Wkino

Hvordan gjenopprette fra en affære

Du har funnet bevis, har du konfrontert din ektefelle, og du prøver nå å finne ut om ekteskapet kan repareres. Hvis du lurer på om du noen gang vil elske og stole på igjen, eller være i stand til å komme over det vonde, raseri og sjalusi som følge av oppdage din kompis hadde en affære, dine følelser og bekymringer er helt normalt. Følelsen alene i sorgen og lurer på hva som kommer neste i denne prosessen er ikke der du skal være, men, denne artikkelen vil lede deg gjennom trinnene, avslører hva du kan forvente å finne ned denne lange, mørke veien mot bedring.

Trinn

Hvordan gjenopprette fra en affære. Innse at du er i sjokk.
Hvordan gjenopprette fra en affære. Innse at du er i sjokk.
 1. 1
  Innse at du er i sjokk. I utgangspunktet er dette den fasen der du er rett og slett i vantro. Du kan ikke forstå at din ektefelle har vært fysisk eller følelsesmessig intim med noen andre enn deg selv, at din ektefelle var å snike seg rundt og gå ut av hans / hennes måte å få tid og oppsøke denne personen. Og alt mens du var uvitende... du begynner piecing puslespillet sammen og innser du at så mye av virkeligheten var faktisk en løgn. I denne fasen vil du sannsynligvis føle at du er i en tett tåke mens du prøver å gjøre følelse av hva som skjer og finne ut hvorvidt det er alt bare en slags "vond drøm".
 2. 2
  Forvent å oppleve noen sinne. Du begynner å innse at situasjonen er en faktisk virkelighet og at det er ikke bare en slags "vond drøm". I denne fasen kan du bli fysisk syk og finner ut at du er rett og slett ute av stand til å komme ut av sengen, gå på jobb, eller samhandle med andre normalt i hverdagen verden. Saken er alt du er i stand til å tenke på. Det er ikke uvanlig for deg å ha episoder med gråt, kaste ting, bryte gjenstander, skriking, slåss, og generelt oppfører seg helt ut av kontroll. Du kan ikke se forbi sinne og kan velge å uttrykke ditt raseri på måter som er farlig, usunn, eller til og med ulovlig.
  • Ønsket om hevn. Hvis du begynner å føle dette, dette er det punktet hvor du er på ditt mest farlig. Hvis dette er en følelse som du opplever, være oppmerksom på at du ikke tenker klart og bare ønsker å vedta hevn over dem som du føler du har gjort urett mot dere.
   • Du kan begynne å plotte og planlegge måter å komme tilbake på enten den annen mann / kvinne, eller din ektefelle.
   • Tanker om en hevn affære trekk i forkant av tankene dine, og du kan begynne å tenke på hvem du kan sove med for å utlikna med din ektefelle.
   • Du kan begynne å lete etter måter å få ned din ektefelles lover ved å skade ham eller henne personlig, profesjonelt, eller økonomisk.
  • Husk at denne fasen vil passere, og rene emosjonelle beslutninger forankret i smerte fører ofte til handlinger som en senere angrer.
 3. 3
  La gå av sinne. På dette punktet, er de første voldelige, aktive raseri avtar og du igjen med en kjedelig verke, og følelsen av å være følelsesmessig utryddet. Dette er vanligvis den tiden da du enten begynne underholdende tanken om forsoning, eller begynne å ta skritt for å avslutte ekteskapet. Selv dypt såret, begynner du å tenke mer logisk og ikke som forbrukes med hevn, men heller at du blir mer interessert i å ta en vurdering av ditt liv, dine mål, og hvor du ønsker at ekteskapet skal gå herfra. Du begynner å fokusere litt mindre på den andre mannen eller kvinnen og mer på din ektefelle, og rotet som de har gjort i ekteskapet. I løpet av denne fasen, er du ofte for sliten til å kjempe, gråte, eller gjenoppleve horror 24 timer i døgnet. Du begynner å ønske nedleggelse, en eller annen måte.
 4. 4
  Plukke opp bitene. Hvis du har planer om, og er i stand til å sette ditt ekteskap sammen, er dette det punktet hvor du trenger full, urokkelig, total samarbeid fra juksemaker. Han eller hun trenger å vite at dette kommer til å bli en lang og trukket ut prosessen som bare vil bli lengre hvis de satt opp veisperringer til utvinning din.
  • Ting cheater kan gjøre for å hindre fremgang inkluderer:
   • Å nekte å svare på spørsmål om ting som du har rett til å vite
   • Å nekte noen "bevis" på at du har rett til å be om
   • Fortsatt kontakt med den annen mann eller kvinne
   • Minimere situasjonen
   • Minimering forholdet til den annen mann eller kvinne
   • Sette skylden tilbake på offeret, eller
   • Sette en tidsgrense for når offeret skal være "over det".
  • Vær oppmerksom på at du gjør noen eller alle av disse tingene er skadelig for utvinning av ditt forhold og gjør det nesten umulig for sann helbredelse å stadig finne sted. Hvis du ikke planlegger å sette ditt ekteskap sammen igjen, så dette er den tiden du trenger for å begynne å søke plass og tid fyllstoff. Dette betyr ikke at folk som du kjører til på returen, og deretter skru opp sine liv på grunn av utvinning din, og dette betyr å finne aktiviteter og interesser som du kan flytte til forsiden av livet ditt for å fylle opp den tomme plassen igjen ved tap av kameratskap. Dette vil være en ensom tid for deg, men hvis du velger å sitte rundt sulking og synes synd på deg selv, vil du forbli i dette rommet på ubestemt tid.
