Wkino

Hvordan kjøpe ut hjemme egenkapital i en skilsmisse

I en skilsmisse, er hjemmet ofte den største aktivum et par deler. Noen ganger, hvis de har nok andre eiendeler, vil retten gi huset til en person og rettferdige midler til den andre personen. Men i mange tilfeller, rettskjennelser en likt fordelt delt av hjemmet egenkapital. Ofte skilles partnere selge huset og dele overskuddet. Men hvis du ønsker å fortsette å bo i hjemmet ditt, må du kanskje kjøpe din ektefelle ut fra hans eller hennes andel av egenkapitalen. Du kan oppnå dette på mange måter.

Trinn

Hvordan kjøpe ut hjemme egenkapital i en skilsmisse. Snakk med en skilsmisse advokat hvis du ikke allerede har gjort det.
Hvordan kjøpe ut hjemme egenkapital i en skilsmisse. Snakk med en skilsmisse advokat hvis du ikke allerede har gjort det.
 1. 1
  Snakk med en skilsmisse advokat hvis du ikke allerede har gjort det. Advokaten kan gi deg råd om hvordan du skal håndtere alle aspekter av en skilsmisse, inkludert hjem egenkapital splittet.
 2. 2
  Ringe en takstmann for å finne ditt hjem verdi i dagens marked. Utlåner eller en lokal eiendomsmegler kan trolig gi deg henvisninger. Egenkapitalen i hjemmet er bestemt av markedsverdien minus utestående prinsippet på boliglån, minus de forventede avsluttende kostnader.
 3. 3
  Diskuter dine finansielle muligheter med din ektefelle hvis du er på talefot.
  • Du kan lage ordninger for å betale av din ex-ektefelle over tid, eller er enige om å miste barnet støtte betalinger i stedet for betaling mot egenkapitalen skyldte. Ha en advokat utarbeide papirene hvis dere er enige om finansiering og sørge for at begge parter har undertegnet den.
  • Noen ex-ektefeller bestemme at de vil begge fortsette å eie et hjem for en avtalt periode. Hver fortsetter å betale halvparten av boliglån, skatter og andre utgifter, men bare én person fortsetter å leve i hjemmet. Denne ordningen er mest vanlig i familier med tenåringsbarn. Du kan sette en dato kort tid etter at det yngste barnet nyutdannede fra videregående skole, og da du aksepterer å selge huset eller kjøpe din ektefelle ut.
 4. 4
  Kontakt ditt boliglån utlåner til å diskutere ditt boliglån alternativer hvis du kjøper din ektefelle ut av hjemmet. Den utlåner vil kreve bevis på at du har inntekt til å støtte det som betyr å finansiere du velger.
  • Refinansiere ditt boliglån til å trekke ut nok kontanter til å betale din ektefelle halvparten av hjemme egenkapital. Dette vil øke balansen i boliglån av hvor mye egenkapital du betaler til din ektefelle, og fjerne ektefellens navn fra den nye boliglån.
  • Ta ut en andre boliglån eller et hjem egenkapital lån i stedet for refinansiering for å spare på avsluttende kostnader. Du vil ta nye lån i ditt navn alene. Snakke med utlåner om kravene for å fjerne ektefellens navn fra den opprinnelige boliglån.
  • Spør utlåner for rate sitater og lånebetingelser for både finansiering alternativer, og deretter sammenligne både kortsiktige og langsiktige kostnader for å finne ut hvilken metode som er riktig for deg.

Tips

 • Har din advokat sende inn en Quit Claim Deed å fjerne ektefellens navn fra tittelen på huset etter at du kjøper ham ut av hjemmet egenkapital. Dette sikrer at når du forgå, vil huset gå til arvinger og ikke din ex-ektefelle.

Advarsler

 • I fellesskap eie et hjem med en ex-ektefelle kan være vanskelig for mange par å gjøre for lang. Som du eller din ektefelle gå videre med livet, etter å ha blandet økonomi er utfordrende. Derfor eksperter anbefaler at du bare enige om å i fellesskap eie hjemmet hvis datoen for settling gjelden er mindre enn tre år fra datoen for skilsmisse.
 • Hvis du har en domstol organisert lien på eiendommen som krever at du betaler egenkapital til din ektefelle, ta hensyn til eventuelle betalingsfrister og rente kostnader. forsinkelsesrenter. For å unngå renter, må du løse buyout vilkårene før fristen.