Wkino

Hvordan håndtere en baby søvn trenger når du reiser

Babies 'og barns søvn er ofte vanskelig å håndtere når du reiser. Denne artikkelen gir råd om å sørge for at sovende behov fortsette å være oppfylt til tross for de endringene som kom med reise.

Trinn

Hvordan håndtere en baby søvn trenger når du reiser. Forvent bevegelse for å hjelpe deg.
Hvordan håndtere en baby søvn trenger når du reiser. Forvent bevegelse for å hjelpe deg.

Reiser med bil

 1. 1
  Forvent bevegelse for å hjelpe deg. Hvis babyen er som de fleste babyer og har en tendens til å bli lullet i søvn med bevegelse, så vil de døse av og på i løpet av noen reisen. Selvfølgelig, hvis du har reist i løpet av dagen, kan dette overdreven søvn påvirker deres evne til å slå seg ned og sove om natten, når du har nådd ditt bestemmelsessted. Settling kan videre påvirkes av det faktum at den sovemiljøet vil være forskjellig for hjem.
  • Det er to mulige løsninger på denne utfordringen:
  1. Reise i løpet av natten.
  2. Sette barnet til sengs mye senere enn vanlig, og bare gjøre det når du ser tegn til tretthet.

  Flyselskapet reise

  1. 1
   Plan på forhånd. Hvis du planlegger å reise med fly eller hvis du skal til et land som har en betydelig tidsforskjell, er det verdt å planlegge fremover, slik at du kan minimere avbrudd i babyens og din søvn.
  2. 2
   Forbered deg på flyet. I forberedelsene til flyturen, hvis mulig:
   • Reservere en bassinet, eller finne ut politikken på å ta baby bilseter om bord.
  3. 3
   Om nødvendig, ta et spedbarn smertestillende med deg. Ferske uåpnede poser er lettere å bruke og pre-målt for bekvemmelighet. Det er lurt å få en lege notat som gir deg tillatelse til å ta det på flyet.
  4. 4
   Prøv eple ringer. Hvis babyen er gammel nok (4 måneder pluss) kjøpe noen tørkede økologiske eple ringer. Hook en på tommelen sin som vil forhindre kjedsomhet ved at suge og tygge. Dette vil også bidra med øret press endringer. Alternativt kan du bruke en dummy eller smokk.
  5. 5
   Kle barnet ditt i en enkel ett stykke myk dress med Popper fester og ta to eller tre mer med deg på reisen.
  6. 6
   Ha en god baby bag på slep. En lys, romslig bag med mange avdelinger vil hjelpe deg å føle organisert og i kontroll.
  7. 7
   Sjekk inn så tidlig som mulig, og ikke vær redd for å spørre om det er noen ekstra seter.
  8. 8
   Så snart du kan etter take off, gi barnet noe å drikke. Dette vil bidra til å lette trykket i ørene, samt forebygge dehydrering.
  9. 9
   La barnet til å sove så mye som de liker på flyet. Uavhengig av tidsforskjellen mate til vanlige tider så langt som mulig. Hvis du trenger en flaske å bli varmet, spør i god tid.
  10. 10
   Holde babyen underholdt. Når våken, vil gå opp og ned hjelpe, også, peker ut ting i en passende in-flight film og gi dem muligheten til å spille med noen få trygge stedene. Ikke bry pakking for mange leker skjønt; babyen snart vil gå lei med dem!

  Kommer frem til destinasjonen

  1. 1
   Tillate familiarization tid. Når på reisemålet, hvis våken, gi tid for barnet ditt å gjøre seg kjent med de nye omgivelsene. Ikke la en annen (spesielt ukjent) familiemedlem til å sette dem til sengs på hennes første natt - uansett hvor fristende det kan være.
  2. 2
   Prøv å gå til sengs på samme tid som din baby. Hvis du reiser med partneren din, er det en god idé å organisere dere i turnus å forholde seg til natten, eller svært tidlig om morgenen våkner, som er så vanlig når du endrer tidssoner.

  Holde ting fortrolig

  1. 1
   Når barnet er i et ukjent sted, kan du hjelpe dem til å føle seg trygge ved å følge samme sengetid rutine som du gjør hjemme.
  2. 2
   Syng de samme natten sanger og holde deg til kjente godnatthistorier.
  3. 3
   Ikke glem å ta med en favoritt leketøy - Spesielt en som babyen forbinder med søvn.

  Den neste dagen

  1. 1
   Begynn tidlig! Om nødvendig, bør en av dere stå opp og starte dagen mye tidligere enn vanlig med babyen som de begynner å venne seg til tidsforskjellen. Dette er bedre enn å bringe dem inn i sengen din. Husk at hvis babyens søvn er forstyrret, er sjansene for at din blir også!
  2. 2
   Tillat for å sove. Dagen etter, beregne god å sove i løpet av første del av dagen, kan dette lur være langt lengre tid enn vanlig. Da begrense ettermiddag napping og sette dem til sengs nærmere lokale "leggetid".
  3. 3
   Husk at babyer er langt mer fleksible enn voksne når det gjelder å tilpasse seg en annen tidssone. Prøv å følge babyens bly og snart vil du alt har tilpasset seg tiden endres.

  Ting du trenger

  • God bag med mange rom
  • Reiseseng / sprinkelseng
  • Folding barnevogn / sportsvogn
  • Mat, drikke
  • Leker
  • Klær
  • Medisinske behov / note
  • Flaske (hvis du bruker)
  • Bleier / bleier
  • Ørepropper