Wkino

Hvordan finne tapte gjenstander

Sent på jobben igjen fordi du ikke kunne finne arbeidet ditt merke? Eller er du pakket for å reise på ferie, men vet ikke hvor pass er? Din situasjon trenger ikke å være en av disse to, men det har å gjøre med å finne noe du tapt. Bruk denne veiledningen for å spare tid og frustrasjon.

Trinn

Hvordan finne tapte gjenstander. Sjekk dine umiddelbare omgivelser og steder du var nylig.
Hvordan finne tapte gjenstander. Sjekk dine umiddelbare omgivelser og steder du var nylig.
 1. 1
  Sjekk dine umiddelbare omgivelser og steder du var nylig. Se i de åpenbare flekker. Survey rommet eller rommene der elementet kan være. Ikke gå i dybden, søker etter og inne bukser lommer. I stedet, bare se deg rundt for å se om elementet er i vanlig syn.
 2. 2
  Se etter den savnede objekt der det er ment å være, eller hvor det kan vanligvis bli funnet. Hvis du mistet sjekk kort, så bør du selvsagt sjekke din lommebok. Hvis nøklene mangler, deretter se i dine og bil låser for å være sikker på at du ikke bare glemme dem. Noen ganger ting er akkurat der du forlot dem.
 3. 3
  Sjekk på deg selv. Det høres dumt, men det er mulig å glemme at brillene er allerede hengende rundt halsen, som ligger på hodet, eller rett foran øynene dine. Sjekk disse åpenbare flekker igjen selv om du er sikker på at du allerede gjorde.
  • Ikke glem å sjekke lommene mens du er i gang, selv om du tror du allerede har gjort. Visste du tømme dem? Visste du når helt til bunnen? Sjekk lommene på noen jakker eller kåper du har slitt det siste, også. Hvis du har gjennomført en ryggsekk, veske eller pung siste, sørg for å komme helt til bunns.
 4. 4
  Tenk på når du sist så den og lage en liste over steder du kunne ha forlatt den: jakke, bil, bukse, veske.
 5. 5
  Søke etter den savnede objekt i dybden. Nå som du vet objektet ikke er i vanlig visning, se nærmere rundt ditt hjem og bil. Hvis du har et rotete bolig, kan dette kreve litt tid. Sørg for å være grundig. De fleste mennesker har samme daglige rutine, noe som vil begrense ting ned litt. Eliminer steder at elementet er svært lite sannsynlig å være (for eksempel nøkler i) for å spare tid. Du har sannsynligvis tenkt på flere mulige steder, ga en overfladisk sjekk av de første, og da du kom til slutten av listen var å få bekymret og ser mer nøye. Gå tilbake og se nøye på de mer sannsynlige stedene også.
 6. 6
  Lag en liste over rom, deretter søke hvert rom i huset ditt for varen. Kryss av hvert rom til du kommer til ett med objektet. Hvis du ikke finner det, er det ikke i huset.
 7. 7
  Rengjør dine omgivelser. Prøv å gjøre en grundig ryddig opp på rommet ditt, hus, leilighet, hybel, bil, bok bag, ryggsekk, veske, eller hva området du har sannsynligvis mistet elementet. Elementer sjelden forsvinner fra skinnende ryddig områder. Bare rydde opp kan godt avsløre hvor din tapt element. Hvis ikke, vel, i det minste du ryddet opp!
 8. 8
  Tenk tilbake til den siste tid og sted du brukte den manglende objekt. Tok du det til å fungere eller til en venns hus? Var du sist på en restaurant eller på bybussen? Når brukte du objektet sist? Visningsbane dine skritt kan føre til objektet. Disse tingene vanligvis skje når vi er på auto-pilot og bli distrahert. Kanskje noen var å rydde opp og flyttet elementet. Hvor kan de ha satt det?
 9. 9
  Lat som du bruker den manglende elementet. Tenk at du trenger å sette den et sted, eller du bare tok den med hjem. Gå til de første stedene som dukker inn i hodet ditt.
 10. 10
  Ring folk og steder du har vært i det siste. Nå som du har smalere ned de stedene det kan være, ring din, din jobb, busstasjonen, osv. De kan holde din mangler objekt for deg.
 11. 11
  Be andre om å hjelpe deg med å lete etter den. Involvere hjelp av andre vil ofte forbedre dine sjanser til å se den tapt element. Dette kan være din familie, dine venner, bussjåføren, selv totalt fremmede (som ofte er bemerkelsesverdig friendly i jakt etter en feilplassert element!). Du kan selv sette en annonse i lokalavisen, på lyktestolper eller på Craigs liste. Det er en lang skudd, men det kan være verdt det hvis din tapte objektet er verdifull.
 12. 12
  Søk systematisk. Avhengig av dine omgivelser, prøve å komme opp med et system for å unngå utsikt over et område. For eksempel kan hvis du tror du har mistet i en gresskledd plen, kan det være lurt å lage et søk mønster alene eller sammen med frivillige til å unngå med utsikt over et område.
 13. 13
  Vurdere muligheten for at elementet kan ha blitt stjålet. Ikke få panikk, men tenk hvor mye elementet kan være verdt (som en telefon, ipod, pc, penger, eller alle elektroniske elementet) til en fremmed, og om noen vil kanskje det som sitt eget. Hvis elementet er relativt verdiløs, selvfølgelig, er det lite sannsynlig å være et objekt for tyveri. Men du vet aldri-folk noen ganger stjele ting for tilsynelatende meningsløse grunner.
 14. 14
  Gi det tid. Noen ganger et element vil dukke opp i tide. Din søster finner det under støvsuging i en underlig sted du aldri ville tenkt på, for eksempel. Med mindre det er noe som kan føre til alvorlige problemer (som kredittkort, mobiltelefoner, checkbooks,), betaler noen ganger bare venter på.
 15. 15
  Pass på at manglende elementet ikke gå seg vill igjen, enten det er funnet eller du erstattet den. Om elementet er byttet eller funnet, få en bedre nøkkelring (og), organisere ditt hjem, og har et eget sted å lagre dine verdisaker til neste gang du trenger dem.
 16. 16
  Siste håp: slutte å lete. Du vil få tankene inn i en tilstand av ro og deretter når du prøver å søke på nytt, vil det være lettere å finne.
 17. 17
  Hvis alt håp er ute etter å ha prøvd alle trinnene, gå ut og erstatte objektet. Det vil gi mindre frustrasjon og stress. Hvis elementet er uerstattelig, gjør trinn over igjen og få tillit.

