Wkino

Hvordan bruke en pensel

Nøkkelen til en god maling jobb er å bruke høy kvalitet maling og en god pensel. Kjøp den beste børsten du har råd og sørge for at det er rett type for den type maling du bruker. Latex børster ikke fungerer godt med oljemaling, og heller jobbe olje børster gjør med vannbasert maling. Når du har rett pensel, kan du fokusere på teknikk!

Trinn

Hvordan bruke en pensel. Hell en liter av maling i en 4 - eller 5-qt.
Hvordan bruke en pensel. Hell en liter av maling i en 4 - eller 5-qt.
 1. 1
  Hell en liter av maling i en 4 - eller 5-qt. spann. Dette er din arbeider maling som vil flytte rundt på jobben med deg. For best mulig resultat børsting, ikke dyppe direkte fra kannen.
 2. 2
  Forbered kantene (valgfritt). Dersom platene du maler baken mot en annen maling farge eller en vegg, kan du legge en linje av malerens tape mot kanten, presser den ned tett mot overflaten for å hindre den våte malingen fra blødning under tape.
 3. 3
  Dypp penselen 1-2 i. Inn i malingen for å laste børsten. Jo mer male pensel bærer, jo raskere vil du belegge treverk, men du ønsker å unngå drypping. Pek tuppen av børsten mot bøtta, som Clapper av en bjelle. For en tørrere pensel, prøv å dra den ene siden over kanten på bøtta.
 4. 4
  Start på toppen av brettet med pensel og slag nedover mot midten. Malingen skal flyte jevnt på overflaten med liten innsats fra din side. Når børsten begynner å dra, stoppe og laste. Se tipsene nedenfor.
 5. 5
  Gjør lange slag. Unngå dabbing små områder som dette etterlater merker i malingen. Børsten vil etterlate en liten oversikt over parallelle rygger, men de vil legge seg ned før malingen begynner å huden over.
 6. 6
  Raskt frakk et område med flere børste masse maling, og deretter blande og glatt det ut med et lett kjøre losset penseltupp over det - Kalt "tipping". Prøv å belegge et helt bord eller seksjon, men ikke la malingen sitte mer enn et minutt før tipping. Tips den våte malingen ved å sette tuppen av børsten mot den våte malingen på toppen av brettet og lett stryke ned hele lengden på styret. Hold børsten nesten vinkelrett på overflaten for dette slag.
 7. 7
  Skjær i langs kantene. (Dette gjelder kun hvis du ikke sette ned malerens tape.) Lær med en mindre børste (1-1/2 tommer) og gå til en bredere pensel som du får kontroll. Dypp penselen og skrape den ene siden på spannet. Hold den tørre siden av børsten mot linjen og langsomt trekke børsten langs. Støtt armen til jevn den, og holde slag bevegelse. Bruk milde press, du vil at busten å spriker litt ut som du slag. Du vil finne at du kan styre maling linje ved å variere trykket du bruker på børsten. Når børsten er tørr, laste og starte der foregående slag avsluttet. Noen ganger må du gå tilbake over en seksjon der malingen er sjenert av linjen. Komplett kutte i, og deretter strøk resten av stykket.
 8. 8
  Rengjør penselen umiddelbart etter stopp. Vask latex børster i varmt såpevann og skyll i rent vann, deretter riste tørr (eller tørr i en spinner). Glatt bust tilbake i form. Skyll olje børster grundig i fersk maling tynnere og riste tørr. Med riktig rengjøring, en kvalitet børste vare i mange år.

Tips

 • Det er bedre å stryke oppover enn nedover, slik at malingen er trukket ut av børsten av gravitasjon og friksjon i stedet for innover opp bust.
 • En vanlig feil er å tvinge male ut av børsten når den blir for tørr. Målet er en jevn tykkelse, men ikke så tykk som å kjøre eller sag.
 • Hvis den nye fargen ikke skjule gamle, er det bedre å bruke en andre strøk enn å påføre malingen for tykk.
 • Hvis du finner ut at vannbasert maling tørker for fort og ikke flate ut nok, legger en additiv som Floetrol å bremse tørking og gjøre malingen flyter bedre.
 • Hvis du trenger å avbryte en latex maling sesjon i flere timer, og ikke ønsker å komme tilbake til et vann-gjennomvåt børsten fra renhold, vikle børste (med maling fortsatt på det) i plastfolie og legg den i fryser. Når du kommer tilbake, la den tine i noen minutter, og du vil være klar til å plukke opp der du slapp maleri.
 • Du trenger ikke å presse båndet fast på veggen, da dette bare tar mer tid og energi. Det eneste som teller er å holde ekstra deler fra å bli malt.
 • ALLTID kjøpe de beste børster du har råd. Bruk nylon / polyester for vannbasert maling og naturlig bust for olje-basert.
 • Slik rengjør du en børste godt, bruk en børste kam og en liten stålbørste eller skuresvamp å skrubbe børste håndtak og ansiktene til bust.

Advarsler

 • La aldri en børste sitter i vannet over lengre tid, eller i det hele tatt, hvis du kan hjelpe den. Soaking penselen i vann fører til at veden å utvide. Som børsten tørker, krymper veden tilbake, men metallet ikke gjør det, så busten løsne og begynne å falle ut.
 • Oppbevar aldri en pensel stående på sin bust, vil dette ødelegge det. Ideelt sett bør en børste lagret opp-ned, ikke hengende i håndtaket som vanligvis anbefales. Ved å lagre børsten opp ned, vil en hvilken som helst øyeblikk malingsrester løpe inn i hylsen og tre av håndtaket, slik at busten tips renere og bidrar til ytterligere sement bustene inn i hylsen. Å lagre dem opp ned, bruk en krukke eller lage et rack med hull skåret i et stykke tre.