Wkino

Hvordan avslutte en fars foreldrenes rettigheter

Oppsigelse av foreldrenes rettigheter kan bli beordret av retten i situasjoner med omsorgssvikt eller overgrep, eller hvis foreldrene har forlatt barna eller nekter å se dem. I disse tilfellene er det viktig å forstå prosessen for å avslutte foreldrenes rettigheter, slik at saksbehandlingen blir vedtatt lovlig og til beste for barna. Lær hvordan du kan avslutte en fars foreldrenes rettigheter, slik at du kan lykkes navigere denne vanskelige juridiske problemet.

Trinn

Hvordan avslutte en fars foreldrenes rettigheter. Spør far å jobbe frivillig.
Hvordan avslutte en fars foreldrenes rettigheter. Spør far å jobbe frivillig.
 1. 1
  Spør far å jobbe frivillig.
  • Før du forfølge avslutte en fars foreldrenes rettigheter, diskutere muligheten for ham frivillig avkall dem. Denne prosedyren kan kreve forskjellige papirer eller saksbehandlingen.
 2. 2
  Forstå de relevante lover.
  • De lover og prosedyrer for å avslutte en fars foreldrenes rettigheter varierer fra staten, så gjennomgå lover angående din sak og dine grunner for å søke oppsigelse i ditt område før du begynner forhandlingene. Gjøre deg kjent med prosessen og lover på forhånd vil hjelpe deg å holde deg på toppen av papirarbeid, oppfyller alle de nødvendige tidsfrister og sende papirene riktig så avgjørelsen er rettskraftig.
 3. 3
  Samle dokumentasjon og bevis.
  • Du må ha bevis eller dokumentasjon av hendelser eller problemer knyttet til ditt forsøk på å avslutte en fars rettigheter for å bevise din sak. Organiser bevis og sørge for at all dokumentasjon oppfyller alle juridiske krav som skal legges inn i saken før du fortsetter.
 4. 4
  Fil nødvendige begjæringer.
  • Retten vil kreve at du begjære opphør av rettigheter med dokumentasjon av anmodningen og din grunn for å be om at rettighetene bli avsluttet. Disse begjæringene har strenge retningslinjer og frister for innlevering, så sørg for at du følger dem alle.
 5. 5
  Delta på alle planlagte høringer.
  • En domstol hørsel eller serie høringer vil bli planlagt etter at begjæring om oppsigelse av foreldrenes rettigheter har blitt arkivert og anmeldt. Delta på alle de planlagte høringer og husk å ta med all nødvendig dokumentasjon.
 6. 6
  Oppføre deg riktig.
  • Når du skal be domstolene om å avslutte en annen foreldrenes rettigheter, er det viktig at du oppføre deg som en respektabel, ansvarlig voksen. Dette vil være et følelsesmessig problem, men det er viktig at dommeren ser på deg som å være nøkterne og moden. Kle profesjonelt, komme i gang og være rolig og respektfull i rettssalen.
 7. 7
  Skaff rekkefølgen på oppsigelse.
  • Når domstolene har gitt din forespørsel om å avslutte en fars foreldrenes rettigheter, vil papirene bli utstedt fjerne sine rettigheter til barnet. Få denne dokumentasjonen for dine egne poster for å sikre at barnets rettigheter blir beskyttet og at domstolens avgjørelse er opprettholdt i alle fremtidige tvister.