Wkino

Hvordan bygge ned hjemmet ditt

Flytte til et mindre sted? Over tid har vi en tendens til å hope seg opp ting - masse ting. Vi har skuffer fulle av ting, gaver som vi aldri har brukt (og aldri vil), møbler vi egentlig ikke trenger, men beholde "just in case" og elementer som vi har hatt i år kan være vanskelig å skille seg av med grunn noe mer enn kjennskap mens serverer ingen funksjonell hensikt.

Nå er det på tide å kvitte seg med overflødig bagasje (bokstavelig talt!) Og pare ned til det essensielle.

Trinn

Hvordan bygge ned hjemmet ditt. Vurdere dine faktiske behov.
Hvordan bygge ned hjemmet ditt. Vurdere dine faktiske behov.
 1. 1
  Vurdere dine faktiske behov. En dag kan du ta opp med å trene, men tredemølle / stairmaster / Bowflex har vært å samle støv i noen tid. Ville ikke en god pair of walking / running shoes være mer nyttig og ta opp betraktelig mindre plass? Er det noen som faktisk sitter i stolen i hjørnet? Hvor ofte spiser du på bordet? Når var sist gang du brukte stereoanlegget?
  Bestemme hva du egentlig trenger krever en god lang titt på hvordan du lever ditt liv daglig og prioritering av aktiviteter og elementer som allerede er en del av selve livsstilen - ikke de aktiviteter eller elementer som du ønsker å være en del av din livsstil, men har ikke rukket å ennå.
  • Ta en spasertur gjennom ditt hus eller leilighet og vurdere alt du kommer over (møbler, bøker, mat, etc.). Spør deg selv om du har brukt det i det siste året, og i så fall hvor ofte? Vær ærlig med deg selv. Hvis du tror du kan leve godt uten det, ut døren bør det gå. Noterer det.
  • Tenk at det meste av ting folk holde uten å bruke er en hyllest til et udekket mål. Det vanligste eksempelet er trening trolig maskiner som vi alltid sier vi skal bruke, men gjør det ikke. Så er det de bøkene vi har tenkt å lese, som tabellen vi til slutt ønsker å ha middager og brunsj på, osv. Vi holder ting rundt "just in case", eller håper at deres tilstedeværelse vil til slutt oppfordre oss til å bruke dem. Men la oss være realistiske, hvis ser at tredemølle få et belegg av støv ikke har inspirert deg ennå, hva tror du det noen gang vil? Gi plass til de tingene du faktisk bruker.
  • For ting som du virkelig har en hard tid å bli kvitt, gjør denne avtalen med deg selv: Sett elementene i lagring. Hvis du ikke trenger eller bruker dem i løpet av seks måneder, gi, selge eller kaste dem bort.
 2. 2
  Gå gjennom hjemmet ditt, bør alle skap, hylle og skap tømmes. Bare sette tilbake de tingene du ikke kunne leve godt uten. Det betyr at hvis du bruker en visp annenhver dag den holder, men melon-baller når du ikke engang liker melon... Ut det går. Sette disse elementene i esker, kasser eller poser i en garasje eller et annet lagringsområde
 3. 3
  Mål møbler. Du må vite hvordan møbler vil (eller ikke vil) passer inn i din nye plass - særlig store elementer som sofaen og sengen din - så måle alt.
  Du må også få rom målinger av den nye plassen. Spør om du kan ta målinger eller hvis det er en gulvplan tilgjengelig for deg. Ikke glem om plasseringen av dører og vinduer da dette vil være en faktor i møbler plassering.
  Når du har disse målingene, må planløsningen ved hjelp av møbler målinger. Prøv å bruke Better Homes and Gardens 'Arrangere-A-Room online programvare for å forenkle prosessen (krever registrering, men er gratis). Dette vil gi deg en mye bedre idé om hva du kan beholde og hva må gå.
 4. 4
  Vurdere dine nye lagerrom. Hvor mange ganger har du flyttet til et nytt sted bare å innse - for sent - at du har overvurdert hvor mye lagringsplass? Mens du får rom målinger, sørg for å vurdere riktig lagring situasjonen du skal arve. Vil du ha færre kjøkkenskap? Hvor mange skap vil du ha? Hvis du skal flytte inn i en leilighet, det har et stuverom, og hvis så, hva er dens dimensjoner?
  Vurdere nøyaktig hvor mye av den nye plassen er dedikert til lagring vil gi deg og ideen om volumet av elementene du trenger å avhende før du går i. Ikke glem skjulte lagring områder du bruker i din gamle plass. Hvis du plasserer en masse elementer over de kjøkkenskap i din nåværende hjem, for eksempel finne ut om skap på det nye stedet har lagringsplass i det området også.
 5. 5
  Ransake dine gamle lagerrom. Gå gjennom dine lagringsområder først (loft, kjellere, skap, osv.). Du vil bli overrasket over å finne ut hva du har satt bort i stedet for å blitt kvitt. Hvis du er som de fleste av oss, vil du finne esker med ting som aldri har sett dagens lys i mange år og det er en grunn til dette: du trenger ikke dem. Bli kvitt dem på en gang. Nøling vil bare smelte din beslutning.
  • Ikke glem å gå gjennom dine baderomsskap, kjøkken og "søppel" skuffer. Vi har en tendens til å hope seg unødvendige elementer på disse stedene. Bli kvitt tomme flasker, baller av hyssing, utgåtte medisiner og skjønnhetsprodukter, og din samling av plast margarin beholdere. Være brutal.
  • Hvordan du kvitter deg med disse unødvendige elementer vil avhenge av hvor mye energi og / eller tid du har. Den enkleste tingen å gjøre er å laste dem opp på en lastebil og slippe dem av på nærmeste sparsommelighet butikken.
  • Bli en Freecycle gruppe for å gi ting bort (www.freecycle.org)
  • Hvis du bor i en bygård eller townhouse kompleks, oppslagstavler og slippe av områder for å gi uønskede elementer til naboer er noen ganger gitt.
  • Ring opp dine venner og slektninger, og se hva de trenger. Du kan være i stand til å verve deres hjelp i farten for en lovet dresser / seng / lenestol!
 6. 6
  Selge ting. Hvis du er i behov av en pre-move nedfallsfrukt, prøv disse:
  • For et stort antall elementer, har en verft salg (eller en serie av verftet salg), eller hvis du har mye å selge raskt, mener en tjeneste for å ta vare på den for deg (f.eks Google avvikling eiendom innhold salg).
  • Hvis du har tid før flyttingen, bruke nettsteder som Craigslist og eBay for å selge ut den beste ting. Du vil sannsynligvis få mer penger for varene dine på denne måten, men det er mer tidkrevende.
  • Craigslist er en god vei for å selge større ting som møbler, hvitevarer og hjem dekor elementer for folk som bor i ditt område. Hvis du har midler, vil tilby levering ofte produsere raskere salg.
  • eBay er en god arena for å selge collectible elementer som gamle album, tegneserier og figurer. Sørg for å ta gode bilder av elementene og gir gode beskrivelser. Husk at du er en selger. Selge disse produktene!
  • Brukt designer klær kan videreselges i. Disse butikkene kan finnes i din lokale bedriftskatalog. Pass på å shoppe rundt. Noen butikker tilbyr bedre priser enn andre.
 7. 7
  Få organisert. Før du flytter inn i ditt nye sted, er det en god tid til å trene noen lagringsløsninger for dine lagrede elementer. Du kan gjøre dette når du pakker. Plasser lagring elementer i dekorative oppbevaringsbokser som kan flyttes og plasseres i de nye lagerrom uten store anstrengelser. Plast skuffer er stor for flytting og lagring, kommer i mange størrelser, kan stables, og se gjennom de gjøre å finne det du trenger på et blunk. Målingene er tatt av de nye lagringsområder vil sikre en god passform. Kom flytting dag, vil disse boksene være mye enklere å håndtere.
  • Etiketten alt fra romtype. Tror ikke at du vil huske stor TV-boksen er faktisk full av gryter og panner. Du vil ikke.
 8. 8
  Flytte store elementer først. inn i ditt nye hjem først. Du vil ha mest energi for denne oppgaven i begynnelsen av flyttingen, og det vil også gi deg en bedre indikasjon på hvor de mindre ting vil gå. Ikke bare fylle et rom med møbler med ideen om å sortere det ut senere. Det er ingenting verre enn å prøve å navigere gjennom små rom strødd med bokser og stabler av møbler etter en dag med flytting.
  Plasser møbler på rommene som du går, i henhold til planen du har gjort tidligere. Hvis du har gjort leksene dine riktig, bør de store elementer passe godt og allerede gi deg en følelse av hjemme (og et sted å sitte mens du tar en pause fra alle dine hardt arbeid!)
 9. 9
  Sett bort lagring elementer. Finnes elementer som er ment for lagring kan plasseres direkte i sine tilmålte områder der de vil være ute av veien. Ved å sette disse tingene unna som du flytter inn, vil du spare deg stresset av å prøve å manøvrere gjennom små, pakket rom i løpet av de neste dagene.
 10. 10
  Organiser eske elementer. Dine merkede bokser kan nå settes inn i sine respektive rom og utpakking kan begynne. Begynn med badet, som det er i rommet mest sannsynligvis være nødvendig umiddelbart. Hvis du bare har holdt det grunnleggende, vil utpakking dette rommet være en lek.
 11. 11
  Organisere plass som du pakker. Utnytte skap og skap lagringsløsninger som du pakker. På denne måten kan flere bli lagret i disse trange steder, og du skal sette en presedens for hvordan den nye, mindre plass vil bli brukt. Ikke falle tilbake til late vaner eller din forminsket sted vil få deg ned.
 12. 12
  Slapp av og nyt! Du har nå kommet inn i riket av levende liten. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for den økonomiske byrden eller tid drenering oppgaver for å opprettholde et hjem for stor for dine behov, og du har ved å omgi deg selv med bare de tingene som er viktigst for deg. Gled dere!

