Wkino

Hvordan installere pavers

Ønsker du å gi eiendommen en slitesterk innkjørsel, en lunefull gangvei, eller en uteplass med preg? Hvis du leser denne artikkelen, er du sannsynligvis allerede på rett spor. Betong eller murstein belegningsstein kan hjelpe noen verftet ser sitt beste. De er allsidige, langvarig, og du kan tilpasse design for å være så dramatisk eller så lavmælt som du vil. De er selv en enkel sak å installere! Vel, på en måte. Installere utleggere krever riktig tålmodighet, planlegging og albue fett, men du kan gjøre det og spare penger i prosessen.

Trinn

Hvordan installere pavers. Selv enkle, monotone rydder prosjekter kan se flott ut.
Hvordan installere pavers. Selv enkle, monotone rydder prosjekter kan se flott ut.
 1. 1
  Lag en plan. En god plan er avgjørende for en vellykket paver prosjekt. Tenk på hvor du vil ha banen, oppkjørselen, eller uteplass, og deretter bruke millimeterpapir til å lage en skalert tegning av umiddelbar nærhet. Tegn i paver prosjektet. Du må leke seg med design litt, så pass på å bruke blyant og holde tegningen ryddig. Prosjektet ditt må ha tilstrekkelig drenering hvis du vil at den skal være trygg og holdbar. Du vil også være lurt å sørge for at det skråner bort fra huset og andre strukturer. For å sikre tilstrekkelig drenering, bør du ha en helling på minst 1/8 "per lineær fot (1/4" skråning per lineær fot er ofte anbefalt).
 2. 2
  Selv enkle, monotone rydder prosjekter kan se flott ut. Du kan gjøre mye mer med pavers, skjønt, så vurdere å lage mønstre eller uvanlige former.
 3. 3
  Bestill ditt materiale. Du har en rekke valg i pavers du bruker. De fleste er murstein eller, men du kan finne en rekke størrelser, former og farger. Finn en stil som er til din smak og som passer ditt budsjett enten online eller på ditt lokale utbyggere forsyning butikken.
  Generelt, hvis prosjektet området ikke er altfor uregelmessig formet, kan du trygt regne ut hvor mange utleggere du trenger ved å måle arealet av virksomheter og tilføye fem prosent. Hvis design har mye av kurver, får en ekstra 10% over beste arealet estimat. Du bør bestille litt ekstra fordi du vil nesten helt sikkert ende opp med å måtte kutte noen av pavers å få riktig passform. Mer avansert din disposisjon, jo flere pavers du må kutte.
 4. 4
  Skissere prosjektområdet. Bruk hyssing eller hageslange å skissere prosjektet. Stasjonen innsatsen for å holde omrisset på plass og å gjøre rene hjørner.
 5. 5
  Omfang din skråningen. For å unngå vann pooling på pavers, bør de være litt over overflaten av terrenget rundt på alle punkter. Således, når man planlegger skråningen, begynner det som vil være det høyeste punkt (vanligvis det punktet på bunnen av døra eller på annen måte nærmest huset).
  • Kjør en eierandel på det høyeste punktet, og markere riktig høyde der pavers vil møte døren eller struktur. Knyt en hyssing rundt bålet i den aktuelle høyden.
  • Drive en stake (hvis det ikke allerede er en) på den ytre grensen av prosjektet. Dette vil være laveste punkt. Fest en linje nivå til strengen, og deretter knytte den løse enden av hyssingen rundt den ytre eierandel på høyden der linjen nivå forteller deg hele strengen er i vater. Nå fra den linjen flytte ned innsatsen minst 1/8 "per lineær fot (for eksempel hvis det er 8 meter fra inngangsdøren til den ytre kanten av terrassen din, flytte ned staven 1"), og tegne en ny linje. Flytt strengen ned til denne linjen. String cross-linjer ned lengden av prosjektet for å sikre at du markere riktig dybde over hele prosjektet.
  • Hvis prosjektet området har en rekke bakker, eller hvis design er uregelmessig, må du gjenta denne prosessen på flere punkter. Det er helt avgjørende at du får skråningen rett, så jo flere stakes, jo bedre.
 6. 6
  Grave installasjonen området. Spaces som vil bli utsatt kun for gangtrafikk generelt trenger 4-6 "av grunnmaterialet, mens innkjørsler eller prosjekter i veldig våt jord kan trenge så mye som 12" av basen. Finne ut hvor dypt din base må være (du kontakte produsenten eller bygningen levere store), og tilsett ca 1-1,5 "for sand lag, pluss tykkelsen på pavers (dette varierer etter merke og stil, men er vanligvis to 3/8 "eller 3 1/8"). Summen av dybden i basen, sanden, og pavers vil være hvor dypt du trenger å grave din prosjektområdet. Sørg for å grave 6-12 "over grensene av prosjektet for å gi deg god plass til å installere edge begrensninger.
  Måle dybden av utgravningen din fra strengen du brukte til å spore skråningen, ikke fra overflaten av bakken.
 7. 7
  Legge basen. Grunnlagsmaterialet er vanligvis grov, knust stein med skarpe ujevne kanter. Legg ikke mer enn seks inches gangen til hele utgravde området, og deretter kompakt med en hånd sabotasje (for svært små prosjekter) eller en plate komprimator. Det er viktig at basen være godt komprimert. Gjenta denne prosessen til du har en base av riktig dybde. Nå er din siste sjanse til å skikkelig justere høyden på det ferdige prosjektet, og for å sikre at du ikke har noen fall eller støt. Gradvis øke eller redusere tykkelsen av base som er nødvendig, å ta hyppige målinger fra strengene til basen. Legging basen utenfor grensene av prosjektet vil gjøre prosjektet mer stabil.
 8. 8
  Installer kanten begrensninger. Edge begrensninger vil bidra til å holde formen på prosjektet i løpet av årene. Plasser disse begrensninger, vanligvis laget av plast, aluminium eller stål, rundt omkretsen av prosjektet og sikre dem i bakken med 12 "pigger. Hvis design er uregelmessig formet, må du kutte begrensninger for å følge kantene av design.
 9. 9
  Sett ned et lag av sand. Sanden er materialet som holder dine utleggere på plass. Bruk grov sand og massen ut til en jevn ensartet dybde på minst 1 cm, men ikke mer enn en 1/2 inches. Hvis prosjektet er stort, legge ned en "avretter rør og deretter helle sand i mellom rørene, screeding sanden i små seksjoner (50-100 kvadratmeter hver). Fjern rørene og deretter fylle ut hullene med mer sand.
 10. 10
  Legge pavers. Egentlig legging utleggere er lett i forhold til alt arbeidet du nettopp har gjort. Begynne å legge utleggere i en 90-graders hjørne, fortrinnsvis en som ligger an huset eller en annen struktur. Tren derfra, holde pavers i rette linjer. Legge pavers ved å plassere dem rett ned i sanden - ikke skyve dem langs bakken eller sparke dem på plass og forstyrre sand. Skyv hvert paver rett ned kanten av tilstøtende utlegger. Ikke bekymre deg om hull: du generelt ønsker å forlate en 1/16 "til 1/8" gap mellom pavers. Med jevne mellomrom må du kontrollere pavers er flat, og bruke en snor hver rad for retthet.
  • Du vil nesten alltid trenger å kutte noen pavers å passe kantene. Ikke prøv å bøye dine pavers å passe kanter. I stedet lå alle hele pavers du kan i hver rad og deretter gå tilbake og kutte pavers til riktige størrelser for å passe kanten. Bruk en mur så eller en giljotin-stil splitter å gjøre gode, rene kutt.
  • Ikke gå på din forberedt sand. Stå på pavers du allerede har installert og jobb deg ut. Ikke bli for nær kanten av pavers du har installert, eller du kan forstyrre sanden foran dem.
 11. 11
  Bruk en plate komprimator å tamp pavers i sanden. Når alle pavers er installert, kjører plate komprimator over dem for å sikre at de er snuggly presset ned i sanden.
 12. 12
  Feie sand ned i fugene. Fyll fugene mellom pavers med grov sand som du brukte tidligere, eller bruke litt finere sand. Hell det på pavers og feie det inn i sprekker før de er helt fylt. Dette sand "låser" utleggere på plass. Pass på at sanden er tørr.
 13. 13
  Forsegle dine pavers. For ekstra holdbarhet og lavere vedlikeholdskostnader, forsegle pavers med en passende tetting produktet. Dette vil holde sand mellom leddene på plass og forhindre ugress vekst.

