Wkino

Hvordan installere kjøkkenskap

"Gjør-det-selv" installasjoner, spesielt med modulære kjøkkenskap, er nå enklere enn noensinne. Mens det fortsatt er en stor jobb, og det kan være lurt å få hjelp fra en venn til å sørge for at det gjøres riktig, er det bare å ta litt omsorg vil la deg fortsette med selvtillit.

Trinn

Hvordan installere kjøkkenskap. Gjør de begynner forberedelsene til installasjonen prosjektet.
Hvordan installere kjøkkenskap. Gjør de begynner forberedelsene til installasjonen prosjektet.

Forberedelse

 1. 1
  Gjør de begynner forberedelsene til installasjonen prosjektet.
 2. 2
  Nøye måle og planlegge din plass. Hvis du bytter ut eksisterende skap, kan det være lurt å bruke dem som et mønster. Du kan også foretrekker å lage et nytt oppsett for å bedre passer ditt formål.
  • Få brosjyrer fra kabinettet selskapet. Den vil fortelle deg hva standard størrelser er tilgjengelige (dette betyr nesten alltid 12 "wide på et minimum, med større skap på 3" trinn). Du ønsker å ha dem tune opp alle dine størrelser og gi deg en utskrift slik at du kan lage kopier og inkludere dem med budet forespørsel.
  • Også få en idé om mulighetene for avslutning, stiler, materialer og maskinvare alternativer. I mange tilfeller er det mulig å få en tilpasset størrelse som passer dine behov, men det er alltid mye mindre kostbart å bruke sine standardstørrelser.
  • Tegn en utformingen av kabinettet planer. Det trenger ikke å se ut som noe en arkitekt ville trekke, men det bør være nok til å gi deg en idé om hvordan alt vil stille opp og passe sammen.
  • Sjekk kabinettet høyder, spesielt for øvre skap. Hvis du er spesielt høy eller kort, sjekk hvor langt opp du kan godt komme. Mange øvre skap er utformet for å ha et tomrom mellom topper og en standard høyde tak, mens andre vil strekker seg helt opp til taket.
  • Hvis en av dine skap vil gå over vasken eller komfyren, sørg for å gi plass under den for å jobbe og å feste lys eller en komfyr hette.
  • Sjekk hvordan din komfyrviften vil passe med noen øvre skap over komfyren.
  • De fleste systemer har spesielle skap til å gå under vasken, i hjørner og i andre spesielle steder. Lær hvordan disse fungerer og innlemme dem i layouten.
  • Sjekk at øvre skap linje opp riktig med underskap, og gir mulighet for vinduer og andre funksjoner i veggen.
  • Betrakt (eller et annet arbeidsområde). Har din layout fornuftig for deg?
 3. 3
  Få alle dine materialer og forsyninger for prosjektet. Lag en liste. Ikke glem skruer for å skru skap til vegger og shims med å utjevne skapene.
 4. Fjern de gamle skap, hvis det var noen. På baksiden av skap, vil du vanligvis finne skruer eller spiker holder dem til veggene.
Tømme skapene helt først. Det er mye lettere å jobbe inni dem og fjerne dem uten løse gjenstander rallende rundt inni. Fjern også dørene og hyllene før du skrur skapene fra veggene. De fleste hyller bare løfte ut av knagger. Noen kan trenge å bli skrudd ut eller pried av sine støtter. I begge tilfeller vil det hjelpe å ha dem ut av veien. være sikker på at du støtter de øvre skap eller annen måte som du fjerne skruene som støtter dem. Hvis de øvre skap er ett stykke enhet, kan det hende du må skille dem for å unngå skadelige tilstøtende vegger siden det vil ikke være rom for å slå dem som du tar dem ned.
4
Male rommet og erstatte gulv hvis du skal til. Det er ikke nødvendig å kjøre gulvet under skap, men for noen gulvmaterialer, er det enklest å gjøre hele gulvet mens skapene er ute. Ikke bytt base boards før etter skapene er installert. Hvis du vil installere tre eller flis etasjer, bør du vurdere tykkelsen på gulvet materiale når du bestemmer om det skal gå under skapene.

