Wkino

Hvordan bygge en konkret innkjørsel

innkjørsler er permanente, lave vedlikeholdskostnader tillegg til hjemmet ditt som kan forbedre sitt utseende, gi barna et trygt sted å ri scootere, redusere erosjon, og gjøre å holde bilen ren enklere. Bygg en er en arbeidskrevende og kostbart prosjekt, men for die-hard gjør-det-selv, kan bygge din egen være en utfordrende, men givende prosjekt. Vær oppmerksom sikkerhetsinformasjonen nedenfor når du arbeider med betong!

Trinn

Hvordan bygge en konkret innkjørsel. Utvikle en plan for oppkjørselen din.
Hvordan bygge en konkret innkjørsel. Utvikle en plan for oppkjørselen din.
 1. 1
  Utvikle en plan for oppkjørselen din. Du vil ønske å vurdere en rekke ting slik at oppkjørselen er funksjonell, estetisk tiltalende, og holdbar. Her er noen betraktninger.
  • Hvor vil du snu bilen rundt for å gå inn i gata? Hvis din hjemme er i nærheten av en blind hjørne der motgående trafikk kan være farlig, kan det være lurt å lage en sirkel stasjonen, slik at du har fordelen av vender mot gaten når du drar fra oppkjørselen din, eller gjøre stasjonen bred nok til å snu bilen rundt når du trekker ut.
  • Hva er den lå på land? Hvis du bygger på en høyde, må du være spesielt oppmerksom på drenering for å redusere jord, samt å være forsiktig at konturen ikke er så bratt at du vil bunne ut bilen din.
  • Hva hindringer er i veien for prosjektet? Store steiner eller trær kan være vanskelige å fjerne uten tungt utstyr, og det er ofte ønskelig å forlate disse på plass, så bestemme banen til stasjonen slik at den enten kan kurve rundt hindringer eller bypass dem er viktig.
 2. 2
  Gjør et kostnadsoverslag av oppkjørselen. For å gjøre dette, må du beregne hvor mye betong du trenger, hva slags skjemaer du vil bruke, og noen forsterkning materiale du vil innlemme i betongplaten. Du bør også beregne kostnadene for noe utstyr du vil leie for gradering eller etterbehandling, og prisen på arbeidskraft hvis du har tenkt å leie arbeidere til å hjelpe til med prosjektet.
 3. 3
  Sjekk med de lokale rettslige instanser for å finne ut hva engineering og tillater krav kan påvirke din oppkjørselen. Siden du er mest sannsynlig tilstøtende, eller binde inn, en boliggate, vil du sannsynligvis nødt til å vandre ut på kommunalt eller fylkeskommunalt rett-på-vei, noe som kan påvirke begravet verktøy, overvann avrenning, eller andre eksisterende forhold.
 4. 4
  Bestem jord bærende egenskapene til prosjektet ditt nettsted. Myk, loamy jord eller løs, sandholdig jord trenger endring for å støtte stasjonen. Dette kan gjøres ved å tilsette leire til sandholdig jord, sand eller grus for å loamy materiale, eller eventuelt ved mekanisk komprimering av det eksisterende materiale. Hvis du er i tvil, ta kontakt med en erfaren byggmester eller en sivil ingeniør før du fortsetter, siden en uegnet basen vil føre til svikt i betongen etter din investering av tid, arbeid og penger.
 5. 5
  Legg ut sider av oppkjørselen din. Du kan gjøre dette ved å kjøre små tre eller metall stakes på punkter hvor stasjonen vil utgang gaten, deretter ved endepunktet i nærheten av hjemmet ditt, så å binde byggherrens linje på dem, for å hjelpe deg med å visualisere banen av oppkjørselen.
 6. 6
  Mål bredden på stasjonen slik at den samsvarer med den planen du har gjort. Dette kan være en passende skritt for å vurdere bredden du vil bygge i. Et minimum bredde for en typisk bolig oppkjørselen er ca åtte meter, men selv for en enkelt lane stasjon, er ti eller tolv meter bedre. For to kjørefelt stasjoner, bør seksten meter anses minimum.
 7. 7
  Fjern eventuelle torv eller annen vegetasjon fra oppkjørselen plasseringen etter at du har etablert kantene med byggherrens linje. Note, igjen, hvis jorda er spesielt myk eller ustabil, vil du ønsker å fjerne nok slik at en passende fyllmateriale kan plasseres under oppkjørselen som du bygger. Merk at i svært kaldt klima, er en kapillær fyllmateriale som pukk eller grus ønskelig, å hindre sprekker fra forming og utvide på grunn av utvidelse av vann under kalde forhold.
 8. 8
