Wkino

Hvordan bruke en maling valse

Her er en enkel metode for raskt å spre et jevnt lag med latex maling på innvendige vegger. Det får jobben gjort raskt og eliminerer vanlige problemer som lyse områder, roller merker og bebygde rygger.

Trinn

Hvordan bruke en maling valse. Kjøp profesjonell kvalitet utstyr som vil vare livet ut for bare noen få dollar mer enn billig, alt-i-ett roller oppsett.
Hvordan bruke en maling valse. Kjøp profesjonell kvalitet utstyr som vil vare livet ut for bare noen få dollar mer enn billig, alt-i-ett roller oppsett.
 1. 1
  Kjøp profesjonell kvalitet utstyr som vil vare livet ut for bare noen få dollar mer enn billig, alt-i-ett roller oppsett.
  • Starte med en god rull pin.
  • Å utvide rekkevidden og gir deg bedre kontroll, skru en 48 tommers (1,2 meter) tre håndtak eller forlengelse pol på enden av rullen.
  • Investere i en god rull deksel (også kjent som en hylse). Det er fristende å kjøpe den billigste dekke tilgjengelig og kaste den bort når du er ferdig, men billige roller dekker ikke hold nok maling til å gjøre en god jobb. Det vil ta deg dobbelt så lang tid å male et rom, og resultatene vil ikke være så bra. Bruk en 1/2 tommer (1,2 cm) lur for flat maling på vegger og tak, 3/4 tommers (1,9 cm) lur for grove overflater som strukturert tak, og 1/4 tommers (0,63 cm) lur for satin eller semi -glans maling. Se tips nedenfor for mer informasjon om hvordan du tar godt vare på utstyret ditt.
  • Du vil sjelden se de profesjonelle med en maling skuffen for å male veldig store områder. En fem-gallon (18,9 liter) bøtte med en spesiell bøtte skjermen hang over kanten fungerer bedre fordi det er lettere å laste dekselet, er det lettere å flytte rundt, og du er mindre sannsynlig å snuble i det, eller bla i den. Og hvis du trenger å ta en pause, kan du bare dekke den med et fuktig håndkle for å holde malingen tørker.
  • Roller skuffer fungerer godt for mindre områder som soverom hvor en enkelt gallon av maling kan være alt som trengs. Opprydding er også enklere med roller skuffer. Legg en skuff liner for å gjøre opprydding enda enklere.
 2. 2
  Pensle maling rundt kantene først, slik det er beskrevet i de relaterte googles nedenfor. Siden rullene ikke kan få fast på kantene, er det første maleriet skrittet å børste langs taket, innvendige hjørner og listverk.
 3. 3
  Legge maling på veggen med en feiende strøk. Starter om en fot fra bunnen og 6 tommer (15,2 cm) fra hjørnet og rulle oppover med en liten vinkel ved hjelp av et lett trykk. Stopp noen inches fra taket. Nå ruller opp og ned tilbake mot hjørnet til raskt å spre malingen. Du kan la malingen oppbygging og roller merker på dette trinnet. Ikke bekymre deg om en perfekt jobb ennå.
 4. 4
  Last valsen og gjenta prosessen i tilstøtende rom, jobber tilbake mot malte området. Hold en våt kanten. Holde en våt kanten er avgjørende for alle topp kvalitet maling jobber, enten du enameling en dør, lakkering møbler eller rulle maling på en vegg. Ideen er å planlegge rekkefølgen av arbeid og arbeide raskt nok slik at du alltid lapping nylig påført maling på maling som fortsatt er vått. Hvis du stopper for en pause i midten av en vegg, for eksempel, og deretter begynne å male etter denne paragrafen har tørket, vil du sannsynligvis se en lap mark hvor de to områdene delta.
 5. 5
  Rull tilbake over hele området du har dekket til glatte og blande maling. Ikke legg valsen med maling for dette trinnet. Bruk veldig lett trykk. Rull opp og ned, fra gulv til tak og flytte over om lag tre fjerdedeler av en berg bredde hver gang slik at du alltid litt overlappende foregående slag. Når du kommer til hjørnet, rull så nær som mulig til den tilstøtende veggen uten å berøre den.
 6. 6
  Jevn malingen langs taket ved hjelp av en lang horisontal strek uten omlasting valsen med maling. Komme så nært som du kan. Denne "cutting i" prosessen etterlater penselspor som ikke samsvarer med roller tekstur på resten av veggen. For det beste utseende jobb, vil du ønsker å dekke så mange penselspor som mulig med valsen. Gjør dette ved forsiktig rulle opp nær innvendige hjørner, lister og tak. Møte den åpne enden av rullen mot kanten og husk å ikke bruke en rull som er fullastet med maling. Hvis du er dyktig nok til å rulle innenfor en tomme av taket mens du ruller vertikalt, kan du hoppe over dette trinnet.
 7. 7
  Skrap overflødig maling fra valsen før du vasker det. Bruk sparkel, eller enda bedre, en spesiell roller skraping verktøy med en halvsirkelformet åpning i bladet. En malerens "5-i-1 funksjonen" er perfekt for denne oppgaven.
 8. 8
  Vask valsen med varmt vann og vaskemiddel. Skumme opp valsen og skrubb matten med fingrene som du vasker en korthåret hund. Vaskemiddelet vil trekke en masse av malingen rester ut av matten og foreta neste trinn enklere.
 9. 9
  Skyll roller dekke inntil vannet er klart. En rull og pensel spinne verktøyet, tilgjengelig på hardware og maling butikker, forenkler rengjøringen oppgaven. Bare slip valsen dekselet på spinner og gjentatte ganger våt og spinne ut valsen inn i en tom bøtte før det er rent.

