Wkino

Hvordan forstå og opprettholde familiens samhold

Vi kan velge våre venner og noen ganger også våre medarbeidere, men vi kan ikke velge hvem som våre familiemedlemmer er. Vi står fast med dem for bedre eller verre, og vi er bundet sammen for alltid.

Som individer er vi er alle unike på flere måter enn kan være oppført. På grunn av dette, trenger familiemedlemmer ikke alltid komme sammen og uenigheter kan forventes. Likevel betyr det å være familie med noen som ikke trenger å være en konstant mareritt.

Trinn

Hvordan forstå og opprettholde familiens samhold. Skritt tilbake og tenke på situasjoner som forårsaker konflikten.
Hvordan forstå og opprettholde familiens samhold. Skritt tilbake og tenke på situasjoner som forårsaker konflikten.
 1. 1
  Skritt tilbake og tenke på situasjoner som forårsaker konflikten. Du kan faktisk begynne å sette pris på forskjellene i andre rundt deg, de variasjoner som spiller på de familien dynamikk som helhet. Ta en nærmere titt, og du kan selv finne skjulte likheter du setter pris på også. Hvis du ikke er forsiktig, kan du faktisk ende opp med forkjærlighet dine familiemedlemmer, selv om de synes umulig å forstå og kjører deg helt gal. Sameksistens med familien din enhet kan faktisk bli utholdelig, kanskje enda morsommere, til tross for sydende galskap, den forbitrelse, kaos og tåpelig antagonisme. Det tar bare en god del omtanke og forståelse, vennlighet og mot og takt samt tålmodighet, tålmodighet, tålmodighet og mer tålmodighet.
 2. 2
  Forstå at du aldri kan komme overens med alle hele tiden. Fordi vi er mennesker, hver og en av oss helt unik til oss selv og helt forskjellig fra alle andre. Vi har alle rett til å eksistere som vi er, og vi har alle rett til våre egne følelser, vaner og personligheter som vi diversifisere naturlig. Hvert medlem av en familie har en spesiell rolle i den hensikt å hele. Gjenkjenne og respektere hver enkelt persons rett til deres unike plass i familien dynamikken er det første store skrittet til en fredelig sameksistens. Dette betyr også akseptere at enkelte familiemedlemmer ikke vil forstå dette konseptet, og heller ikke vil de respektere andre familiemedlemmers unike roller eller deres rettigheter til å eksistere i hjemmet som individer. Derfor må vi også akseptere at de har rett til å ikke forstå, eller kanskje mangler kapasitet eller bare et ønske om å forstå, og at de ikke kan eller vil ikke akseptere andre individers rettigheter til å avvike fra sin egen forståelse eller mangel på sådan. Konflikter oppstår som mennesker diversifisere. Forståelse og toleranse for andre er bare oppnås fra aksept av deres rett til å eksistere som individer. Respekt for noen er fortsatt en lang vei av, så vi er bare nødt til å gjøre på grunn med å være høflig for akkurat nå.
 3. 3
  Vær tålmodig, selv om andre ikke er det. Dessverre vil ikke alle ha en slik kraft som tålmodighet. Utålmodighet er uunngåelig, fordi som mennesker, vi er alle ofte utslett, grusom, uhøflig, motbydelig, etc., i varierende grad. Vi er følsomme, ufølsom, hensynsfull, tolerante, hensynsløs, smålig, dyp til ulike tider og i ulike situasjoner. Det beste vi kan gjøre er å prøve å være klar over dette, være forberedt på det, og lære å unngå slike øyeblikk når personligheter vil sikkert sammenstøt. Vi må lære å tilpasse seg og overvinne konflikter av våre åpenbare forskjeller for å være funksjonell i en familie gruppe. Bare med tålmodighet og forståelse kan vi oppnå vellykket samarbeid.
 4. 4