  Finn ut om det er noen underjordiske verktøy som bør endres eller installeres før du legger fyllmateriale eller innstilling former. Noen typiske de kan være kanaler for utendørs belysning eller makt, vann linjer for vanning, samt telefonlinjer eller drikkevannsanlegg linjer for deg hjem. Din eiendom kan også skråningen på en slik måte at det krever en underjordisk overvann drenering rør for å overføre overflatevann fra den ene siden av stasjonen til en annen, eller du kan abut gaten der vannet renner vinkelrett på den nye stasjonen, som krever en kulvert rør til monteres slik denne strømmen ikke blir påvirket.
 9. 9
  Installere. Vanligvis vil disse være 1x4 eller 2x4 nominell trelast, forankret med trepinner tilstrekkelig for å støtte skjemaet boards. Disse stakes er drevet ned i jorden med en slegge i en avstand for å holde formboards på klasse og straightly justert. For stasjoner, Masonite eller kryssfiner som er sterk nok til å støtte den konkrete belastningen, men fleksibel nok til å bøye for radius kan være nødvendig.
 10. 10
  Gradere fyllmateriale eller eksisterende jord, slik at din plate av betong vil være riktig dybde, eller tykkelse. Vanligvis innkjørsler er minst fire inches tykk, for tyngre kjøretøy eller vanskelige å stabilisere grunnforholdene er tykkere betong foreslått. Gradering er gjort ved å plassere en linjal eller å binde en snor langs toppen av skjemaene og måler ned til jorda, til riktig dybde. Fjerne eller legge til fyllmateriale med en spade. Du kan også være lurt å tykne kantene, eller gjøre dem dypere, for ekstra styrke og å redusere sannsynligheten for sprengning. Ofte er disse små, monolittiske len, er åtte inches dyp og åtte til tolv inches bred.
 11. 11
  Rekompaktere fyllet materialet ved hjelp av en plate komprimator, leid fra et lokalt verktøy utleie etablering, eller hvis det er ingen tilgjengelige, en hånd tamp, som kan kjøpes på et hjem forbedring eller maskinvare forhandler. Du kan være i stand til å komprimere jorda ved bilkjøring frem og tilbake over det, tar seg ikke å bli sittende fast hvis det er spesielt mykt når du begynner. Det som er viktig å merke seg, er at komprimering av jorden er det som tåler vekten av betongen, så vel som den påfølgende belastning av kjøretøy ved hjelp av drivenheten, slik at viktigheten av å ha komprimeres, stabil fyllmateriale kan ikke overvurderes.
 12. 12
  Installer armeringsstål hvis ønskelig. Dette kan være en matte av armeringsjern bundet på plass, typisk nummer 4 armeringsjern på 12 tommers sentre, eller 6X6 sveiset forsterkende duk, tilgjengelig på bygge forsyne butikkene. Et annet alternativ er å ha polypropylenfiber Forsterkende til betongen for blandingen ved betongen anlegget.
 13. 13
  Planlegg pour, det vil si plassering av betong din, nøye. Du trenger de riktige verktøyene for jobben, tilstrekkelig hjelp til å gjøre det, og tilgang for betongbiler eller en alternativ metode for å plassere betong i skjemaene. Wheelbarrowing plast betong lengden av en betydelig oppkjørselen er arbeidskrevende, så hvis du ikke kan få betongbiler i stand til å ivareta sitt nyttelast direkte inn skjemaene, bør du vurdere å ansette en konkret pumping entreprenør til å plassere materialet for deg.
 14. 14
  Fullfør skive som ønsket. Du vil ønske å få overflaten så flat (merk, betyr ikke dette nivået) som mulig for å unngå fugl bad, eller stående vann, på den. Du vil også være lurt å sørge for at mål ikke er for glatt eller glatt for trekkraft for bilen din. En kost, eller sekk finish er ofte brukt. En av disse er skapt ved å dra den nevnte element (en sopelime, eller strie sekk) over betongen mens det fortsatt er litt plast, og etterlater en grov tekstur på overflaten.
 15. 15
  Kurere betong. Dette gjøres ved å skape et fuktighetsbevarende barriere på betongens overflate, enten med et lag av plasting plater, eller ved å bruke en kjemisk herding forbindelse for å hindre betongen fra å tørke ut for raskt. Du bør beskytte betong kjøretur fra ekstreme værforhold i minst tre og helst sju dager, slik at den oppnår sin maksimale styrke.
 16. 16
  Prøvekjøre oppkjørselen. Etter at betongen herde tilstrekkelig til å støtte bilen... minimum tre dager, helst mer, kjøre bil på den for å teste brukervennligheten.
 17. 17
  Fjern skjemaene, og reparere landskapspleie langs kantene der plenen ble skadet i forming prosessen.

