Wkino

Hvordan bygge din ektefelle tillit etter en affære

Oppdagelsen av utroskap - fra hemmelige tekstmeldinger, telefonsamtaler eller Internett utveksling til langsiktige utenomekteskapelige forhold - kan være en "ekstremt ødeleggende opplevelse". Juks på en partner og lyver for å dekke det opp naturligvis føre til mistillit og mistenksomhet i forrådt partner.

Et par kan imidlertid gjenoppbygge tillit. Hastigheten og graden av utvinning er sterkt påvirket av handlingene til partner som jukset. Men mange bedragere ikke forstå følelsene sine partnere gå gjennom og har ingen anelse om hva du skal gjøre for å gjenoppbygge tilliten. Disse trinnene vil hjelpe folk som fusket, men som er seriøse om å gjenoppbygge tillit og lege deres relasjoner.

Trinn

Hvordan bygge din ektefelle tillit etter en affære. Slutter å lyve og strever for ærlighet.
Hvordan bygge din ektefelle tillit etter en affære. Slutter å lyve og strever for ærlighet.
 1. 1
  Slutter å lyve og strever for ærlighet. Etter forråde partneren din tillit, vil du legge fornærmelse til skade ved å fortsette å lyve, vri, skjule eller benekte. Ta opp utfordringen med ærlighet på alle nivåer. Det er den eneste måten å gjenvinne din egen integritet.
  • Begynne å tenke på deg selv som noen som partneren din bør og kan stole på. Tenker på deg selv på denne måten er det første skrittet mot å gjøre det skje. Så la dem vite at du vil ha dem til å stole på deg igjen.
  • Gir den komplette historien opp foran og gjøre det frivillig. En frivillig bekjennelse er et stort skritt i ferd med å gjenopprette tilliten.
  • Ikke utelate eller skjule visse aspekter av sannheten. Det vil ikke beskytte din partner. Faktisk er det umulig å ta skyld eller løse problemer uten helt å dele fakta. Selv om sannheten kan skade din partner på kort sikt, vil ærlighet være nødvendig for langsiktig forsoning.
  • Alltid fortelle sannheten fremover. Ekstra liggende er sannsynlig å bli oppdaget, og vil hindre at forsoningsprosessen fra fremover. Din partner kan stille spørsmål for å bekrefte sannheter som han eller hun faktisk allerede vet. Han eller hun kan også ha lært å oppdage din uærlighet gjennom kroppsspråk, tale mønstre, og andre virkemidler. Til slutt, er din egen liggende sannsynlig å få deg til å holde tilbake i forholdet.
 2. 2
  Avslutte ting åpent og tydelig med den personen du jukset med. Denne personen er en del av problemet, selv om uforvarende. Deres rolle ikke kan ignoreres. Hvis du ikke tilbyr nedleggelse, kan det aldri være noen.
  • Vær modig. Innrømme din skyld til den andre personen kan være en liten forlegenhet-spesielt hvis de visste ikke at du var utro-men i det lange løp, kan det gjenopprette tillit til partneren din.
  • Selv om du bør huske på følelsene til den andre personen, ikke gjør den unnskyldning at du ikke ønsker å sette den andre personen gjennom prosessen med å avslutte ting, eller å finne ut at du var utro. I stedet, husk at din partners følelser bør være enda mer viktig for deg.
  • Vurdere å be den andre personen til å be om unnskyldning også (hvis den andre personen visste at du var utro og var en villig deltaker). Dette er spesielt viktig hvis vedkommende vil fortsette å faktor i deres liv.
  • Hvis du jukset med en kollega, husk at dag-til-dag møter med ham eller henne kan gjøre det svært vanskelig for partneren din til å begynne å stole på igjen. Få livet prioriteringer rett og gjøre hva du trenger å gjøre.
  • Vis den "break-up"-melding til partneren din eller la ham eller henne lytte mens du fortelle den andre personen (e). Hvis de aldri hører eller ser du fortelle den andre personen tingene er over (eller at du hadde lurt til å begynne med), kan de ikke tro deg. Videre kan det også hjelpe deg å kommunisere med partneren din at han eller hun er viktig-ikke andre menn eller kvinner. Du kan ikke undervurdere verdien av denne handlingen.