  Arbeidet med å være vennlig. Hvis du er snill mot alle først i morgen, vil de være fint for deg hele dagen lang. Tar en stund å si eller gjøre noe hyggelig og snill er sterkt givende både for deg og for mottakeren. I stedet for å bare gå gjennom rutinemessige bevegelser, prøv å hilse dine familiemedlemmer amiably med oppriktig varme og hengivenhet. Uansett hvor liten eller ubetydelig gest kan virke, går det fortsatt en lang vei å skape en avslappet og munter atmosfære for alle. Dessuten kan du kombinere en godmodig smil med en gjennomtenkt kompliment til umiddelbart å oppnå en total følelse av sivil enhet i konsernet. En familie i stor grad på brukervennlighet er langt mindre disponert for indre strid og kamper. For å fortsette den komfortable allianse rundt alle vil være helt innhold for å holde freden.
 5. 5
  Innse at noen ganger, vil konflikten være uunngåelig. Knappene blir trykket, temperamentet vil blusse, og argumenter vil utvilsomt skje. En god ting om familien er imidlertid at det er familie. Uansett hva de gjør for deg eller gjøre deg til dem, er du fortsatt alt i det sammen. Det er ingen mulig brudd opp eller permanent sluttvederlag.
 6. 6
  Vit at krangle er en naturlig, normal, selv sunt aspekt av samspill familier. Bickering holder hver rolle i en enhet klart definert. Våre sporadiske krangler vitner om en grunnleggende opprinnelig menneskelig behov for en rolle i en liten familie enhet som vi fortsatt er avhengige av. I dag, våre konflikter oppstår fra en mangel på avhengighet i samarbeid med vår familie gruppe for umiddelbar gevinst. Uten et akutt behov for hverandre, må vi erkjenne våre utviklingsmessige sterke sider og huske hvordan du bruker dem konstruktivt til beste for alle.
 7. 7
  Være taktfull. Noen ganger, det er ingen flukt fra arbeider med familiemedlemmer. Kanskje det er en delt ork å oppnå, eller en ettertraktet besittelse skal deles. Kanskje ferien kommer, og det er bare ingen steder å gjemme seg fra hverandre. Noen ganger kan en liten diplomati gå en lang vei å uskadeliggjøre irriterende problemer før de kommer opp. Hvis du vet hvor mulig konflikt kan utvikle seg, kan du nærmer familiemedlem, og foreslår en løsning som vil gjøre både livet lettere fra starten. Diskutere, lønnsforhandlinger, selv subtile bestikke kunne avgjøre saker før det er enda et problem. Også, kan forholdet til den aktuelle familiemedlem muligens være kraftig forbedret med utøvelse av en slik vellykket samarbeid. Du kan selv finne ut at du er både smilende congenially som du samarbeide mot et felles mål. Denne typen oppløsning setter du begge tilbake på samme lag. Samarbeid er den nøyaktige grunnen til at vi utviklet seg til å eksistere i små familiegrupper, så det naturligvis fører til indre tilfredshet, oppfylle en primal direktiv.
 8. 8
  Hvis du ikke kan beat 'em, ignorere dem. Noen ganger, du endelig bare nå dine arme råd, og etter blåser opp på en person, bøyd over bakover, eller slå hodet (eller noen andres) mot en vegg, bestemmer du at du bare ikke kan tåle atferd eller personlighet, lite irritasjonsmoment, eller uansett av et familiemedlem lenger. Du aksepterer at selv om du kanskje har bønnfalt dem, eller diskutert, skrek eller mumlet under pusten din, forhandlet, debattert eller truet i løpet av en konflikt, er det slett ikke noe som kan gjøres for å løse problemet effektivt. I en sak som dette, er det beste du kan gjøre bare konsentrere seg om ditt eget liv og betale så lite oppmerksomhet som mulig til ergrelse faktor. Ved effektivt tuning ut årsaken til en slik kolossal irritasjon, kan du gå om din egen dag med minimale forstyrrelser. Bare ignorerer familiemedlemmet kan også spare mye energi og forverring. Hvis du er i stand til å motstå en slik provokasjon helt du vil forbli fri for følelsen av tomhet og frustrasjon og opprettholde en følelse av fred.

Advarsler

 • Målet med denne siden er å vise løsninger for å opprettholde en enkelt familie enhetens funksjonelle og fredelig sameksistens. Husk skjønt at dette er bare forslag. Selv om kilden til denne informasjonen kan ha kommet fra en stor mengde forskning, kommer det fortsatt med en stor dose personlige mening.