Wkino

Hvordan å dekke en paperback med søppelpost

Hvis du liker bøker, vil du også liker dem å bo i god stand til tross for hyppig bruk. Og hvis du er typen til å låne bøker fra mange kilder, er du ikke klar over hvor skittent lånte bøker kan være så du holder dem (bibliotekarer på godt flammet bibliotekene ofte bruke hansker når du går gjennom store grupper av boken sortering, for å skåne hendene fra sot).

Dessuten, med paperbacks risikoen for tung slitasje, flekker og hund-ører er svært høy hvis du er toting dem om mye. Denne opplæringen viser deg en svært enkel og rimelig måte å beskytte noen av pocketbøker holdt i samlingen din, eller for å håndtere skitne lånte paperbacks, ved hjelp av enkle resirkulert reklame!

Trinn

Hvordan å dekke en paperback med søppelpost. Monter elementene som trengs for å fullføre prosjektet.
Hvordan å dekke en paperback med søppelpost. Monter elementene som trengs for å fullføre prosjektet.
 1. 1
  Monter elementene som trengs for å fullføre prosjektet. Disse er listet opp nedenfor under "hva du trenger".
 2. 2
  Trekk ut reklame pakningsvedlegget. Bruk pakningsvedlegget sentrum krøll, hvis det er en, for å justere paperback med pakningsvedlegget.
  • Når du gjør folder, øvre fold gjort avfeiende men alltid holde foldene rettvinklet og la bretter overlapper hverandre.
  • Bruk neglene eller en billig biro (penn) for å gjøre folder ryddig og klar.
  • Vær forsiktig så du ikke skjærer deg med den skarpe kanten av papiret. Papir kutt, mens mindre, kan svi i flere dager etter.
 3. 3
  Legg igjen en 5mm (0 0,2 inches) ekstra margin på toppen fold. Dette er avgjørende for å få målingen nøyaktig for slirene (disse er "lommer" som vil holde foran og bak dekker). Det vil tillate deg å skli paperback inn i sitt nye beskyttelsesdeksel enkelt.
 4. 4
  Nå gjør det ned en del av dekselet. Bruke paperback som et mønster mal og merk en lang krøll over toppen og bunnen av pakningsvedlegget. Ikke glem å holde på plass den ekstra rommet trengte øverst fold (fra forrige trinn). Brett opp base og ned fra toppen langs hver krøll (se bilde i neste trinn).
  • En blyant / biro kan komme til nytte for å markere linjen i ned bretten.
 5. 5
  Når begge de langsgående folder har blitt gjort, paperback sentrum langs den første bretten og brett langs siden av paperback. Dette gjør fold for forsiden av paperback.
  • Husk! Den paperback frontdekselet må vende ned.
 6. 6
  Kort trekke boken til side for å se hvordan det nye dekselet tar form. Gjør eventuelle justeringer som trengs på dette stadiet.
  • Sett frontdekselet på paperback i sliren eller lommen du nettopp har opprettet.
 7. 7
  For å gjøre det tilbake skjede eller lommen, snu hele brettet pakningsvedlegget rundt.
 8. 8
  Brett bakdekselet side pent som med frontdekselet. Baksiden sliren er klar.
 9. 9
  Skyv bakdekselet på nytt skjede eller lomme.
 10. 10
  Her er sluttresultatet. Din paperback er pent beskyttet for den tiden du vil den skal være.
 11. 11
  Nå kan du ta din paperback hvor som helst uten en bekymring!
  • Når du ikke ønsker det dekket lenger, bare putt den paperback ut av dekselet, resirkulere dekselet (eller gjenbruk på en annen paperback) og returnere paperback til hyllen eller ditt lokale bibliotek.

Tips

 • Dette kan gjøres hvor som helst når som helst for å beskytte en paperback, noe som gjør den ideell for reiser, pendling og ferietid.
 • Lære barna hvordan de skal gjøre dette hjemme eller i klassen, det er en enkel og nyttig leksjon i fordelene ved å bruke resirkulering av papir. De kan selv velge reklamemateriell med bilder av sine favoritt-tegn eller ting.

Advarsler

 • Pass på ikke å klippe selv med den skarpe kanten av papiret når du feller.

Ting du trenger

 • Papir for å dekke (reklame brosjyrer, uønsket innpakningspapir, resirkulert papir fra resirkulering bin, osv.)
 • Paperback