Wkino

Hvordan å fortelle barna dine at du får en skilsmisse


Skilsmisse er vanskelig for alle barn i alle aldre til å håndtere. Det er mange måter å gå om å fortelle barna dine at du får en skilsmisse, men ikke alle av dem er effektive.

Trinn

Hvordan å fortelle barna dine at du får en skilsmisse. Det er best å fortelle barna med begge foreldrene er til stede.
Hvordan å fortelle barna dine at du får en skilsmisse. Det er best å fortelle barna med begge foreldrene er til stede.
 1. 1
  Det er best å fortelle barna med begge foreldrene er til stede. Noen saker slik vold vil hindre begge foreldrene fra å være til stede. Ha en plan før du begynner. Enig på forhånd over hva du vil hver si og hvordan du vil hver svare på spørsmål.
 2. 2
  Svare på alle sine spørsmål.
 3. 3
  Hold roe uansett hvordan de reagerer. De vil være sint og opprørt.
 4. 4
  Hvis de forlater rommet etter roping eller gråte, gi dem et par minutter for en pust i bakken da begge foreldrene gå til rommet de er i, og snakke med dem.
 5. 5
  Alltid forbli rolig. Dette kan ikke understrekes nok. Ikke bli emosjonell foran barna. Du er der for å trøste dem, ikke omvendt.
 6. 6
  Forklare dem hvorfor du får skilt. Ikke gå i for mye detalj eller begynne å plassere skylden på den andre forelderen.
 7. 7
  Fortell dem så mye du vet om hvordan deres liv vil forandre seg (hvor de vil bo, hvor de vil gå på skole, hvor hunden skal være, etc.)
 8. 8
  Snakk med dem om planer for hvordan de vil se den overordnede som ikke vil være å leve med dem på heltid.
 9. 9
  Foreslå å se en rådgiver.
 10. 10
  Begge foreldrene bør minne barna på at du dem selv om du får en skilsmisse.
 11. 11
  La dem vite at årsaken til skilsmissen har ingenting å gjøre med dem. De er ikke problemet.
 12. 12
  Fortell dine barns lærere, rådgivere, baby-stedfortreder og andre omsorgspersoner, foreldrene til sine nære venner, og eventuelle andre voksne de ser jevnlig om dine skilsmisse planer. Dine heads-up vil hjelpe dem til å forstå at eventuelle vesentlige endringer i dine barns oppførsel kan spores tilbake til skilsmisse. Spør disse voksne for å holde deg informert om slike endringer.
 13. 13
  Fortell dem ", selv om vi ikke er sammen i samme hus, de fleste tiden vil vi fortsatt være sammen"
 14. 14
  Terpe at du elsker dem, og ingenting som skjer mellom mor og far vil endre det.
 15. 15
  Forsiktig si ting som - Ok å gråte, men du må snakke med oss om hvordan du føler inni -. Hva du tenker "
 16. 16
  Spør barna om hvordan de føler om mor og far å bli separert eller skilt før du får skilt.
 17. 17
  Oppmuntre dem til ikke å gjøre noe overilt i sitt liv, for eksempel som "kjører bort."
 18. 18
  Unngå å bruke setninger som inneholder ordene feil eller skylden etc. Fortell dem at det var en gjensidig avgjørelse gjort av de voksne. Hvis du har vært kranglet mye erkjenne det og si at dere to gjør hva som er best for familien.
 19. 19
  Ikke slå barnet ditt inn i et fortrolig, ikke diskutere voksen problemer med dem. Ikke fortell dem at de må være mannen eller kvinnen i huset nå... Dette øker mengden av belastningen på dem. De er barn, la dem holde barn.
 20. 20
  Ikke bruk barna som en informant eller spionere på den andre forelderen. Ikke prøv og vinne barnets hengivenhet eller være god forelder og gjøre din ex ektefelle dårlig forelder.
 21. 21
  Ikke lov ting du ikke kan levere. Hvis du ikke kjenner fakta ennå på levende situasjoner, etc. fortelle at du fortsatt arbeider som ut og avgjøre hva som er best, men forsikrer dem med det du vet som de vil fortsatt se begge foreldrene, goto samme skole, etc.

Tips

 • Forbli rolig. Ikke kjefte tilbake. La dem snakke. Igjen bør du berolige dem. Fortell dem det som er bra og dårlig i alt, men ikke skildre skilsmisse som en god ting eller noe som er verdt det.
 • Før fortelle barnet (REN) om skilsmisse, diskutere sammen hvordan både foreldre vil ha tid med barnet (REN) etter skilsmissen.

Advarsler

 • Aldri kjefte tilbake. Det vil ikke hjelpe i det hele tatt.
 • Hvis barnet ditt er under 8, og vil ikke helt forstår, fortell dem likevel.
 • Aldri fortelle barna at skilsmisse ikke kan være endelig å unngå å gi barn falske forhåpninger at foreldrene vil gjenforenes.
 • Alltid inkludere barnet ditt (REN) i skilsmisse. De har all rett til å vite hvorfor du får skilt og har sine spørsmål besvart.