Wkino

Hvordan å male det indre av et hus


Male hele interiøret i et hus kan forvandle den fra trivielle til inspirerende! Det kan også øke eiendommens verdi og bidra til et hjem for salg gå raskere. Gjør det krever riktig alvorlig planlegging, men kan være verdt innsatsen for mange grunner.

Trinn

Hvordan å male det indre av et hus. Komme til en enighet.
Hvordan å male det indre av et hus. Komme til en enighet.
 1. 1
  Utvikle en visjon. Som du reise rundt i huset, skrive ned dine tanker om farge, holde sollys, vinduer, glans og trim i tankene.
  • Lyse farger arbeide hvor som helst, men mørke farger krever rom med mange vinduer og naturlig lys. Maleri en kjeller hiet en dyp blå høres kanskje avslappende, men kan slå på rommet i en dungeon!
  • Hvis du forbereder et hus for salg, opphold med nøytrale farger som kunne matche enhver innredning eller møbler.
  • Hvis du er e-savvy, ta digitale bilder av rommene i spørsmålet og justere fargene med din favoritt fotoredigeringsprogram. Dette vil sikre at du og alle som er involvert vet nøyaktig hva rommet skal se ut.
  • Hvis du forvandle hjemmet ditt for deg selv, leve litt. Go nuts. Som en farge? Vær modig. Hvis du ikke liker det, gjett hva? Du kan male den på nytt. Føler kunstnerisk? Planlegg et veggmaleri. Det er din sted. Den eneste personen som har å like det er deg (og de menneskene som bor sammen med deg!).
  • Komplementære farger fungerer godt når tilstøtende rom åpne til hverandre (prøv to nyanser av samme farge for en pen effekt). Du kan gå for fet kontrast når du krysser en barriere (som en dør).
  • Nøye vurdere glansgrad. De skinnende glans maling er lett å rengjøre, men vil gjøre noen vegg lyte skiller seg ut. De flate malinger vil bidra skjule vegg urenheter, men kan være vanskelig å rengjøre. Vanligvis vil du ønsker mer glans maling der det er massevis av damp eller matlaging (bad og) og i områder med stor trafikk. Flatere malinger er foretrukket for store vegger og tak.
  • Ta kontakt med en profesjonell hjemme dekoratør å veilede deg.
 2. 2
  Komme til en enighet. Det er sannsynligvis andre i livet ditt som har en egeninteresse i ditt hjem. Få deres.
 3. 3
  Lag en svært utdannet gjetning. Anslå det området du må dekke. Mål høyden og bredden av hver vegg. I USA er dekning estimater gitt i kvadratmeter, alle andre steder på planeten bruker det metriske systemet. For å finne arealet av en gitt vegg, bare multiplisere høyden ved bredden.
  • Hold en detaljert liste du og andre kan få følelsen av at "Liv. Rm. Vestveggen 112 sq"
  • Ikke glem å trekke for vinduer og dører.
  • Som du anslå, feile på den høye siden (rund opp). Det er bedre å ha for mye maling enn å
   kjøre korte.
  • Bestem dekningsområdet for hver farge og anslå antall liter du trenger for hver. For Odd vegger med skråtak, gjør ditt beste gjetning. Hvis du ikke er komfortabel med å gjøre dette, måle veggen på sitt høyeste høyde og multipliserer det med bredden. Nå trekker den laveste høyden fra det høyeste høyde, gange det tallet med bredden, kutt det svaret i to, og til slutt trekker det nye nummeret fra den opprinnelige høyden ved bredden. Det burde gi deg veggen området.
   Formulae:
   Basic vegg: F = B x H
   Wall med vinduer: F = B x H - (winB x winH)
   Wall med flere vinduer: F = B x H - [(winB x winH) + (winB x winH)...]
   Vegg med skråtak:
   (Highh - lowH) x B = n
 4. 4
  Planlegg budsjettet. Kostnadene vil variere sterkt, avhengig av pris og kvalitet. Velge midten til øvre grad av maling, forvente å betale i området 265€ 0,00 i maling alene for en 2000 sq huset. Legg til en annen 75€ til 150€ i pensler, ruller, panner, tape, og andre materialer. Ikke glem mat, hvis du har tenkt å mate de ansatte. Når det gjelder materialer, ikke alle malinger er like. Noen virkelig dekke med ett strøk, noen sier de gjør, men gjør det ikke. Kostnadene vil doble hvis du må påføre to strøk til alt, så å kjøpe den billigere maling kan koste mer i det lange løp. Stol på maling profesjonell selger (til en viss grad) for å fortelle deg hvilken maling til å kjøpe. Du kan vanligvis gå billig på primer, dyrt på toppstrøk.
 5. 5
  Planlegg planen. Få et grep på den tiden det vil ta å bringe prosjektet til å realiseres. Plan for tid til å flytte møbler, vegg prep, skåret i, maleriet selv, spise og pauser, og ikke glem opprydding og bringe møbler tilbake igjen Som du planlegge, feile på siden av forsiktighet. Uforutsette hendelser vil holde deg våken, så gi tid til disse. Husk, dette er en multi-dagers prosjekt. Ikke prøv å passe for mye inn i en dag. Hvis du flytter raskere enn planlagt, flott!
 6. 6