Tips

 • Dette er generelle retningslinjer. Sjekk din paver produsentens anbefalinger før legging pavers.
 • Leirjord kan være spesielt ustabil over tid. Du kan legge stabilitet til prosjektet ved å dekke bunnen og sidene av utgraving med en duk stoff stabiliserende lag før du legger din base.
 • Hvis du har sandholdig jord, kan du være i stand til å blande en 94-kilos sekk med Portland sement inn i hver 30 kvadratmeter med jord som base. Gjør dette bare hvis du installerer en gangvei eller patio som mottar bare foten trafikk.
 • Også i stedet for å bruke en konkret tå, kan du plassere våt Portland sement og basen blandes sammen under grensen pavers. For eksempel: du bruker en 6 "x9" paver som soldat grensen for en innkjørsel. Du grave ut den komprimerte basen hele lengden under grensen, bland i portland og vann. Så sette den tilbake i området. Plasser soldat paver tilbake i våt betong mix og hamre tilbake til nivå. Du har i utgangspunktet nettopp opprettet en 9 "bred betong bjelke som ikke er synlige for betrakteren. Hvis den gjør det sprekk, er det sjelden at en 9" bred betong bjelke begravd under klasse ville flytte.
 • Spray din base grus lett med vann for å fukte den. Dette vil gjøre det enklere å komprimere basen riktig.
 • I sørlige strøk som ikke er underlagt fryse tine, kan en konkret tå brukes i stedet for edge begrensninger, og for enkelte prosjekter, for eksempel innkjørsler, er en tå ikke å foretrekke. Installer tå etter at du allerede har installert de pavers.

Advarsler

 • Alltid sjekke med din lokale kraftselskap før du gjør noe graving. Husk, treffer en kraftlinje kan resultere i alvorlig personskade eller død.
 • Utvise forsiktighet ved bruk av verktøy, for eksempel en plate komprimator og sag. Følg produsentens instruksjoner og respekter alle sikkerhetsadvarsler. Pass på å bruke vernebriller når du skjærer pavers.
 • Saging noen cementious materialet utsetter person saging og tilskuere til å støv som inneholder silisium partikler, som kan ha alvorlige langsiktige helse påvirker, inkludert silikose.

Ting du trenger

 • Belegningsstein (pavers)
 • Grunnmaterialet - grov grus, etc.
 • Sand
 • Edge begrensninger eller betong tær
 • Transit Nivå
 • String, stakes, og et nivå
 • Målebånd
 • Millimeterpapir og blyant
 • Plate komprimator eller sabotasje
 • Avretter boards eller rør
 • Murverk så eller giljotin stil stein cutter
 • Øyebeskyttelse