Tips

 • Velg plasseringen av oppkjørselen din nøye, med tanke på fremtidige planer for eventuelle tillegg til ditt hjem eller andre byggeprosjekter som det kan forstyrre.
 • Vurdere alternative materialer for stasjonen, som for eksempel murstein, komprimerte knust stein eller betong utleggere.
 • Konsultere erfarne folk i ditt område for å fastsette særskilte krav til denne type arbeid i ditt område. Det er veldig vanlig for en lokal regjering å ha bestemt tykkelse og armering krav for den delen av en innkjørsel (ofte kalt forkle) som forbinder gaten eller fortauskant eller legges i en servitutt.
 • Vær forsiktig når du tillater betong levering lastebiler på din eiendom. Betongbiler ofte veie i overkant av £ 65,000. I områder med myk eller enda litt fuktig jord disse tunge lastebiler vil ofte forlate dype dekk hjulsporene i torv som er vanskelig å reparere (på grunn av jord komprimering). Det er ofte bedre når du skjenker en innkjørsel å ha lastebilen stasjonen på fersk lagt og komprimert grus underlag. Vær forsiktig når du lar tunge kjøretøy enn fortauskanter som de kan knuse kantene av eksisterende kantstein og veier.
 • Vurder å bruke gjennomtrengelig betong eller andre materialer som dekomponert granitt hvis overvann avrenning kan skape et problem.

Advarsler

 • Slitasje og bruk riktig personlig verneutstyr under alle faser av arbeidet. Betong kan forårsake alvorlige brannskader og kontakteksem. Unngå kontakt med huden, spesielt kneler i betongen, eller å få det inn i støvlene. Vask eventuelle berørte området umiddelbart. Ved kontakt med øynene, vanne grundig og søke legehjelp umiddelbart. Burns kan vises etter flere timer, og kan ikke vises med en gang.
 • Betong er et svært tungt materiale som kan veie mer enn 140 kg per kubikk fot. Snømåking, løfting, raking, eller bære betong i bøtter kan forårsake alvorlige muskel belastning i ryggen, armer eller ben.
 • Betong kan være vanskelig å gradere, nivå, og finish. Unnlatelse av å fullføre etterbehandling arbeidet vil resultere i mindre enn ønskelig resultat.