  Planlegg arbeidsstokken. Hvis du har tenkt å ikke ansette en profesjonell mannskap, vil du trenger mye hjelp. Det er mange jobber som skal gjøres. Først er det møbler bevegelse, da veggen forberedelse, gulvbelegg, materialer innsamling og prep, renhold, og ikke glem alle vil ha å spise. Det kan lett ta et team på fem personer en full ti dager å male et to-etasjers (ca 2000 sq) hjem. Få så mange mennesker til å hjelpe som du kan. Hvis noen kan bare komme én eller to dager, fantastisk. Kanskje andre kan fylle i. Sørg for at du har tenkt med de ansatte medlemmer i tankene. De trenger god tid til å ordne dager borte fra jobben. Identifisere noen få nøkkelpersoner:
  • Knivene. Noen med nitid oppmerksomhet på detaljer og en stødig hånd skal tildeles jobben med å "skjære inn", eller male en rett kant der det trengs, for eksempel langs en vegg der taket ikke blir malt. Mange produkter er tilgjengelig for å hjelpe, men ingen fungerer så vel som en person som er flink til å gjøre det på frihånd. Sikre denne personen er dyktig (be dem om å vise deg). En fattig, rufsete, bølgete eller splotched cutting-i jobben vil gå ut på deg hver gang du går forbi den. Hvorfor mer enn en kniv? Denne jobben er nervepirrende og smertefullt å hender og armer etter et par dager. Det er lurt å gi denne personen en pause etter et par vegger.
  • De trimmere. Utpeke noen folk å gjøre det trim emalje på gulvlister, vinduer og dørkarmer. Disse krever også nøye oppmerksomhet.
  • Koordinator. Denne personen vil ta vare på behovene til resten av arbeidsstyrken, hente drikke, lage smørbrød, lage løper til butikken for siste liten behov, lage mat (eller arrangere) lunsj og middag, ringe, få retningslinjer, vaske børster, etc. Ikke undervurder behovet for denne nøkkelen person! Når den ikke er yrkesaktive, kan han eller hun gjøre noen rullende.
  • . Du bør faktisk trenger bare noen få av disse, som de kan dekke et stort område ganske raskt.
  • De Caulkers. Drivning og hull patching (spackling) er en viktig jobb som må gjøres før du begynner å male (med tilstrekkelig tid til å tørke og sand).
 7. 7
  Mister møblene. Seriøst, tømme rommet. Bare å flytte alt til midten av rommet er ikke bra nok. Lei en lagringsplass og tilbringe en dag å fylle den opp. Holde bordene og ting du kan sette malingspann på, men alt annet har fått til å gå.
 8. 8
  Prep huset. Vask veggene, fjerne tapet, patch, sparkel, segl flekker, tørr og sand før du prøver å male. Nå er også tiden for å søke malere tape for trimming, lå drop kluter, osv. Du kan også kjøpe maling på dette tidspunktet. Ikke vent til siste minutt. Det kan ta timer å blande mange gallons av alle dine farger. Husk at trafikken tredobler på din hjemme-forsyning og jernvareforretninger i helgene. Kjøp på en ukedag hvis mulig.
 9. 9
  Åpne vinduer. Ventilasjon vil hjelpe ting tørker raskere og holde luften frisk for dine ansatte. Hvis det kommer støv eller andre luftbårne partikler er utbredt, finne en annen ventilasjonssystem.
 10. 10
  Prime. Mørke farger, beis (en gang forseglet), og tidligere ulakkerte overflater (gips, sparkel, osv.) trenger en primer, som regel hvite. MERK: De fleste maling butikker og hjem forbedring sentre vil nå tint primer (gebyrfritt) for å matche ganske nær fargen på det ferdige pels, på den måten to strøk med primer må ikke brukes. Selv om ikke alle overflater trenger en prima pels, hopper du over dette trinnet ved fare! Mørke farger vil trolig vise gjennom de første - eller til og med de første par - toppstrøk med maling. Tetningsmidler og umalte overflater som spackle patcher vil absorbere eller frastøte fukt i et toppstrøk på et annet nivå enn områdene rundt dem. Bruke en god primer vil hjelpe selv ut disse forskjellene. Primer utjevner en vegg til en jevn overflate. Det er som å slette et lerret før tegne et nytt bilde. Selv om noen vil hevde det punktet, du vanligvis ikke trenger å bruke mye på primer eller kjøpe spesiell primer. En billig, 5-gallon bøtte med ren, flat hvit maling vil vanligvis gjøre triks og dekker et stort område. Gi din primer minst 24 timer for å tørke (følg instruksjonene) før du påfører et toppstrøk.
 11. 11
  Komme i gang! Begynn med det største eller mest vanskelige rommet først. Sette den av før siste vil gjøre deg skrekk å komme til den. Se Hvordan male et rom for instruksjoner om hvordan du spesifikt male vegger og rom. Konsultere Relaterte Googles nedenfor for ytterligere hjelp.
 12. 12
  Rydd opp! Sikre alle materialer er rengjort og.
 13. 13
  Takle etasjer etter vegger. Hvis du har planer om å endre gulvene, gjøre dem etter veggene. Du vil gjøre et rot når male et helt hus. Du ønsker ikke maling på den nye teppet.
 14. 14
  Belønne de ansatte. Spesielt hvis de er en frivillig arbeidsstyrke. Samtalen her, men feile på siden av generøsitet.