 3. 3
  Ta ansvar for dine feil. Fusk er 100% et valg. Aksepter at du har gjort en feil og innrømme at til partneren din - frivillig, ikke under press eller trusler.
  • Selv om partneren din er skyldig i mange feilene til sin egen, ikke klandre din partner for juks. I stedet for juks, kunne du ha jobbet med problemene i andre, ærlige måter. Mens de diskuterer partnerens feil, unngå implikasjonen at juks eller liggende var en funksjon av disse feilene. Det var det ikke.
  • Ikke forvent sympati. Din partner kan ha vært ulykkelig eller frustrert med forholdet også, men i stedet har gjort en beslutning om ikke å lyve for deg eller forråde deg.
  • Unngå sliten, falske unnskyldninger inkludert fristelse, forførelse av noen andre, forvirring, ikke innser hva som foregikk, ikke meningen å gjøre det, å være under påvirkning av alkohol eller narkotika, eller fallende byttedyr til påvirkning av andre. Med mindre du ble tvunget, du har gjort ditt eget valg, og partneren din vet dette.
  • Unngå å være defensiv. Være defensiv vil bare inflame situasjonen og hindre deg fra å håndtere feil din. Dette er ikke en gang at "det beste forsvar er et godt angrep." Dette er tiden for å være angrende, angrende, angrende, empatisk, medfølende, ærlig og følelsesmessig tilgjengelig.
 4. 4
  Svare på spørsmål. Det er svært vanskelig for en forrådt partner å vite at det er en annen mann / kvinne i verden som har mer informasjon om deres ekteskap deretter seg selv.
  • Din partner kommer til å ønske massevis av detaljer og stille spørsmål om ting du kanskje ikke ønsker å svare på, men så ille. Din partner kommer til å krysse referanse tidligere historier og ber deg om å bekrefte om "dette" eller "det" var en løgn.
  • Hun / han er grappling med sannheten om alle de små tingene som ikke legger opp mens du lå, og hvis du "gaslighted" din partner i løpet av den tiden (tillot dem eller oppmuntret dem til å tro at de var forestille ting), dette er en annen skade som de trenger for å helbrede fra. Derfor spør flere spørsmål hjelper forrådt partner få opp til hastighet, og dermed skaffe nødvendig informasjon for å håndtere følelser av å være i mørket mens deres partner prøvde å skjule ting fra dem.
  • Huske på er at spørsmål om den andre mannen / kvinnen ("Var hun pen / sexy / smart?") Kan faktisk representerer usikkerhet forårsaket av juks. Selv om du ikke bør lyve om hva du likte i den personen du jukset med, bruke disse øyeblikkene som muligheter til å forsterke hvorfor du liker din partner.
 5. 5
  Vær tålmodig som din partner gjenoppbygger tillit. Mistenksomhet og mistro er naturlige reaksjoner når en person har blitt lurt på og løyet til-tross alt, støtter bevisene en tro at du ikke er troverdig. Tillit kan bygges opp igjen, men det kommer ikke raskt, selv for godhjertede mennesker.
  • Tilstå, be om unnskyldning, og lover å være ærlig i fremtiden, men ikke forvent at dette er nok for alt for å gå tilbake til det normale.
  • Forventer at din partner vil være på en berg og dalbane av følelser. Humørsvingninger, søvn og appetitt forstyrrelser, helse avtar, og plutselig tårer eller tilbaketrekning er naturlig. De kan være greit i dag, men ødelagt igjen i morgen. Vær tålmodig som de går gjennom prosessen.
  • Ikke diktere hvor lang tid det skal ta partneren din for å være "over det", og ikke spør dem for en tidsramme heller. I stedet gjøre alt du kan og sjekke inn med dem med jevne mellomrom for å finne ut hvor de er.
  • Ditt forhold med partneren din i løpet av denne tiden er ikke nødvendigvis en indikator på hvordan det vil være fra nå av. Partneren din mistenksomhet og mistillit til slutt kan forsvinne over tid.