Tips

 • Tapte gjenstander er ofte der du minst forventer det.
 • Ikke se blindt for varen. Den første reaksjonen er å søke etter den savnede element overalt tenkelig, fører til frustrasjon. Ta deg tid til å roe ned og tenke logisk. Vær metodisk og dele området opp i mindre soner og skanne én om gangen. Hvis du går tilbake, alltid søke i området som du har tidligere definert.
 • Hvis du ikke finner varen raskt, slutte å se og begynne å plukke opp og / eller rengjøring, bil, eller. Dette endrer fokus og nivået av frustrasjon. Når du finner elementet (eller selv om du ikke gjør det), vil du være på vei til mer organiserte omgivelser og mindre sannsynlighet for å forlegge ting.
 • Prøv å ikke gjøre en rot eller vil du ha en vanskeligere tid å finne det du har mistet. I stedet, være systematisk, og bruke anledningen til å rydde opp når du går.
 • Kjenn dine vaner. Noen mennesker legge ting ned rundt dem pent, og noen av oss kaste. Hvis du er en tosser, gå inn i de mest reiste stedene blant de mistenkte rom, deretter late som du kaster objektet som du slår i en sirkel. Dette gir deg en radius (basert på hvordan du ville kaste det aktuelle objektet - du ville kaste nøklene annerledes enn en bærbar eller knuselig objektet) til omtrent der det skulle være, inkludert banen det kunne ha returnert ut av sengen eller en sofapute.
 • Sjekk alt igjen og igjen. Selv om du har søkt på rommet ditt etter nøklene tre ganger, sjekk igjen. Det er ikke sjelden å finne noe i det stedet du trodde du allerede hadde søkt grundig.
 • Hvis du er ekstremt bekymret, kan du bruke en av de nye RFID-brikker og locator. Bare ikke miste locator. Siden du sannsynligvis ikke mister alt på en gang vurdere å få en to-veis Locator som lar hvert objekt finne noen av de andre.
 • Sjekk i bilen: mellom disse baksetene, førersetet og passasjersetet, under setene og i dørlommer, hanskerom, midtkonsoll, koppholdere, og noe annet sted i bilen kan det være. Objektet kan ha falt ut av lommen mens du sitter, hvis det er et sett med nøkler, en mobiltelefon, MP3-spiller osv.
 • Hvis objektet er liten, og du tror det kan være på gulvet, legge hodet ned slik at gulvet er i øyehøyde. Dette gjør små gjenstander lettere sett.
 • Ta deg tid til å finne den savnede element.
 • Opprettholde en positiv holdning hele, og det er som søket vil bli mer vellykket.
 • Vane er en god erstatning for. Øv for vane å sette dine nøkler og lommebok / veske på samme sted hver gang. Hvis du tar deg selv å tenke "jeg vil bare si det her for et øyeblikk..." slutte, gi deg selv en liten dop-slap, og gå sette den på riktig sted... som burde være en praktisk og dedikert hylle, container, eller et område svært nær det første stedet du så ut.
 • Hvis ingenting av dette fungerer, bare slutte å lete. Få tankene helt av å finne objektet. Dette gir den fantastiske datamaskinen i hjernen din en sjanse til å jobbe, som noen ganger fører til øyeblikkelig tilbakekalling.
 • Tenk at gjenstandenes egenskaper. Naturen av visse elementer som gjør dem lettere eller vanskeligere å finne. Mangler, for eksempel, kan ofte gjenopprettes ved å ringe nummeret på telefonen, forutsatt at telefonen er slått på og ladet. Også vurdere at når du bruker elementet. For eksempel, hvis du bruker ofte noe i vinter, prøve å sjekke lommene på vinterjakker.
 • Når du gjør noe, si det. Når du snakker, fungerer hjernen din å huske hva er det du gjør. Hvis du setter din lommebok et sted, si til deg selv hvor du plasserer den.
