Wkino

Hvordan å ha en sunn kristen familie

Familien er den grunnleggende sosial enhet som alt i samfunnet dreier. Da familien går så går samfunnet. Hvis du ødelegge familien vil ødelegge sivilisasjonen. En sterk sunn familie er styrken i samfunnet.

Ekte kristne er borgere av himmelen lever i en fiendtlig verden (Fil 3:20, John 15:18-19). Det er en velsignelse å kunne vende hjem til dem som elsker Kristus. Hjemmet er der vi finner åndelig avtale og formål. Her er der vi bygger kristen karakter og lære sunne lære innenfor personvernet til familiens enhet. Her er der kjærligheten begynner, er godhet vist og lojalitet er innpodet. Våre barn skal ikke være ofte fraværende fra hjemmet fordi de er på Jimmys hus eller Marias hus. De bør læres opp til å tilbringe fritiden i sitt eget hjem. Vi må huske at "det være seg aldri så ydmyk, det er ingen plass som hjemme

Trinn

Hvordan å ha en sunn kristen familie. Observer hva som kjennetegner sterke kristne, sunne familier i ulike samfunn rundt om i verden.
Hvordan å ha en sunn kristen familie. Observer hva som kjennetegner sterke kristne, sunne familier i ulike samfunn rundt om i verden.
 1. 1
  Observer hva som kjennetegner sterke kristne, sunne familier i ulike samfunn rundt om i verden. I stedet for å studere de dysfunksjonelle familieforhold, kan det være lurt å vite: "Hva er noen sterke sider av en sunn familie? "
 2. 2
  Vurdere egnede bøker: som du kan finne på slike steder som kristne bokhandlere og biblioteker på familie og relasjoner. Forskning de familiene som hadde to egenskaper:
  • De ekteskap som anses glad og
  • De som anser seg fornøyd i sin foreldre-barn-relasjoner.
 3. 3
  Se hva dr stinnet ved University of Nebraska funnet ved å gjøre akkurat det, og han oppdaget flere felles egenskaper i disse ekteskapene inkludert:
  • Være forpliktet til familien sosial enhet.
  • Tilbringe kvalitetstid med dine family.With våre stadig økende travle hverdag, er det lett å miste fokus på å tilbringe kvalitetstid med familien og barna. Det er viktig å huske at selv om våre barn nærmer seg voksen alder, de fortsatt krever foreldrenes engasjement.
  • Kommunikasjon sammenbrudd har vært nevnt som en viktig årsak til foreldre ungdoms konflikt med årene. Det er mange aktiviteter å dele med et barn. Det er viktig å dra nytte av kvalitetstid med barnet ditt. Ta deg tid til å nyte din familie. De er aldri for ung til å begynne å bruke tid med, faktisk den yngre jo bedre blir resultatet.
 4. 4
  Være i stand til å bruke gode kommunikasjons ferdigheter innen familien å ikke unngå eller overse utsikten og ønskene til hverandre.
 5. 5
  Uttrykke takknemlighet for hvert familiemedlem.
 6. 6
  Påfør god problemløsning ferdigheter midt i en krise.
 7. 7
  Har en forpliktelse til en sunn åndelig liv.
 8. 8
  Be for familien din daglig. Vi må be for våre familier i henhold til Guds vilje. Vi trenger alle bønn. Bønn er ekstremt viktig for vår overlevelse. Gud ønsker det beste for oss og for våre familier. Foruten å be om veiledning, retning, visdom, fred og sikkerhet, må vi hele tiden ber om at våre elsker dem vil komme til å kjenne Jesus Kristus som sin personlige Herre og Frelser. Vi må be om at våre elsker dem har et forhold til den himmelske Far. Mor Teresa sa en gang: "Bønn forstørrer hjertet før det er i stand inneholder av seg selv." Vi må be om at våre kjære finne og bo i Guds vilje!
 9. 9
  Forstå at kristne familier er definitivt ikke perfekt. Hver dag vil du kjempe for Gud, og fred i din husholdning. La Herren gi deg styrke. Det vil etter hvert trene.

Tips

 • La livet være en åpen bok skal leses av alle.
 • Undervise barn til sine foreldre. Våre foreldre er de viktigste personene i våre liv. Hva betyr ære? Det betyr Respekt.. Setter pris på. Adlyde.
 • Opplev en voksende kjærlighet til gud. Dette er vårt første ansvar. Vi kan ikke gi våre barn det vi ikke har selv. Barn se oss og modell etter oss, og vi kan ikke gi dem det vi ikke har. Gud må re-forelder oss. Angi en prioritet i ditt personlige liv og i hjemmet til med all din person. Kjærlig Gud vil føre til lydighet til Ham.
 • Undervise fra din livsstil. Bare ved eksempel kan vi lære våre barn hva ekte kjærlighet er så som foreldre må vi vise kjærlighet og respekt til våre ektefeller foran vår familie og andre slik at våre barn vil vite hva ekte kjærlighet er, og modell etter oss.
 • Del en holdning, og så dele komplimenter og skylden i en familie. Bygge et lykkelig ekteskap og familie har å gjøre med offer-personlige offer som innebærer deling komplimenter og klandre, realistisk og hensiktsmessig
 • som en prioritet. 1 Cor.4-5
 • Diskuter åndelige ting i. La elske Herren være en naturlig del av ditt daglige liv. Lær barna å elske Herren i alt de gjør, hver dag på måltidene, kokk outs, tilbake pakking, piknik, gå en tur i parken eller i skogen, fiske, La etc. samtalen om åndelige ting være spontan deling.
 • Gripe noen øyeblikk du kan for å undervise. Som du reise gjennom livet observere mennesker og situasjoner alt om deg og gripe undervisning øyeblikk å dele forskjellen Kristus gjør i livet ditt. Lær barna om andre folkeslag tro og kultur. Lær dem å respektere og elske alle mennesker. Vår verden ville være et bedre sted hvis vi alle gjorde det.
 • Bo sammen i enhet. Når en familie er samlet, er det en god og hyggelig ting. Kjærlighet er det båndet som forener oss, men vi må lære å beherske våre egne egoistiske ønsker å ødelegge den enhet. Hardt arbeid og tålmodighet er på toppen av listen. Vi må også vise en vilje til, og vi må være villige til å underkaste seg hverandre i kjærlighet. Pride er fiende av enhet. Stahet er dens sverd, og sinne er dens såret. Vi må lære å sette omsorg og fordel for andre over våre egne bekymringer. Når vi gjør dette, vil vi finne vårt familieliv er "god og behagelig. I Kristus er som duggen faller på fjellet. Fuktigheten næret vegetasjonen og forårsaket ny vekst. Plantelivet støttet dyreliv. Fjellene var frodig med Guds velsignelse. "Når kjærligheten til samhold bor i en familie, vil det også være pulserende liv. Barn vil oppdage en glede og mening i livet. Foreldre vil føle oppfylt i hva de gjør. Den dugg skal falle over familie og nære åndelig vekst. "Denne pleie miljø vil føre til følelsesmessig helhet. Det vil påvirke våre holdninger og hjelpe oss til å være mer åpne for åndelig vekst. Spurgeon kommentarer," fra loftier fjellene i fuktighet synes å være wafted til de mindre bakkene... Hvor kjærlighet råder, regjerer Gud... bolig sammen i kjærlighet har vi begynt enjoyments av. "