 6. 6
  Være rundt. Partneren din trenger muligheten til å jobbe gjennom ting med deg. Som et minimum må du være følelsesmessig tilgjengelig. Imidlertid kan fysisk tilstedeværelse hjelpe videre, som det vil også motvirke partnerens følelser som du ikke verdsetter ham eller henne.
  • Være der for å lytte, selv om det er du som forårsaket smertene. Ellers vil partneren din har mistet en av de viktigste personene i livet sitt at de slår til for støtte: deg.
  • Være der for å svare på spørsmål, slik at partneren din ikke har en følelse av håpløshet, til å fylle ut detaljene riktig heller enn å la dem fylle dem inn på feil måte, og for å hindre mistanker som ofte utvikler når juksere er fraværende.
  • Vær tålmodig. Selv om det kan vanskelig svare på spørsmål og arbeider med mistenksomhet fra partneren din, og gjør det på kort sikt vil hindre eksplosjoner nedover veien.
  • Forstår det, for en stund, når du tilbringer tid med andre mennesker, kan partneren din bli mistenksomme. Igjen, ikke avvise denne typen mistillit som paranoia. I stedet arbeide for å bekjempe den med åpenhet.
  • Hvis du ikke kan være sammen med partneren din fysisk, holde telefonen på når det er mulig, slik at de har tilgang til deg. De kan ikke engang trenger å ringe eller sende meldinger til deg, men å vite hvor du er og at du er tilgjengelig kan hjelpe dem til å se deg i en mer positiv måte.
  • Proaktivt spør partneren din om han eller hun spiser, sover, etc., og om han eller hun gjør greit. Dette kan virke enkelt, men hvis din ektefelle er i en traumatisk tilstand, kan han eller hun ikke fungerer normalt og kan være for forvirret til å formidle eller dekke personlige behov. Det er til dels ditt ansvar å prøve å forutsi og redegjøre for disse behovene.
  • Være tilgjengelig på en passende avstand selv om partneren din trenger litt tid alene.
  • Hvis partneren din prøver å avslutte forholdet, være veldig tydelig at du ikke ønsker det, og tilbud om å gjøre flere endringer for å støtte dine ord med handling. Selv om du kanskje må respektere en pause av noe slag, hvis du ikke gjør klart (respektfullt) som du ikke vil miste dem, vil de tenke at du ikke bryr deg. Dette er et budskap du ønsker å være høyt og tydelig, spesielt etter juks.
 7. 7
  Gjør din partner føler nr. 1 igjen. Når du jukset, ga deg noen andre oppmerksomhet og verdi som normalt du ville bestille for din egen partner. Som et resultat, kan dette gjøre din partner føler at du ikke verdsetter dem, eller at de mangler ting du søkt på den personen du jukset med. Det kan også gjøre partneren tro at andre folk ikke skjønner at du setter pris på dem. Det er opp til deg å motvirke disse følelsene og overbevise dem om at du ikke vil forråde dem igjen.
  • Spør deg selv om du klarer å sette pris på din partner. Det kan være at de tingene du så for utenfor forholdet var faktisk tilgjengelig langs innsiden forholdet, og at du bare ikke klarte å innse det eller gjøre det skje.
  • Lag en liste over ting som er spesielt med din partner. Søke å sette dem i ditt eget sinn og hjerte. Fortelle og vise takknemlighet, også. Komplimenter kan hjelpe en forslått ego og sårede hjerte. Men enda bedre, gi klare, action-basert sikkerhet for at partneren din er verdifull for deg.
  • Vis dem at du elsker dem. Dine handlinger kan ha fått dem til å stille spørsmål om din kjærlighet for dem. Dedikasjon til dette målet er spesielt viktig Umiddelbart etter hendelsen.
  • Vise og fortelle andre mennesker at partneren din er viktig for deg. Dette vil ikke bare hjelpe deg å vise partneren din at du setter pris på dem, men også hjelpe din partner overvinne eventuelle følelser av ydmykelse. Det kan hjelpe deg til å føle et bedre om deg selv, også.