Tips

 • Når du er i ditt nye liten plass, vedta en regel for å holde ting fra samler: Hver gang noe kommer inn, noe må gå. Varen (e) du bli kvitt bør være omtrent samme størrelse som den du tok i.
 • Bruke datamaskinen til å erstatte annen elektronikk som tar opp plass, for eksempel, trenger du virkelig trenger en DVD-spiller, CD-spiller, og en DVR, når du har en datamaskin med en DVD-RW-stasjon. (Spiller og tar opp DVDer / CDer.)
 • Hvis du finner deg selv i økonomiske sund, bygge ned så raskt som mulig. Jo lenger du prøver å henge på en livsstil du kan ikke lenger støtte, jo dypere pit du skal grave. Ta signalet fra forretningsstrategi - omstrukturere.
 • Unngå å legge lagringsplass. Jo mer lagringsplass, jo mer du er sannsynlig å rotet. Faktisk forsøke å minimalisere lagringsplass.

Advarsler

 • Spyl ikke eller kaste i søpla eventuelle utløpte / uønsket medisiner. De vil forurense vanntilførselen. Apotek vil avhende disse elementene ansvarlig, gratis. Du kan også se om byen har et farlig avfall.
 • Ikke kast bort noe verdifullt, hvis noe kan være verdt en god sum penger, selge den.