 5. 5
  Lære å stole på igjen. Dette er en vanskelig fase, om du prøver å reparere ditt nåværende forhold, eller begynne en ny. Det er ikke tilrådelig å starte et nytt forhold med det første, men fordi du trenger tid til å gro og være behagelig å være med deg selv før bringe en annen person inn i din verden. Hvis du prøver å gjenoppbygge ditt ekteskap, lære å stole kommer bare fra å se en juksemaker lå alle hans eller hennes kort på bordet og dem gjøre livet en åpen bok. Dette er en ekstremt lang og langsom prosess som vanlig og enkelt, kan bare bedre med tiden. Når nok av din kompis historier sjekke ut så sant, og når du kan føle med fullstendig sikkerhet at han eller hun ikke lenger kommuniserer med den andre mannen eller kvinnen, så er du på vei til å lære å stole på igjen. Men, som tidligere nevnt, hvis det bedratt ikke hjelpe deg underveis i prosessen så er det rett og slett ikke vil fungere. I tillegg, hvis du arbeider med en seriell juksemaker, eller en som fortsetter å jukse selv om de har sverget troskap, vil denne prosessen aldri slutt. Derfor trenger du sannsynligvis ikke kan, vil eller ikke, noensinne gjenoppbygge tillit som er nødvendig for et sunt ekteskap.
 6. 6
  Håndtere triggere. Utløsere er noen navn, steder og hendelser som smertelig minner deg om tiden din ektefelle hadde et forhold eller forhold. Kanskje det er en viss sang som var populær på den tiden av saken, en restaurant eller motell han eller hun fortalt deg de besøkte, stedene de kom i kontakt, mennesker de arbeider med eller kjenner eller felles venner.
  • Utløser også komme i form av å se noen som minner deg om den andre mannen eller kvinnen, eller høre deres navn. Ofte vil se tilbake på gamle bilder også bli en trigger hvis i bildet står du der og smiler til kameraet blindt uvitende om at din ektefelle sov med noen andre på den tiden.
  • Triggere er alle sårende påminnelser.
  • Det er egentlig ingen kur for triggere eller måte å unngå dem. Det eneste å gjøre er å prøve å holde fra fokuserer for mye på dem, og kjører selv gal om ting som du ikke kan kontrollere.
 7. 7
  Sett realistiske mål. Dette er det punktet når du trenger å finne ut om du vil være i stand til å fortsette i din nåværende forhold. Selvfølgelig, det vil aldri bli det samme, og etter traumatiske hendelser må du lære å slå seg inn i en "ny virkelighet". Vurdere:
  • Kan du fortsette å leve på denne måten? Vil du føler deg komfortabel at du vil være i stand til å stole på din ektefelle igjen og ikke holde å slå dem over hodet hver dag med spørsmål og kommentarer om saken? De har tatt ansvar for sine handlinger, satte en ærlig innsats i å reparere forholdet, lovet ikke bare aldri å gjenta atferden igjen, men også for å ikke tillate seg å lage eller støtte et miljø eller forhold hvor dette kan skje igjen i fremtiden? Hvis ja, og hvis du føler at med tiden forholdet kan fikses, deretter flytte på i ekteskapet er et realistisk mål.
  • Dersom, på den annen side, nekter din ektefelle å erkjenne saken, ikke vil svare på spørsmål, oppfører seg mistenkelig, og / eller fortsetter kontakt med den andre mannen eller kvinnen, må du finne ut om du kan faktisk fortsette å leve med dette. Hvis ikke, så forsoning er ikke et realistisk forhold mål. Bare du kan gjøre vurderingen her: Selv om innspill fra andre kan være hyggelig, i det lange løp må du ta denne tiden til å finne ut hva som er i din beste interesse på egen hånd.
 8. 8
  Finn en sunn ny selvtillit. Med eller uten ham eller henne, vil du komme, og du vil være i orden. Det tar tid, men du vil komme ut av denne opplevelsen en sunnere, sterkere og mer bevisst person. Innse at du ikke kan betro en annen person med totalansvar for din lykke. I løpet av denne prosessen, bør du gjøre ganske mye sjel søker for å finne ut om det var noe du kunne ha gjort annerledes for å styrke bånd i forholdet. Blir for trengende, og altfor avhengig av din ektefelle er aldri en god ting.
  • Utvikle hobbyer, venner og interesser egen hånd. Denne måten, hvis forholdet ikke fungerer, må du puter å falle tilbake på, og hvis det fungerer, du har fortsatt vært i stand til å bruke denne erfaringen til personlig vekst.
 9. 9
  Være skånsom mot deg selv og åpne for ny vekst. Det er mye å lære om deg selv, din ektefelle, og ditt forhold etter en affære. Pass på å ikke overse de leksjonene bare å holde fokus på smerten. Husk: Det som ikke dreper oss gjør oss sterkere. (Trikset er at du må la det.)

