Wkino

Hvordan bevare din kultur

Kultur er en viktig faktor i alles liv. Det er grunnlaget for et velstående liv. For å holde den i live, gjør din del for å bevare det er svært nødvendig. Denne artikkelen vil hjelpe deg å identifisere og handle deretter til de viktigste faktorene i å bevare din kultur.

Trinn

Hvordan bevare din kultur. Språk. Snakk ditt morsmål.
Hvordan bevare din kultur. Språk. Snakk ditt morsmål.
 1. 1
  Språk. Snakk ditt morsmål. Folk fra ditt land vil respektere deg. Også har du en sjanse til å få en høyt betalt jobb på grunn av dine språkkunnskaper, og foreldrene dine vil være veldig stolt av deg. En annen fordel med å kunne snakke ditt morsmål er at når du går ute, ingen vil være i stand til å tyvlytte på privat samtale.
 2. 2
  Mat. Det er aldri for sent å piske opp noen oppskrifter fra din mors kokebok. Bringe ditt eget mat hjemme minner deg om hvor du kom fra, og hjelper deg å sette pris på de gamle minnene. Hvis du ikke kan finne noen etniske oppskrifter i familiens kokebok eller Internett, gå til en lokal etnisk restaurant er tidvis det nest beste alternativet. Det er har ikke din mors kjærlighet i det, men det er fortsatt kultur.
 3. 3
  Lær om religion. Religion er den mest avgjørende viktig faktor i enhver kultur. Det gir deg indre fred. Gå til en moské, er synagoge, kirke, eller tempelet en fin måte å holde kulturelle ånd i live. Les ditt hellige bok. Prøv å forstå det ved å kjøpe bøker med fotnoter i dem. Se hvordan kultur er relatert til religion. Du vil finne at de begge har et par ting til felles.
 4. 4
  Festivaler. Møtende ditt lands nasjonale festivaler hjelper deg å se mer av tradisjon. Det hjelper deg også å få nye venner. Hvis du bor i et fremmed land, å ha en sammenkomst med din etniske samfunn er en fantastisk idé.

Tips

 • Hvis du har mer enn én kulturell bakgrunn, blande noen av dine ideer og oppfatninger sammen. Minst du bevare noen av de viktigste faktorene.
 • Det er er mange frekke folk der ute som vil fortelle deg dine ideer dum. Ikke la det stoppe deg fra å være hvem du ønsker å være!

Advarsler

 • Extreme kulturelle skjevhet kan føre til undertrykkelse og vold. Vær stolt av din kultur - men la andre være stolte av deres også.
 • Vanligvis folk som forlater sin kultur har en ubehagelig liv. Sitt eget folk er ikke fornøyd med dem. Med andre ord, folk kaller dem en "nobody". Det er en veldig stor fornærmelse. Som nevnt tidligere, kan du holde noen ideer du liker og blande inn noen ideer fra en annen kultur også. Det er ingen begrensning på det.