 • Spør folk som vanligvis ser deg med objektet hvis de fant det somewhere.You vil bli overrasket over hvor mye dette fungerer!
 • På minst ett søk pass, se over øyehøyde. Så ofte, vi ser ned mens du søker, men kan ha satt elementet på en høyere hylle ", bare for et øyeblikk."
 • Hvis objektet er liten nok til å passe i si, en lomme, og deretter prøve å sjekke skitne bukser som ikke har blitt vasket ennå, eller er et sted på vaskerommet.
 • Sørg for at du ser overalt, spesielt ut av hjørnet av øyet.
 • Skriv navnet ditt i heavy duty markører på verdisaker i et skjult sted. På den måten, hvis de blir stjålet, kan du lett bevise det er ditt.
 • Sett dine nøkler på en spiker eller nøkkelkroker (tilgjengelig på en maskin eller hjemme dekor butikken) ved siden av. Du vil alltid ha nøklene hendig og brannen dept råder sette dem hvor du kan ta tak og gå. Du kan også holde en tallerken eller hylle (Frisbee, abalone shell - uansett vil holde ting) hvor du putter alle de viktige tingene (telefon, lommebok, nøkler, endre) rett som du går inn døren.
 • Prøv å holde sikkerhetskopier av de vanligste feilplasserte ting (, lommebok,,, og), slik at hvis du ikke har tid til å se etter dem, kan du likevel få av. Sørg for at de ser og føles annerledes enn originalene og oppbevar dem på et eget sted. Du ønsker ikke å miste både ved alltid å tenke at du hadde den andre.
 • For neste gang prøve å huske hvor du først så for det, når du skjønte det var tapt. Oppbevar den på dette stedet, og du bør unngå å miste den samme igjen. Vanligvis det første stedet man tenker vil være den samme hver gang.
 • Ikke frik ut - hvis alt annet mislykkes, får en god natts søvn og prøve igjen neste dag.
 • Sørg for at du sjekker mellom og under sofaen, stolen og sofaen puter hvis du tror det kan være der.
 • Ikke glem bilen! For mange mennesker, var det siste stedet de var før du kommer hjem i sin bil. For små gjenstander (for eksempel nøkler og kredittkort), sørg for å se mellom og under setene i bilen din for å sikre at de ikke faller ut av.
 • Noen ganger kan en god måte å finne noe, er å legge seg ned, slappe av, lukke øynene, og tenke på hvor det har vært.
 • Du kan også prøve tjenester som Thefoundbin. Disse nettstedene liste funnet objekter på en enkel å bruke kartet.
 • Spør noen andre til å hjelpe deg hvis du ikke har noe imot dem ser gjennom tingene dine. Et annet par øyne kan bidra til å dekke et større område, og kan bidra til å se ting der du hadde vokst vant til å se dem.
 • Sett din smykker i en smykker boksen for å holde det enkelt å finne og et rent utseende til kommoden din.
 • Hvis ingenting overhodet fungerer, rett og slett betale for å erstatte elementet. Etter at du har den nye, vil tapt element plutselig dukke opp på et sted du trodde du hadde plyndret tusenvis av ganger.
 • Hvis du ser etter et lite element (for eksempel en ring, for eksempel) sjekk hvor du kan ha tatt det off-Sjansene er det vil være der du forlot det!

Advarsler

 • Hvis elementet kan enkelt skiftes ut, deretter redusere tap for å unngå ytterligere ulempe. Kontroller og kredittkort, for eksempel, kan erstattes av banken din, vanligvis gratis. Hvis et kort ikke har blitt funnet etter å gå gjennom trinnene ovenfor, ring for å ha kortet deaktivert og ha det sendt en ny. Mange steder ikke sjekke legitimasjon med bilde når du bruker slike kort, og hvis det har blitt stjålet, kan du bli rammet økonomisk dersom du ikke rapportere tapet omgående.
 • Hvis varen ikke kan byttes ut, anbefales det å prøve å se på steder du kanskje har glemt å sjekke.