Tips

 • Hvis du følte og / eller føler at du har noe å bekymre seg for, er det svært sannsynlig at du gjør: Intuisjon er ekte og bare du vet din ektefelles natur.
 • Prøv å minimere innspill fra andre som du håndtere kjølvannet av en affære. Bare du vet hva dine interesser er, og du vil bli overrasket over hvor mange mennesker som ikke har dine beste interesser i tankene.
 • Innse at du ikke vil, og bør, ikke gjenvinne ekteskapet som du en gang hadde. Du vil være bedre tjent med tilbakelevering det gamle forholdet og bygge en ny. Ofte en ny merkedag, en reformert måte å kommunisere med hverandre, og en fornyet forpliktelse til å arbeide sammen på ekteskapet er avgjørende.
 • Vær oppmerksom på ekteskap stressfaktorer:
  • 1) uventede forskjeller
  • 2) udekkede behov
  • 3) næret bitterhet
 • Må ikke være den samme. du har levd gjennom helvete! Være en ny bemyndiget person om du bor eller gå. din kamerat ikke fullfører du. Gud gjør!
 • En del av healing er egenevaluering. Selv om ingenting unnskyldninger en affære, spør deg selv: Var jeg den beste, mest kjærlige og oppmerksomme ektefelle at jeg kunne ha vært? Kunne jeg ha vært mer tilgjengelig for min ektefelle?

Advarsler

 • Du kan lese en million bøker, gå til timer med rådgivning, og lytte til folk gir råd hele dagen lang, men på slutten av dagen må du bestemme hva som er best for deg. Du må innse at din ektefelle elsker deg veldig mye, og han / hun er dypt forpliktet til å gjøre dette arbeidet. Han / hun har evnen til å elske deg og elsker deg godt. DU må stole på at han / hun vil holde sine løfter og bevise at han / hun er svært mye verdig din tillit.