Wkino

Hvordan starte en push gressklipper

Hvordan starter du en gressklipper? Trekk! Ok, det er mer til det enn det, spesielt hvis du vil at den skal fortsette å kjøre. Selvfølgelig kan hvordan du starter din individuelle gressklipper variere etter hvilket merke og modell av gressklipper du har, men denne artikkelen vil få deg i gang. Les videre!

Trinn

Hvordan starte en push gressklipper. Fill'er opp og sjekke oljen.
Hvordan starte en push gressklipper. Fill'er opp og sjekke oljen.
 1. 1
  Fill'er opp og sjekke oljen. Det er så lett, etter en lengre plen-klipping session, å bare sette at klipperen bort når du er ferdig. Hvis du kjører på tom, eller klipperen Lør neglisjert for vinteren, kan du trekke det startsnoren for en time og får ingenting, men en sår arm og eksponere dine barn en barsk vokabular leksjon.
  • Pop gasskappe, og ta en titt på innsiden. Hvis du ikke ser noe gass i det, fyll den opp til anbefalt nivå. Det bør være markeringer på innsiden for å vise deg hvor det er, men hvis ikke, fyll inntil nivået for bensin er rett under påfyllingsrøret. Du vil ikke ha det søle ut
  • Kontroller at du har nok i gressklipperen din. Akkurat som bilen, kjører uten at det er en sikker måte å ødelegge motoren din. Vanligvis er det en cap på toppen av klipperen kroppen, mindre enn gasskappe, som sier "olje" eller kan ha et bilde av en oljekanne. Hetten kan ha en oljemåler tilkoblet, slik sjekk oljen på samme måte som i en bil: bedømme nivået av olje på manometeret mot dybden av reservoaret (lengden av gauge).
  • Merk at noen klipperen motorene bruker et drivstoff-olje blanding. Hvis det er tilfelle, følger produsentens anvisninger nøye.
 2. 2
  Prime at pumpen! Finn prime-knappen, som vanligvis er en rød eller svart spretne knapp et sted på klipperen kropp. Du kan se den i nærheten av tennpluggen. Skyv det mellom tre og fire ganger for å tvinge bensin inn i linjene. Ikke gå gale med squishing, eller vil du oversvømme motoren.
 3. 3
  Kontroller tennpluggen. Det bør være en enkel tennplugg enden stikker ut på baksiden eller på siden av motoren, med en ledelse som ser en tykk ledning med en gummi cap knyttet til den. Dette er hva som får at motoren kjører, så sørg for at ledelsen er godt festet til tennpluggen.
 4. 4
  Vær forsiktig når du starter. De fleste nyere gressklippere har en sikkerhetsbryter som du må holde nede når du starter. Du må kanskje trekke og holde den som du gjør det oppstart rutine. Hvis klipperen er eldre og ikke har en sikkerhetsbryter, sørg for at det er på nivå bakken og stabil.
 5. 5
  Trekk opp kraftig! Spenne armen holder start spaken, ta tak i håndtaket på starteren (festet i enden av et tau eller ledningen), og trekk oppover raskt og bestemt. Du må kanskje gjøre dette flere ganger før motoren starter.
  • Hvis det spytter og høres ut som den prøver å starte, men det gjør ikke, må du kontrollere at du har nok gass i tanken.
  • Hvis den ikke starter, og ikke frese, må du kontrollere at tennpluggen er festet.
 6. 6
  Lese manualen. Hvis du fremdeles ikke kan få klipperen gang, prøv gressklipperen inspeksjon og feilsøking i brukerveiledningen, eller sjekk ut vår Google artikkel om hvordan å reparere en gressklipper. Du vil være glad du gjorde!

Tips

 • Rengjør alltid gressklipperen når du er ferdig. Det vil bli caked i gress og kan tette opp ting hvis det blir for tykt. I tillegg vil det lukte ille som gress henfall. Så så snart du er ferdig, skrape det gamle gresset ut før du setter det bort.
 • Oppbevar aldri gressklipperen off-season med gass i tanken. Det kan bli gummy og tette opp gassledninger.
 • Aldri kjøre gressklipperen uten skikkelig oljing, med mindre du er glad i å kjøpe nye gressklippere.

Advarsler

 • Plasser aldri noen del av kroppen din nær gressklipper kniver hvis det er enda liten sjanse for at klipperen starter opp. Husk: Det er all lek og moro til noen mister sine fingre!