Wkino

Hvordan caulk et badekar

Vann vil trenge ditt bad vegger og forårsake kostbare skader på verdifulle hjemme med mindre du tar forholdsregler med badekar ditt.

Trinn

Hvordan caulk et badekar. Undersøke leddet mellom badekaret og veggen.
Hvordan caulk et badekar. Undersøke leddet mellom badekaret og veggen.
 1. 1
  Undersøke leddet mellom badekaret og veggen. Rengjør alle gamle caulk, mugg og såpe avskum fra kanten av badekaret. Vær forsiktig så du ikke skraper overflaten av karet. Tørk av med rødsprit for å rense og fjerne eventuell fuktighet fra hver søm. Isopropanol inneholder olje som etterlater rester (for å holde fra å tørke ut huden din) og bør ikke brukes til rengjøring.
 2. 2
  Bruk caulk godkjent for bad overflater. Det er valg i farge og pris. Det virker mer silikon koster mer. Silikon caulk for kjøkken og bad har en mugg preventer bygget i den.
 3. 3
  Påfør maskeringstape på begge sider av der du vil at nye caulk perle, med kantene på båndet kø for å akkurat der du vil at perle av caulk å stoppe. Dette er en teknikk som de profesjonelle bruker for å sikre en perfekt selv utseende perle uten søl. Det bør være omtrent en åttendedel av en tomme mellom de to delene av tape.
 4. 4
  Laste caulk tube i caulk pistol. Bruk en skarp kniv og skjær ut søknaden tips på poengsummen mark. Åpningen bør ikke være så stor at en limstreng ikke kan dannes. Åpningen bør ikke være så små at kittet røret virker sterkt trykk. De fleste rør har en tynn barriere inne i røret for å hindre at kittet fra herding. Pierce barrieren ved å sette inn en wire, spiker eller spiss gjenstand inne tips.
 5. 5
  Hold caulk pistol enn søppel og trykke utløseren for å flytte caulk fremover fylle tuppen. Caulk skal flyte ut, ikke sprut eller drypp. Slipp låsen på avtrekkeren for å avlaste det lette trykket inni røret.
 6. 6
  Point spissen i posisjon på søm. Tips bør være litt over overflaten, nesten rørende. Når du begynner å trykke utløseren, se flyten av caulk. Med en jevn bevegelse, flytte caulk pistol rett langs sømmen, og skaper en enhetlig perle. Før flyt stopper, slipp raskt avtrekkeren og begynne å trykk igjen når du fortsetter å skape en enhetlig perle hele lengden på sømmen. Ikke stopp før du kommer hjørne.
 7. 7
  Gjenta for hver søm, vanligvis tre vegger.
 8. 8
  Når du slutter, husk å frigjøre sperren for å avlaste trykket inne tube eller caulk vil fortsette å strømme ut.
 9. 9
  Glatt caulk ut mellom biter av maskeringstape, trykke den inn i hjørnet med fingeren mens du går, og fjerne overflødig caulk. Hold en tørkerull for hånden til å tørke fingeren hvis du må.
 10. 10
  Fjern maskeringstape før caulk begynner å huden over. Perlen bør se ryddig og selv, men du må kanskje rydde opp litt med fingeren igjen for en perfekt finish.
 11. 11
  Caulk må herdes i 24/36 timer før utsette til vann og fuktighet.

