Wkino

Hvordan gjøre bruk av dead space under trappen


Plass under trappa kan bli satt til produktiv bruk snarere enn å være dead space. Denne artikkelen gir deg noen enkle ideer for å gjøre mest mulig ut av din trapp området.

Trinn

Hvordan gjøre bruk av dead space under trappen. Bruk den for lagring.
Hvordan gjøre bruk av dead space under trappen. Bruk den for lagring.
 1. 1
  Bruk den for lagring. Plass under trappen gir seg fantastisk til lagring. Hvis du er hendig med byggingen, linje plassen med sedertre paneler og legge til noen kroker og hyller plass. Oppbevare vinterklær i dette området av sesongen, sammen med andre elementer som trenger beskyttelse mot insekter. Dersom plassen er stor nok, vurdere å legge en lin skap plass til den ene enden og bruke resten av plassen for klær, sko, etc. Det kan også være et flott sted for å forlate støvsuger og feiekoster.
 2. 2
  Bruk den for sportsutstyr. Sportsutstyr kan ta opp mye plass, og det kan komme i alle slags merkelige figurer som ikke ser bra mørbanket rundt huset. Vurder å bruke de under trapp plass til å henge hockeykøller, skrinlegge fotball støvler og store camping utstyr. Hvis familien din har en rekke favorittsport, henge kroker og utpeke hyller områder for forskjellig sportsutstyr.
 3. 3
  Vrenger inn i et vaskerom. Vaskerier i skap er vanlig i dag, men hvorfor ikke ta det ett skritt videre og sette tøyet i et skap under trappa? Dette kan godt frigjøre vaskerom plass til et annet rom plass, for eksempel en. Forutsatt at avløp er ikke et problem, kan dette være en god løsning for en ryddig vaskerom plass. Sørg for å lufte tørketrommelen utsiden for å hindre fukt bygge opp.
 4. 4
  Gjør det til en studie. Det kan være det perfekte stedet for datamaskinen, arkivskap og et skrivebord. I små steder, kan dette være en bedre løsning enn å prøve å dele plass i et annet rom for en studie, der støy og andre distraksjoner kan forstyrre bruk av studien plass. Legg dører etc. som er nødvendig, hvis du ikke kan legge dører, kanskje legge en fold-out skjermen for å hjelpe skjerme din arbeidsplass og gi en pause mellom studiet og hovedvei ved siden av trappen.
 5. 5
  Lag en lesekrok. Legg til en sofa, en lampe bord med lampe og en liten bokhylle. Instant spesiell plass for å lese bare.
 6. 6
  Still det med hyller for bøker. Dette kan være en fin plass for et lite bibliotek og bidrar til å holde bøker fra smitte ut andre steder. Forbipasserende kan se bøker og ta dem som de fange oppmerksomheten deres.
 7. 7
  Legg til en sovesofa og nattbord. Om dagen kan dette tjene som et privat rom for lesing og avslapping. Men hvis du har gjester, og du ikke har et annet soverom for dem, vil sovesofa mulig for deg å opprette og øyeblikkelig rom under trappa. Vurdere å gi en sammenleggbar skjerm eller gardiner som et privatliv barriere som kan fjernes i løpet av dagen.

Tips

 • Det finnes mange andre muligheter også. Det hele avhenger av hva slags plass du har, dens dimensjoner og type trafikk passerer.

Ting du trenger

 • Under trapp plass
 • Trepanel (sedertre) hvis ønskelig
 • Hyller
 • Kroker
 • Dør / vegg panel hvis ønskelig