 8. 8
  Være åpne. Jo mer åpenhet du viser, jo mindre haster din partner vil føle for å sjekke inn på dine aktiviteter.
  • Når du er alene, kan partneren din lurer på om du er der du sier du er. Lette for utryggheten ved å la vet hva du gjør og sjekker inn med meldinger eller raske telefonsamtaler når du ikke er hjemme.
  • Inviter partneren steder du vanligvis går alene (gym, ut med venner, osv.). Selv om de ikke tar invitasjonen, vil tilbudet vise dem at du har ingenting å skjule.
  • Husk at din telefon, e-post, voicemail, og selv ting som regninger kan føles som kilder av hemmeligheter og løgner til partneren din. Hvis du velger å gi frivillig tilgang til disse tingene, kan din partner stole på deg raskere og enklere enn før. (Hvis du ikke kan gjøre det, så det er rimelig å stille spørsmål ved hva som gjemmer seg.) Selv om din partner aldri kan velge å sjekke disse tingene, kunne det enkle faktum at du har gjort dem tilgjengelig være et stort skritt i å gjenvinne deres tillit.
  • Noen av disse trinnene kan føles som en krenkelse av personvernet. Husk at seriøse forhold bør involvere denne typen åpenhet til å begynne med. Dessuten vil insistere på høyre side for å skjule ting bare styrke mistilliten du avlet i partneren din når du jukset.
  • Ikke forsøk å tilbringe tid med andre i hemmelighet. Det kan skade din partner å vite at noen andre er verdig den hemmelige gangen, og verre vil det fremme den forstand at du ikke kan stole på.
 9. 9
  Unngå å legge salt til sår.
  • Husk at bare fordi partneren din ikke få opp juks, betyr det ikke at det ikke er på deres sinn.
  • Unngå å legge ekstra stress i forholdet, spesielt i ukene rett etter juks kommer frem i lyset.
  • Unngå å få venner før partneren din, tilbringe tid med venner eller kolleger av sex du er tiltrukket av, kommenterer attraktivitet andre mennesker, eller danne nye relasjoner i ukene etter et svik. Disse kan legge til salt til sår.
  • Velg dine kamper med omhu. Husk at nå er ikke nødvendigvis tid til å plukke kamper over visse emner, særlig de som er knyttet til personvern og possessiveness. Du har rystet sine følelser av trygghet i forholdet og i verden, og det er åpenhet og forståelse som vil få dette tilbake, ikke combativeness og argumenter.
  • Ikke gi partneren din mulighet til å tenke "Hvis du kan holde deg og gjøre alle de tingene med den personen du bedro meg med så kan du gjøre det samme med meg."
 10. 10
  Benytt anledningen til å friske opp forholdet.
  • Vær takknemlig. Din ektefelle bestemmer seg for å bli hos deg etter svik din. Uansett hvor sint, smålig, eller uforutsigbare de får, de har vist stor kjærlighet til deg, og i mange tilfeller en stor karakterstyrke i å velge å prøve å stole på deg igjen. Gi din partner respekt og takknemlighet for denne avgjørelsen.
  • Din partner kan nå vise deg litt som en fremmed. Du kan også føles som en fremmed for deg selv som du reflektere over valgene dine til å engasjere seg i atferd som du ikke er stolt av, og din tillit til bedrag og hemmelighold for å skjule dem. Gjør valget mellom å leve som menneske at du ønsker å være.
  • Det kan hjelpe å tenke på å starte om igjen, som om det var et nytt forhold. For eksempel, finne nye steder eller aktiviteter for å dele. For noen par, løfter fornyelse av ekteskap kan være en symbolsk reset til forholdet deres. Denne tilnærmingen kan hjelpe deg og din partner adressere svik (og andre problemer i tillegg); mange par rapporterer også at deres forhold er senere lykkeligere og mer oppfylle.
  • Sørge for at han eller hun og alle rundt deg (dvs. familie, venner, kollegaer, barn) kan se at partneren din betyr alt for deg og er (nok en gang) først i livet ditt. Snakke høyt om partneren din på en ekte måte, er forsiktig med å beskytte sitt omdømme når du snakker med andre.
