Wkino

Hvordan installere permeable utleggere

Utette pavers brukes til å tillate regnvann å bli absorbert i bakken, i stedet for avrenning til storm drain system, hvor den kan forurense lokale vannforsyninger og avbryte den naturlige vann syklus. Ved hjelp av en gjennomtrengelig eller porøs rydder systemet har mange fordeler utover å være miljøbevisst, inkludert holdbarhet, stabilitet, og enkelt vedlikehold / reparasjon.

Trinn

Hvordan installere permeable utleggere. Fjern den gamle oppkjørselen.
Hvordan installere permeable utleggere. Fjern den gamle oppkjørselen.
 1. 1
  Ingeniør dybden. Nesten alle bakken har evnen til å tillate vann å sive gjennom ned til grunnvannet systemet, men forskjellige typer av jord og ulike forhold bestemme hvor raskt vannet siver igjennom. Ta hensyn til jord, hvor mye regn du får i området, og hvor mye trafikk går over overflaten. Prinsippet er å plassere nok stein og grus som vil være i stand til å holde den regnvann lasten lang nok til at jord under steinen for å absorbere vannet. Grus og sand jord renne vann den beste eller den raskeste og leirjord avløp verste eller den tregeste. Så hvis du har et område med mye regn og leire jord, stein og grus med må være veldig dypt for å være i stand til å holde regnvann mens det sakte siver ned i jorden. Hvis du bor i et område hvor det er lite mengde regn og svært god drenering jord som sand og grus, kan dybden av stein og grus være svært grunt, bare 8 inches. Den neste faktor å vurdere er trafikkflyt. Jo mer trafikk, jo dypere basen. Hvis det er en bolig oppkjørselen brukes kun til å parkere biler, ville dybden av basen være langt mindre enn en kommersiell gate. Det er programvare tilgjengelig fra Forrigling Betong Pavement Institute at entreprenører og ingeniører kan bruke for å få de riktige dybder og stein størrelser.
 2. 2
  Fjern den gamle oppkjørselen. Dette gjøres vanligvis med en jackhammer å bryte opp den eksisterende innkjørsel, og en bobcat eller lignende for å fjerne bitene.
 3. 3
  Grav til nødvendig dybde ved å fjerne overflødig skitt.
 4. 4
  Kompakt sub jord ved hjelp av en rull eller plate komprimator.
 5. 5
  Installer fiberduk. Formålet til fiberduken er å holde jord å blande seg med den stein og grus basen. Uten fiberduken, vil steinen arbeide seg inn i undergrunnen, å redusere den effektive dybde av basismaterialet.
 6. 6
  Installere det første laget av stein og spre seg til en dybde på ikke mer enn 6 ".
 7. 7
  Komprimere stein ved hjelp av en statisk roller.
 8. 8
  Installer neste lag av stein i 4 "til 6" lag eller "heiser" og kompakt med en statisk roller.
 9. 9
  Installere to inches av ert grus som skal brukes som underlag lag for belegningsstein.
 10. 10
  Legge belegningsstein, ett om gangen.
 11. 11
  Installer begrensninger. I dette tilfellet bruker vi en konkret obligasjonslån stråle som grenseområdene pavers er satt inn når betongen er fortsatt vått. Dette hindrer sideveis bevegelse.
 12. 12
  Feie flere ert grus i alle ledd.
 13. 13
  Hvis ønskelig, teste oppkjørselen. Alt vann må absorberes med null avrenning.