og tapen er fjernet. Årsaken til den lille gapet når maskering er å tillate en kant for kittet til å forbli på det samme plan som båndet. Hvis tapen ble stanget inn i hjørnet, ville caulk sitte over båndet, og når tiden kom for å fjerne tapen, ville caulk faktisk være i veien og rive opp deler av veggen maling. Ta deg tid til å gjøre dette og resultatene er vel verdt innsatsen.
 7. 7
  Du kan bruke et papir hånd masker, som kombinerer en rull med maskering papir og en rull med tape, slik at du kan dekke et større område for å beskytte mot maling splatter. Dette er helt valgfritt, det bare sparer rydde opp tid i det lange løp. Så lenge du er forsiktig, vil en "tape langs trim og 2" tape langs taket nok.
 8. 8
  La caulk tørke i 20 minutter. Det bør være svært tynn i utgangspunktet så det burde ikke engang trenger å være så lang. Bedre å være føre var. Mens caulk tørker legge ut tarps langs veggene du skal male.
 9. 9
  Pensel i grensene til veggen opp til de teipede kanter, ved hjelp av pensel.
 10. 10
  Nøye male veggene, ved hjelp av en valse og en panne. Hvis du ruller valsen for fort maling dråper vil gå flyr overalt. Også være forsiktig når du ruller opp til taket kanten. Avhengig lur (tykkelse) av rullen du bruker kan du utilsiktet bump del av taket. Ta deg god tid og ta hensyn, og dette vil ikke være et problem.
 11. 11
  Male rommet og la det tørke i henhold til produsentens instruksjoner. Du er ikke ferdig ennå. Du trenger et nytt strøk for å få full dekning. Så gå rundt i rommet igjen og gjenta pensel og rulle trinn. Ikke rus! Du er allerede begått, hvorfor ikke få et godt produkt ut av det.
 12. 12
  La malingen tørke over natten. Ja, over natten. Ikke dra i båndet av ennå. Å la den tørre maling reduserer helt elastisiteten av maling oppbygging langs kantene.
 13. 13
  Fjern båndet ved å trekke tapen av minst en 90 graders vinkel fra trim overflate. Dette gjør at poenget med utgivelsen å opptre som en enkelt punkt i stedet for over et lengre område. Malingen kanten skal være en perfekt linje uten blø gjennom. Hvis du har problemer med båndet trekke opp og strekke maling, ligger feilen i løpet av anvendelsen av caulk. Sørge for at caulk er tynn er et svært viktig skritt. Hvis du finner deg selv med dette problemet, kan du bruke et barberblad for å komme forbi oppbygging. Hvis du følger instruksjonene nøye vil du fjerne tapen og finne et vakkert rom med perfekte kanter. Alle som ser rommet vil bli overrasket over hvor rent og profesjonelle en jobb du har gjort.

Advarsler

 • Les alle instruksjonene før du begynner!

Ting du trenger

 • Malerens blå maskeringstape
 • Overmalbar caulk