Tips

 • Fyll badekaret tre fjerdedeler av veien full av vann for å la karet å synke mens silikon tørker i 24 timer. Ellers karet vil synke når du kommer inn og dra på sømmen forårsaker mulig langsiktig sprekker og bryte.
 • Ha en bred åpning søppel stikkontakt i nærheten, for å ta avfallet (som maskeringstape) som har silikon på den, så du ikke får silikon overalt.
 • For å få fullt stoppe flyten ut av caulk pistol, slipp stempelet fange hver gang du setter pistolen.
 • Rydd opp og glatting gjør du enkelt med papirhåndklær og "Formula 409" eller andre lignende husholdning renere.
 • Gjør en vegg om gangen fordi silikon filmer over heller raskt.
 • Etter fjerning av tapen, glatte kantene som var ved siden av båndet, noe som sikrer at de er fjær til overflaten. Ellers vil kanten samle skitt.
 • Pass på å fjerne alle spor av caulk og mugg før du påfører ny caulk--ja selv det rester som virker som det ikke vil gå av.
 • Hvis du ikke bruker hele tube av caulk, kan du plugge enden med en gjenstand, for eksempel en liten trepinne eller spiker og dekk til med plast eller tape. Caulk vil holde for en kort tid.
 • Når utjevning caulk, start i et hjørne og gå 1/2 til 3/4 over. Deretter starter i motsatt hjørne og møtes på midten. Når møte den allerede glattet delen, lett løft glatting enhet så det er ikke en hump.
 • Perlene må fylle skjøten mellom vegg og badekar. Perlene må kontakte vegg og badekar jevnt langs hele lengden eller lekkasjer vil oppstå.
 • For å fjerne silikon fra hendene bare gni dem med en plastpose. Det gjør opprydding øyeblikkelig og lar deg bruke fingrene til å jevne og fullføre drivning uten å bekymre klebrige.
 • Silikon caulk er veldig veldig klissete og vil ikke komme av fingrene lett. Derfor bruke gummihansker når du søker silikon caulk
 • Legg en fille ut å sette caulk pistolen ned på, slik at noen drypp er fanget.
 • Bruk en liten papir kopp fylt halvveis med lunkent vann, tilsett 2-3 dråper oppvaskmiddel såpe og rør forsiktig med fingeren for å oppløse. Du ønsker ikke såpeskum. Ved hjelp av denne å fukte fingeren vil gjøre opprydding enklere og silikon vil ikke vil holde seg til fingeren.
 • Du kan jevne ut caulk med en våt finger, plast skje eller rund isbit.
 • En skjerpet flat skrutrekker fungerer ganske bra for å fjerne gamle drivning (pass på å ikke skade underlagene).
 • Vedvarende mugg flekker kan fjernes på forhånd ved bløtlegging tørkepapir med vann-fortynnet blekemiddel, og legger gjennomvåt papir over problemområder. La de blekede håndklær på plass inntil flekkene er forsvunnet. Når du har fjernet papiret, skal området bli gitt god tid til å tørke før du begynner re-drivning. Operasjonen kan utføres med den gamle kittet fortsatt på plass, slik at det kan gjøres dager på forhånd.
 • Prosessen er veldig lik dekorere en kake.
 • Litt off topic, men når du har en flislagt innvendig hjørne alltid bruke caulk i stedet for fugemasse. Fugemasse vil knekke ut og vil lekke i hjørnene, mens caulk forblir fleksibel når det er herdet. Hvis du har store, pusset fugemasse, kan du vanligvis finne farget, pusset caulk i de samme egendefinerte farger som fugemasse, men dette er ikke alltid det beste valget for badekar omgir og dusjer. For dette programmet må du bruke caulk med noen mengde silikon i den, eller ren silikon.
 • For å hindre at båndet fortsatt på plass for lenge, slik at uønskede sømmer i silikon, kutte tapen i seksjoner - som en del per vegg - med et verktøy kniv. På den måten kan du enkelt caulk en del og ta av tapen for faner, uten å forstyrre tape i neste avsnitt. Vær forsiktig for å unngå å oppnå karet med den kniven, though.

Advarsler

 • Viktig Tips - Tub skal fylles 3/4 full av vann under drivning, hindrer dette noe brudd i seglet på grunn av økt badekar vekt når den er fylt med vann.
 • Bruk ikke badekar før caulk botemidler. Se tube for spesifikke instruksjoner.
 • Utvise forsiktighet med kniv og spisse gjenstander.