Wkino

Hvordan du får et barn til å slutte å suge fingrene

Ikke suger barnet på fingrene? Selv om folk flest suge deres tommelen, barn også utvikle en vane å suge fingrene. Det er en dårlig vane, og det må brytes så snart som mulig - her er hvordan du gjør det!

Trinn

Hvordan du får et barn til å slutte å suge fingrene. Styre det selv når det virker som du ikke kan.
Hvordan du får et barn til å slutte å suge fingrene. Styre det selv når det virker som du ikke kan.
 1. 1
  Begynne i det små. Hvis du er i offentlig og barnet begynner å suge fingrene, fortelle ham / henne at store jenter og gutter ikke suge fingrene. Dette alene kan motivere barn til å slutte å suge sine fingre for å være en "stor gutt" eller en "stor jente". Hvis barnet er litt eldre, minne ham / henne hvor pinlig det vil være hvis noen ser dem suger sine fingre.
 2. 2
  Styre det selv når det virker som du ikke kan. Dersom barnet ditt har styrt sin finger-suger mens de er våkne, men fortsatt suge fingrene når de sover, kan du prøve å sette en hanske eller vott på hendene før sengetid. Det hjelper hvis det er skrapete ull, for da, når de går å suge fingrene i natt, beskytter hansken det og scratchiness vil fortelle dem om ikke å suge på den lenger.
 3. 3
  Ikke gjør det lett for dem! Ulempen til seg hansken til sengs er at barn kan ta den av lett og fortsette å suge på fingrene. Hvis du ikke kan kontrollere sin finger-suger overhodet, kan du kjøpe en type stoff du kan nesten male neglene med. Det går på tydelig, kanskje litt farget, men stort sett ingen kan si det er på. Den har en fryktelig smak, så vanligvis hvis du suge på den, trekker deg bort umiddelbart på grunn av smaken! Det kalles Mavala STOP. Den er tilgjengelig på de fleste apoteker som London Drugs. Hvis du ikke finner det, spør om de har det.
 4. 4
  Oppmuntre dem. Bryte en vane er en vanskelig ting for et barn å gjøre, så sørg for å oppmuntre dem hvert steg på veien. Aldri gi opp på dem! Hvis du gir opp på dem, er de sannsynligvis til å gi opp seg selv, og den vanen vil aldri bli brutt. Pass på at de ikke gir opp og at de holder ut før vanen er brutt! Minn dem på hvor godt det vil føles å være en "stor jente / gutt" eller å aldri bli flau av sin finger-suger igjen.
 5. 5
  Belønne dem. Når deres finger-suger vane er brutt, belønne barnet ditt! Du kan kjøpe dem en leke som de alltid har ønsket, ta dem til dyrehagen eller parken, eller ta dem ut for å spise is for å feire. En belønning vil fortelle barnet at deres innsats blir verdsatt og at å bryte sin vane var en god ting.

Tips

 • Hvis de ikke stopper sin vane først, ikke gi opp! Prøv igjen før det fungerer!
 • Mavala STOP ikke vondt barnet ditt. Det er trygt.

Advarsler

 • Aldri gi opp! Du må bare komme tilbake til der du startet, og da vil du aldri bryte din vane!