Hengende øvre skap

 1. 1
  Det første aspektet ved installasjonen skal være de øvre skap. Dette er slik at du ikke trenger å jobbe over lavere skap for å gjøre det.
 2. 2
  Montere skap, men ikke sette dørene på ennå. Mest modulære skap leveres med instruksjoner og gå sammen akkurat som kit bokhyller. Ta deg tid til å sørge for at skap er montert som sikkert, holdent og jevnt som mulig.
 3. 3
  Bruk en stud finder for å finne og markere plasseringen av stenderne i veggene. Loddrett ned fra taket og bruke et målebånd for å markere høyden av kabinettet spenne eller skinnen vil festes ved. Siden de nye skap vil skjule veggen etter at de er installert, kan du ganske enkelt klikke på en liten spiker gjennom det å finne stenderne. Når du har funnet en, måler enten 16 eller 24 inches å finne andre stendere i veggen, siden disse er typiske stud spacings.
 4. 4
  Start på den ene enden eller i et hjørne og installere de øvre skap. Det er to metoder du kan bruke. Uansett, få hjelp løfte og støtte dem til de er skrudd i.
 5. Den første metoden, kalt den franske klamp metode, består av å skru en støtte, eller klamp, til veggen ved en passende høyde som lar deg henge skap på klossen. Se kilder og henvisninger avsnittet nedenfor for en lenke som gir detaljene i denne metoden.
Den andre metoden krever en partner. Lag en støtte jack ved å skru en kort lengde på en 2x4, eller andre solid skrap tre over ende av en annen 2x4. Hvis du vil, dekke enden med en fille eller gammel håndkle å bruke som en pute. Har hjelperen bruke denne T av tre med bunnen mot gulvet, og toppen mot bunnen av skap til å støtte skapene mens du nivået dem og skru dem fast til veggen. beregne avstanden fra kanten av et veggskap til bolten (e) bak den. Merke disse stedene på baksiden av kabinettet, og bore pilothull fra baksiden av kabinettet. Vær sikker på å tillate "ørene" på forsiden av skapet. Når du plasserer skapet til veggen, vil du vite hvor stud er. alltid sikre skap fast til stendere før du legger dem med deres innhold. Sikre skap til hverandre samt veggen. Bor små hull i skapet rammen og skru sammen med gode treskruer.

Installere underskap

 1. 1
  Begynne arbeidet med underskap gang de øvre skap er fullført.
 2. 2
  Markere plasseringen av dine studs for de lavere skap, så ta i skap og sette dem på plass. Sjekk hvilke regjering sitter høyest, kanskje på grunn av en høy flekk i gulvet. Det er lettere å mellomlegg de andre opp til denne høyde enn å forkorte den høye en.
 3. 3
  Gjør en test passform og, hvis skapene er støttet, gjør eventuelle utskjæringer nødvendige for stikkontakter, VVS hookups og lignende.
 4. 4
  Nivå toppen av skapene ved mellomlegg under og bak dem. Husk at du vil installere en slik topp på skapene, slik at du ønsker dette rimelig nivå og alle ledd for å være flush. Se på utseendet av kabinettet fronter og sørge for at de er selv.
 5. 5
  Skru den nedre skap til veggen. Du kan ofte skrus rett gjennom shims.

Benkeplater

 1. 1
  Telleren toppen bør være neste oppgave når skapene er fullført.
 2. 2
  Test passe benkeplate. Skjær den i lengden hvis nødvendig, og kuttet ut vasken åpningen og åpningen for ovnen (komfyr) hvis det skal bygges i. Du må kanskje kutte benkeplate kort, slik at det vil sette inn hvis det er mellom to vegger. Hvis du tillater en 1/4 tomme på den totale lengden, kan du caulk endene etter at den er installert.
  <Br.
  • For legg dannet (laminat på sponplater) benkeplater, vil du få bedre resultater klippe det til riktig lengde med en "ferdig", eller "kryssfiner" blad i stedet for et ripping eller kombinasjon sagblad.
  • Skjæring med benkeplate opp ned vil redusere chipping, men sørg for at du støtter brikken til kuttet er fullført.
  • For å kutte en vask åpning, invertere vasken på den plasseringen det vil gå, markere omrisset av utenfor kanten lett med en blyant, og deretter foreta en ny mark ca 5/16 tomme inni denne linjen for cut ditt. Sted maskeringstape på utsiden av kuttet mark, og bruker en stikksag for å gjøre kutt. Hvis du ikke kan "stupe" din stikksag (starter inne i cut-linjen), kan du bore et 1/2 tommers hull for å slippe bladet inn for å starte kutt.
  • Forsegle alle Snittflatene legg dannet benkeplater før du installerer for å hindre fukt fra hevelse materialet senere hvis din drivning unnlater å forsegle.
  • Mer slitesterke benkeplater kan være laget av syntetisk marmor (Corian, etc.), naturlig granitt eller annen stein, cementuous backerboard eller kryssfiner dekket med keramiske fliser.
 3. 3
  Plasser benkeplate på toppen av underskap. Skru den inn fra undersiden, og pass på at skruene du bruker er ikke så lenge at de vil bryte gjennom materialet til toppen.

