Wkino

Hvordan å stoppe gress opphoping under noen gressklipper dekk

Grass buildup under en gressklipper dekk er en smerte. Den avsluttes klipperen, etterlater klumper av gress på plenen, og endrer luftstrømmen slik at gress tårer, i stedet for en ren kutte gressblader, og det ruster ut på dekk. Buildup har alltid vært et problem før nå!

Trinn

Hvordan å stoppe gress opphoping under noen gressklipper dekk. Grass buildup under en gressklipper dekk er en smerte.
Hvordan å stoppe gress opphoping under noen gressklipper dekk. Grass buildup under en gressklipper dekk er en smerte.
 1. 1
  Denne metoden vil fungere for eldre eller nyere gressklippere av enhver type.
 2. 2
  Fjern alle gress oppbygging.
 3. 3
  Vaske av alle løse rester og rust flak. Bruk en sparkel, en stålbørste scrapper og en elektrisk drill med en stålbørste vedlegg. Du vil ønske å rydde ned til metallet.
 4. 4
  Forberede overflaten på samme måte som du ville enhver overflate som skal males. Nye dekk med malt overflate bør slipes lett å skape en bonding overflaten.
 5. 5
  Hvis dekk er virkelig ille som vist, så ja du har litt arbeid foran deg. Men trygg dette vil være siste gang du noensinne vil ha å jobbe som dette.
 6. 6
  Nå som dekket er ren, er det på tide å male det. Ikke med noen maling, men med CLEAN DEKK Graphite av Wilmar Graphite Company. Påfør en god bonding strøk til hele undersiden av klipperen, og selv sjakten.
 7. 7
  La gressklipperen tørke i 24 timer. Dette vil tillate grafitten til å binde seg til det molekylære nivå. Påfør et andre strøk, og la det tørke i 6 timer.
 8. 8
  Grafitt kan brukes på metall, plast, tre, betong eller de fleste andre overflater for å gi en tørr glatt overflate som vil forsinke rust, og vil ikke løpe, fryse, tiltrekke seg smuss eller vaske av. Anvende to strøk, sikrer optimal ytelse behandlet utstyr ved å skape en jevn non-stick overflate som eliminerer tilstopping og reduserer friksjonen.
 9. 9
  Hver gang du klipper med dekk belagt med CLEAN DECK grafitt, støv, rusk og gress utklipp polering i grafitt lenger smøring. Sjekk din gressklipper, og om nødvendig, skyll støvet av undersiden med en slange.
 10. 10
  På slutten av sesongen, påfør et nytt strøk med CLEAN DECK grafitt, og utføre alle andre vedlikehold.

Tips

 • Grafitt er naturlig forekommende i naturen, slik det er miljøvennlig.
 • Folk har foreslått matlaging spray hver gang du klipper
 • Noen ganger gresset har dugg i den, så du kan si matlaging spray vil holde fuktighet vekk fra dekk. Det er en god ting riktig, men vent! Hva om alle som støv som blandes inn i oljen, iført den av, snu andre deler i å gooey rot, fangst dugg og fuktighet som er i gresset med det? Hva om gresset tørke av matolje av? Noensinne se på oljen som kommer ut av bilen? Æsj! Når er siste gang du hadde en salat og sette dressing på det? Husker du hva som skjer? Salat holder seg til bollen, så se på dette fra en felles oppfatning tilnærming tror du virkelig at cooking spray er veien å gå? Vil du virkelig ønsker å rense gressklipper dekk hver gang før du bruker den, spraye litt matolje på den og deretter gå klippe gresset? Jeg trodde ikke det!
 • Bruk en spray-on bed liner for å skape en ru overflate som vil fungere akkurat som en ubehandlet dekk som kan samle og legge vekt på klipperen. Ikke veien å gå.