Tips

 • Maskeringstape ikke! erstatte skikkelig "cutting-in". Overflødig maling oppbygging langs maskeringstape, spesielt på horisontale flater vil føre til blødninger og en svært uønsket finish. Maskering kan brukes til å oppdage feil, men ikke stole på det å gi deg en fin ren linje hver gang.
 • Holde masse filler og rent vann om for mindre eller større uhell.
 • Når du maler et teppe rom, husk at malingen vil suge gjennom drop kluter. Dette gjelder spesielt for de billigere, lette duker. Det hjelper å tape maskering papir til alle base styrene før legging av drop kluter. Brette kantene på duken under papir - dette vil bidra til å holde den ren. Du ønsker kanskje å investere i en håndholdt maskering maskin - de gjør jobben går mye raskere. Selv etter å ha tatt disse forholdsreglene sørge for å rense store dråper eller søl før de suge gjennom og før du tråkker på dem!
 • Ikke drep deg selv på de første par dagene. Planlegge deretter og opprettholde et jevnt tempo for å holde fra å bli utbrent. Male et rom er et løp, male et hus er en maraton.
 • Plastposer med glidelås topper kan holde en pensel eller rull fra å bli tørr, mens du tar en pause for lunsj. Eller plassere rull og pensel i en glidelås topp pose i kjøleskapet. Det vil bli våt på ubestemt tid så lenge du lar den stå i det.

Advarsler

 • Du vil gjøre en rot eller to. Ikke frykt det, plan for det tilsvarende.

Ting du trenger

 • Drop kluter
 • Børster (ulike størrelser, flere cut-i børster)
 • Paint
 • Trinn krakk / stige
 • Noe å dukke dørhengslene
 • Rags
 • Små bøtter for vann
 • Simple Grønn for vask av overflater
 • Maling skuffer
 • Stirrers
 • Svamper til å kutte i
 • Gummi helle lokk / klaff / tut - Ja, det er verdt det
 • Sandpapir / sliping blokker
 • Sanders
 • Valser
 • Roller forlengelse pol
 • Spackle
 • Caulk
 • Malerens tape
 • Hammer for å sette spikeren spretter i gips