Tips

 • For å minimere Shedding, vikle nye roller dekke med maskeringstape og skrelle den av for å fjerne løse fibre. Gjenta dette et par ganger. Du kan også bruke en lighter å lett brenne av noen "Fuzzies" som du ser.
 • Sil brukt maling gjennom en maske maling sil for å fjerne klumper. Fem-gallon størrelse siler er tilgjengelig på maling butikker.
 • Plast maling skuffen liners er tilgjengelig hos forhandlere for mindre enn en dollar. Invester i ca ti av disse og bare kaste dem bort på slutten av dagen for super enkel opprydding.
 • Hold en våt fille i lommen og plukke klumper av veggen som du går.
 • Dekk til bøtta med en fuktig klut når du ikke bruker den.
 • Høy kvalitet ull dekker en tendens til å bli Maths ned hvis du bruker for mye press mens maleri. Rolling krever en lett berøring. Uansett hva roller dekke du bruker, alltid la malingen gjøre jobben. Hold roller dekke lastet med maling og kun bruke nok press for å frigi og spre malingen. Skyve på valsen for å presse ut den siste dråpe maling vil bare skape problemer. Begynn med en stor "V" eller "V" og fyll i mellom. Glatt med opp og ned bevegelse. Se på det i et minutt eller to for å være sikker på det ikke er noen løyper.
 • Rengjør overflaten av rusk eller skitt før du starter.
 • En enkel måte å holde ting mindre rotete, er å ta et kjøkken-sized hvit søppelsekk med gule håndtak (den typen som, når du trekker dem ut, lukker posen opp), vrenger du den, og deretter slippe den over roller ditt skuffen. Knyt den gule håndtakene rundt føtter "av skuffen, når du er ferdig for dagen, kan du sette dine valser i skuffen, og trekk deretter posen ut av skuffen, snu den riktig vei i, og bind den av. Hvis du gjør det bra, vil det holde malingen våt og du kan gjenbruke rullene igjen neste dag. Betyr også at du ikke har noen opprydding for valsen skuffen.
 • Hvis du oppdager rollermarks (vertikale maling linjer) snu roller i den andre retningen og re-roll det (innen 10 minutter for latex).
 • Hvis delvis tørket maling er sloughing av skjermen, ta den ut og rengjør den.