Drivning

 1. 1
  Begynne arbeidet med drivning når benkeplaten er ferdig.
 2. 2
  Påfør caulk rundt vasken cutout og senk vasken på plass. Sjekk passformen og plassering, deretter feste den på plass med brakettene under. Påfør caulk rundt kanten av vasken.
 3. 3
  Påfør caulk rundt kantene på benkeplate og mellom baksiden splash og veggen.

Siste trinnene

 1. 1
  Fullfør disse siste trinnene for å fullføre installeringen av kjøkkenskapet.
 2. 2
  Monter ovnen på en lignende måte, hvis det er en rekke topp-modell.
 3. 3
  Installer skapdører og maskinvare, og justere hengslene slik at dørene henge skikkelig.
 4. 4
  Bring inn og installere eventuelle øvrige elektriske apparater du fjernet i løpet av re-modellering prosjektet.
 5. 5
  Erstatte gulvlister, hvis du har fjernet dem.
 6. 6
  Ferdige.

Tips

 • Få alle nødvendige tillatelser som kan være nødvendig på forhånd!
 • Tenkt på å ha kjøkkenet ute av drift under en oppussing som dette. Du kan lage mat på en leir ovn (utendørs) eller med en crock potten i et annet rom, eller spise ute for en stund.
 • Pass på at de er nivå.
 • Installer de øvre skap med et kabinett støtte jack (T-JAK). Det vil spare ryggen din og hjelpe deg å sette skapene perfekt.
 • Få flere kvalitet nivåer av ulike lengder. Som du installerer, sjekke nivået på så mange akser som mulig: langs en kjøre av skap, hjørne til hjørne, på tvers av apparatet åpninger. Måle nivået under og etter legging unngår å begynne på nytt, eller problemer etter at du begynner å bruke på kjøkkenet igjen. Det er en god idé å sjekke nivået på gulvet også, spesielt for lange kabinett går. Hvis gulvet er ujevnt, tegne et horisontalt nivå linje på veggen, og nivået ditt overskap fra denne linjen.
 • Hvis dine eksisterende skap passer din plass godt nok, og du bare ønsker å friske opp utseendet på kjøkkenet ditt, ikke utelukke omlakkering eller refacing. Begge disse alternativene vil trolig være mindre kostnadskrevende enn å erstatte hele skap.
 • Feste dem godt til veggen og til hverandre.
 • Refacing er bare erstatte kabinettet maskinvare, (hengsler, håndtak, og skuff trekker) for å gi dem et friskt utseende uten å rive ut hele skap.
 • Mange nye modulære skap systemer har sponplater for interiøret sitt. Hvis dine gamle skap er heltre og i god stand, bør du vurdere å holde minst interiøret.
 • Mål rommet flere ganger for å sørge for at oppsettet er riktig. Ellers kan du finne deg selv installere skap som ikke passer ditt kjøkken.
 • Lakkering erstatter bare finish, ved å pusse av eller stripping gamle, slitte maling eller lakk om nødvendig og bruke en ren, ny pels.

Advarsler

 • Sørg for å bruke riktige skruer. Skruene som brukes spesielt for hengende skap er sterkere enn vanlige "gips skruer", som er svak og kunne klippe av.
 • Overskap må være festet til stenderne slik at de ikke faller på folk når fullastet.
 • Alltid løfte trygt og sørge for at skap er støttet mens du arbeider.
 • Noen stud finnerne finne elementer som elektriske ledninger og rør bak murene, samt pigger. Hvis dette er et problem, får den slags elektronisk stud finder som kan skille forskjellen mellom disse elementene.

Ting du trenger

 • Flere snekker nivåer eller laser nivåer av ulik lengde
 • Mange shims (små lameller av tre for utjevning)
 • Klemmer til å holde skap sammen mens du arrangerer. C-klemmer vil gjøre jobben, men det er mange forskjellige typer klemmer som vil fungere bedre. Husk at klemmen det eneste som holder to skap sammen til du feste dem til veggen og til hverandre.
 • Stud finder
 • Mot toppen
 • To 2x4s eller en T-JAK rask justering kabinett jack
 • Hengsler (dersom ikke inkludert med skap)
 • Skuff trekker og dørhåndtak
 • Eventuelle vasker, kraner, eller bøyler vil erstatte samtidig
 • Maling og utskifting gulv, etter behov
 • Caulk (kan vanligvis matchende farge for produktet du velger)
 • Grunnleggende verktøy (sirkelsag, drill, stikksag, skrue-gun)
 • Skruer til overskap