  • Fortell dem ofte at du elsker dem og si det med mening, fra hjertet, og mens du ser dem i øynene. Å si "jeg elsker deg så mye" ville ha enda mer mening.
  • Setter pris på ny sjanse, både i utgangspunktet og periodevis i løpet av de neste årene. Huske hva som skjedde fra tid til annen ikke bare stivner det harde arbeidet du gjorde med din partner for å komme seg, men vil også hjelpe deg å unngå å gjøre et dårlig valg igjen i fremtiden.
  • Ikke jukse igjen. Tredje sjansene er mye sjeldnere enn andre sjanser.

Tips

 • Vær på utkikk etter tilsynelatende urelaterte diskusjoner som kan være projeksjoner av dette problemet. Husk at selv om du kan være kranglet heftig om hvem som sist gjorde rettene, kan du faktisk være kranglet om saken i noen tangentielle måte om dette bør drøftes i en rådgivning økt for å være sikker (dvs. hvor mye tid du dedikert til forhold utenfor ekteskapet). Det er noen ganger vanskelig å si hvilke faktorer som vil utløse din ektefelles tanker om saken - faktisk kan din ektefelle ikke engang klar over at de projiserer disse problemene på tilsynelatende dag-til-dag argumenter. En god tommelfingerregel er å anta at noe argument som din ektefelle virker urimelig sint om en tilsynelatende liten ting kan falle inn under denne kategorien. Hvis dette skjer, er det uklokt å bare trekke seg, da det kan etablere en underdanig mønster du vil angre på senere. Men husk at partneren din er i en "uforutsigbar og stormende følelsesmessige tilstand", og være som å forstå som du kan.
 • Sett av tid til retten din ektefelle igjen. I saken din, har du sannsynligvis gjorde de små tingene du pleide å gjøre for din ektefelle for den andre personen. Gi blomster, vie meningsfulle sanger, små notater eller gaver som er ute av det blå, sier de tingene du liker med dem. Din ektefelle kommer til å lure på hvorfor du var så romantisk og åpen med personen i saken, men du mistet den med dem. Hvis du fortsetter å forsømme dem i dette området så vil de alltid føles som om de ikke er spesiell nok til å motta dem ennå den andre personen var. Din ektefelle vil ikke føles som om du elsker dem mer enn den andre personen du var villig til å gjøre disse tingene for. De mer enn sannsynlig ikke vil be om disse tingene fordi de ønsker å vite at de kommer fra hjertet. Din ektefelle ønsker å se deg bestemme de er verdt det ekstra skrittet / tanke eller handling. Hvis de skulle foreslå disse tingene, vil de aldri føler at de virkelig gjort fra hjertet og med mening fordi de måtte fortelle deg å gjøre dem. Ikke at du ønsket å gjøre dem på egen hånd. Dette vil være svært sårende hvis du gjorde dem til den andre personen.
 • Husk at dagene og ukene umiddelbart etter oppdagelsen av saken er av avgjørende betydning, og dine handlinger løpet av denne tiden vil i stor grad bestemme hastigheten på utvinning din. Hvis din ektefelle føles støttes, elsket, respektert og trygg diskutere hans / hennes følelser i løpet av denne tiden, vil sjansene for utvinning bli kraftig forbedret. Dersom, på den annen side kjennes en partner alene, ignoreres, og i mørke, vil det være mye vanskeligere å reetablere sin lit senere.
 • Hvis din ektefelle ber deg om å gjøre noe (rimelig) for dem å hjelpe dem å gjenopprette (for eksempel lese denne artikkelen), mener det faktum at det å gjøre dem be to ganger eller å sette den av vil kommunisere at du ikke har anger og at du don 't bryr seg om sine behov.
 • En god rådgiver kan hjelpe deg og din partner diskutere dine problemer og reparere forholdet.
 • Husk dine løfter og hvorfor u falt i kjærlighet / giftet din ektefelle i begynnelsen.