Wkino

Hvordan få mannen din til å slutte å sjekke ut vakre kvinner

Ikke dere damer hater det når mannen slyly gir "the look" til en viss kvinne? Du vet - at rask gang over fra topp til tå at han tror du ikke merke til det? Hvordan håndterer dere dette problemet?

Trinn

Hvordan få mannen din til å slutte å sjekke ut vakre kvinner. Dette er helt naturlig for de fleste menn.
Hvordan få mannen din til å slutte å sjekke ut vakre kvinner. Dette er helt naturlig for de fleste menn.
 1. 1
  Dette er helt naturlig for de fleste menn. Det er kablet inn i dem av instinkt. Det betyr ikke noe. Det har ingen betydning om sitt forhold med deg. Mor natur vil at han skal se.
 2. 2
  Sørg for at han faktisk gjør dette. Det er en forskjell mellom en glaner og et blikk - lære å se forskjell. La oss være rettferdig her - sjokk effekt i huden noen kvinner viser kan gjøre noen blikk, så forstår forskjellen. Legge mer av skylden på kvinnene... det er en krig der ute for hjertene og sjelene til menn - la oss rette søkelyset mot disse kvinnene og skam dem på deres oppmerksomhet-søkende.
 3. 3
  Snakke oppriktig med partneren din om hva han finner så ønskelig i den ettertraktede hottie. Ikke si ting som sinne din ektefelle eller gjøre ham vil ikke høre på deg, for eksempel, "Honey, ønsker du meg bedre hvis jeg kledd som henne?"
 4. 4
  Ikke falle i fristelsen av dressing løst bare for å vinne mannlige godkjenning. Men ikke bare se på forførende kvinner heller. Også, sørg for at du er kledd din aller peneste. Beskjeden er best når du er sammen med fyren din. Tro det eller ei, menn virkelig føler mer av deg når du respekterer kroppen din nok til ikke å vise den til alle menn der ute.
  • Totalt Vær ærlig med deg selv! Du liker det når menn andre enn mannen din ser på deg med lyst øyne... så ikke vær hard mot ham når han gjør det samme!

Tips

 • Forstå at menn ikke er tiltrukket av alle kvinnene at de stirrer på - noen er bare visuelt rettet mot et smykke, en merkelig frisyre, noen funky fottøy - det er virkelig ikke bare begjær som trekker en mann å fiksere på noe. Imidlertid vil noen menn alltid se, selv om du er penere. Det er lett å se dette som en negativ kommentar til deg, men dette er vanligvis ikke være tilfelle.
 • Hvis hans jakt gjør at du føler deg dårlig, bør du diskutere det med mannen din og la ham vite hvordan det gjør du føler. Han sannsynligvis ikke vil slutte å se, men kan endre sin oppførsel rundt deg.
 • Det faktum at han er gift med deg sier han elsker kvinner. Skjønner det er ingenting usunn om ham ute.
 • Undersøk deg selv hver dag i speilet for å se om du er ute det beste du kan - du trenger ikke å kake på sminke og kle overdådig, men kler det beste du kan og ta hensyn til detaljer (spør en nær venn for å fortelle deg hva du kan gjøre annerledes).
 • Undersøk deg selv hver dag for å sørge for at du ikke er eksepsjonelt / naturlig sjalu og eiendomspronomen. Hvis du er, kan du prøve å akseptere at du ikke kan drepe alle de vakreste kvinnene i verden. Det vil alltid være konkurranse. Husk, han velger å være sammen med deg.
 • Hvis dette er et stort problem bør du planlegge en tid for dere to å se en terapeut / rådgiver. En kvinnes usikkerhet kan være en stor del av problemet. Hvis han er ufølsom eller grusom om hans jakt du kan diskutere dette også.