Wkino

Hvordan gjøre huset ser innbydende fra utsiden

Du tar stolthet i utseendet på huset ditt, men når du går i nabolaget ditt, du føler at andre boliger kan se mer innbydende ut fra utsiden enn din. Her er noen ideer om hvordan du kan gjøre hjemmet ditt ser mer innbydende for besøkende.

Trinn

Hvordan gjøre huset ser innbydende fra utsiden. Sørg for at inngangen er tilgjengelig.
Hvordan gjøre huset ser innbydende fra utsiden. Sørg for at inngangen er tilgjengelig.
 1. 1
  Sørg for at inngangen er tilgjengelig. Det betyr rydde opp i front yard, veranda og inngangsparti-måte å tillate besøkende å komme til døra uten å tråkke gjennom eller over hindringer. På selve verandaen, rydde vekk bokser, støvler og sko og alt annet som ikke hører hjemme der (disse slags ting kan gå på ryggen eller familie inngang).
  • Rydd opp turen fra gaten, fortau, eller oppkjørselen. Fjern børste, vanskelige planter, overhengende greiner, leker eller andre farer.
  • Kontroller at gangvei banen i seg selv er brukbart. Prøv å ha sement, heller, grus, eller enda en trebro slik at folk ikke er stepping i vann, snø eller gjørme.
 2. 2
  Ha en klar tilgang bane til døren. Når besøkende nærmer fra gaten, drive eller annen offentlig område, kan de se hvilken vei å gå? De må være i stand til å åpne porten, f.eks. En bue, eller annet landskap funksjonen er en god måte å annonsere inngangen.
 3. 3
  Kontroller at inngangen er godt opplyst. Dette betyr fra den første veien oppføringen gjennom til døra - noen inn bør være i stand til å se seg klart, både i svakt lys og mørke natten. For å forbedre dårlig sikt, erstatte eventuelle ødelagte eller dim pærer og rense og polere lysarmaturer. Du kan selv vurdere å legge nye lysarmaturer å forbedre både synlighet og utseende.
  • Veranda områder trenger minst 60 - til 75-watts globuser. Lavere wattstyrke vil være for svak.
  • Hagen lys kan brukes til å stille en gangsti eller styre besøkende av plenen og mot oppføring.
 4. 4
  Legg dekorative elementer på gangveien eller i nærheten av inngangen. Dette kan inkludere potteplanter, benker, brostein, planter boksene, skilt, statuer, fugl bad, fontener, blomster, kunst, eller dekorative planter.
  • Selv en enkel rett bane fra gaten kan gjøres mer interessant med billige, brukte eller gratis elementer. Besøk verftet salg eller loppemarkeder og se om du kan finne noe fargerikt som kan sitte i utendørs vær og tiltrekke øyet.
 5. 5
  Ha en fin inngangsdør. Dette kan være så enkelt som å gi det en god skrubb og vask ned. Eller, hvis det har bleknet med årene, male det til et pulserende ny farge. Nesten hvem som helst kan male en dør hvis de er villig til å prøve! Dersom døren er i veldig dårlig forfatning, kan det være på tide å bytte den helt, både av hensyn til din følelse av sikkerhet og for å forbedre utseendet på forsiden av huset.
  • Olje eventuelle squeaky hengsler og polere opp noen metallarbeider på døren, for eksempel messing tall.
  • Ikke glem støping og rammen rundt døren. Hvis det er avskallinger, så det må males på nytt også.
  • Kontroller gulvet under døren. Hvis det er sprukket, dowdy, kjedelig, og gjør det rent og polsk. Du må kanskje male, lakk eller gjøre om, avhengig av merke og stil. Ikke overse dette aspektet, som det legger til helhetsinntrykket.
 6. 6
  Ved inngangsdøren, legge til funksjoner for å gjøre det se ut som et hjem. Du har kanskje en liten stol og bord, en bolle med steiner eller skjell, en potteplante, et tegn, et sted for sko eller støvler, en paraply stativ, kroker for hatter eller våte klær, en børste for gjørmete sko, en bin for gåstaver eller stokker, eller noen skygge for varme dager.
  • En anstendig, pen dørmatte bør være både funksjonelt og innbydende. Fjern tatty dørmatter og enten gran dem opp eller kjøpe en ny. Dørmatte trenger ikke å stave velkommen i bokstaver (selv om noen gjør), men det må gjøre den besøkende føler seg velkommen.
  • Stoler eller seter ved inngangsdøren kan bli kjedelig og misfarget over tid. Hvis du har disse, sjekk at tilstanden til tre eller annet materiale er bra, hvis ikke, rydde opp og pusse opp det å se ut som ny. Og erstatte slitte og falmede puter for å gjøre det hele føler seg bedre igjen.
 7. 7
  Gjør foran inngangen et boareal. Hvis døra er et sted å sitte og gå, for å møte og hilse besøkende, å leve i, vil det definitivt være mer innbydende. Sette noen stoler i nærheten i en conversational sirkel ville være en måte. Eller rett innenfor døra, lage en plass for besøkende til overgangen inn i huset, med andre stoler eller benker å skifte klær eller sko, for å henge strøk, sette poser ned, selv å stoppe opp og beundre et kunstverk, en plante, eller andre dekorative funksjonen.
  • Ikke la hindringer ved inngangsdøren. Ikke gjør besøkende skrittet over en haug med sko, familiens hund, barneleker, eller andre ting på gulvet for å komme inn. Dette er ikke innbydende.

Tips

 • Vær forberedt på å ombestemme deg. Som sikrer over rekkverket kan ha vært bærebjelken i inngangen din for det siste tiåret. Men plutselig kan det virke gamle, overveldende eller rett og slett rotete for deg. Ikke føl hamstrung å holde det bare fordi når det var midtpunktet i din entrè - når det er tid for endring, er det godt å gi slipp på design som ikke lenger virker interessant eller høyre for den personen du er nå.
 • Bruk fantasien. Gå rundt ditt område og se hva andre folk gjør til sine innganger som du liker. Gå opp til huset ditt og se om det ser like innbydende. Flytt ting rundt til du får den følelsen du ønsker.
 • Gartner beslutninger kan bidra i innbydende gjester. Tenk på dette når re-dekorere, legge til funksjoner, eller fjerne funksjoner.
 • Gå lett på sesongens kranser og slikt. Hvorfor? Voldtektsmenn og andre rovdyr merke til disse slags ledetråder.
 • Inngang vegger bare på innsiden og glatt ytre veggene rundt inngangen kan rengjøres enkelt med kommersielle "Mr Clean magiske Eraser". Dette er skånsom mot lakken, sparer du å måtte male med mindre det er absolutt nødvendig.
 • Endre potteplanter ved hovedinngangen sesongmessig. Bruk denne plassen for dine mest fargerike blomster eller annen interessant bladverk.

Advarsler

 • Motion sensor belysning og eller belysning som tennes på mørke er et godt sikkerhetstiltak og legge til appell av huset. Dine ønskede gjester vil bli ønsket velkommen, og uønskede seg, avskrekket.
 • Vær forsiktig med å plassere farlige hindringer at folk kan reise over. Se for overhead grener, ledninger, ujevne fortau. Legg til en rail eller et tau for folk å holde på hvis det er nødvendig.
 • Gå lett på sesongens kranser og foo-foo som sier, "En kvinne bor her." Predators bruke ledetråder som disse. Prøv å være kjønnsnøytral i utendørs presentasjon.