Wkino

Hvordan planlegge og organisere en familiegjenforening

Siden ankomsten av den personlige datamaskinen og nettverksteknologi, slektsgransking av familiemedlemmer har blitt en vanedannende tidsfordriv som har bidratt til mange lykkelige familiegjenforeninger. Men hva om du ble bedt om å organisere neste arrangement? Hvor vil du begynne? Når bør du begynne? Skal du leie en familiegjenforening planlegger, danner en gjenforening komité eller gjøre alt selv?

Trinn

Hvordan planlegge og organisere en familiegjenforening. Be om andre familiemedlemmer til å hjelpe til med planlegging av aktiviteter og velge tid og sted.
Hvordan planlegge og organisere en familiegjenforening. Be om andre familiemedlemmer til å hjelpe til med planlegging av aktiviteter og velge tid og sted.
 1. 1
  Be om andre familiemedlemmer til å hjelpe til med planlegging av aktiviteter og velge tid og sted. Få ord ut - la andre vite at du planlegger en familiegjenforening arrangement. Gi familiemedlemmer masse varsel. Vanligvis ett til to år forhåndsvarsel vil tillate deltakerne å planlegge ferie tid eller foreta justeringer i planlegging.
 2. 2
  Tildele hvert medlem av den nylig dannet reunion komiteen en bestemt oppgave, for eksempel t-skjorter og memorabilia, slektsforskning presentasjoner inkludert minnesmerker og historiske turer, underholdning, servering hendelser, reunion bok, underholdning, fotografering, etc.
 3. 3
  Gi hvert medlem skriftlig instruks om hvordan de skal utføre sin oppgave. Lag en tidslinje påminnelse. Gjør god bruk av Family Reunion Planner arrangører som har planleggere og tidsplan påminnelser. Benytt deg av Event Planning Software med redigerbare regneark og maler.
 4. 4
  Planlegg neste møte en eller to måneder unna og følge opp alle gjøremål. Hold kommunikasjonslinjene åpne.
 5. 5
  Hold hver person som er ansvarlig for oppdraget.

Tips

 • Det er mange familiegjenforening planlegging verktøy online. Benytt deg av planlegging materiale som inneholder følgende: en tidslinje, forberedelse påminnelser, planlegging regneark, utvalgets oppdrag ark, gjenforening trenger lister, måltid planleggere og sjekklister og T-skjorte turnusplaner.
 • Hva er en familiegjenforening uten familiegjenforening utklippsbok minnesmerke.
 • Det er mange måter å gjøre din familiegjenforening på billig. Du kan få gratis ting fra ditt lokale Chamber of Commerce, museer og turistattraksjoner sentre, finne gratis steder å samles ved universiteter, og få gratis invitasjoner og e-kort online.
 • Hefter på CD med video segmenter er enda mer minneverdig.

Advarsler

 • Delegere oppgaver i henhold til dyktighet og kompetanse.
 • Ikke utsette.
 • Ikke nøy deg tjenester rett og slett fordi de er billige og lokale. Få anbefalinger fra folk som ikke står til profitt.