Wkino

Hvordan å male striper på innervegg


Denne teknikken er ideell for å bruke kontrastfarger på en aksent vegg. Det ser flott ut for en, spisestue, etc.

Vanskeligheten med dette prosjektet er karakterisert som middels. Maleriet av stripene er ikke vanskeligere enn å male en hel vegg. Imidlertid er taping vanskeligere.

Trinn

Hvordan å male striper på innervegg. Bestemme bredden på stripene.
Hvordan å male striper på innervegg. Bestemme bredden på stripene.
 1. 1
  Bestemme bredden på stripene. Dette er nok mest personlig preferanse, men kanskje omfanget av rommet bør være en faktor. I denne artikkelen 10 "er valgt som en enhetlig stripebredden.
 2. 2
  Male hele veggen med base farge. Hvis du har tenkt å male taket, male det første.
 3. 3
  Når malingen har tørket, begynne å måle fra den minst fremtredende hjørne i rommet. Det er lite sannsynlig at din siste stripe vil måle nøyaktig 10 "(eller hva størrelse du bruker), så sørg for at stripen ender opp i minst merkbare hjørne av rommet. Hvis du bare striping en aksent veggen, måle veggen og sentrum stripene (utsiden av hver ende stripe skal være like langt fra dens tilsvarende hjørne).
 4. 4
  målt re og tape stripene måles> Ved anvendelsen av denne artikkelen, ble to "tape brukes (du finner ut hvorfor i et minutt). Husk å tape på utsiden av kontrasterende stripe. Dette betyr at hvis du gikk med 10 "striper og 2" tape, vil den eksponerte veggen veksle mellom 10 "for den semi-gloss stripe, og 6" for flat stripe. Dette er trinnet mest sannsynlig føre til problemer, så det anbefales at du øyeeple striper ett mer tid etter at du er ferdig med taping. Det hjelper å sette små biter av tape på innsiden av striper som ikke skal males, for å tjene som en påminnelse.
 5. 5
  Tape av toppen og bunnen av veggen (e).
 6. 6
  Valgfritt: For å unngå maling blødning (der båndet ikke har levd opp 100% til veggen tekstur), bruke en liten pensel eller trim roller å male et strøk av din base veggfargen over båndet søm. Når denne malingen er tørr, går du videre til neste trinn. (Dette er så basen veggfargen vil fylle i noen mindre hull i din tape søm. Når du fjerner tapen i det siste trinnet du vil ha en fin, ren søm med null blø gjennom.)
 7. 7
  Male kontraststriper. Du kan trenge to strøk. Husk at det ble anbefalt å bruke 2 "? Tape langs sidene av stripene Her er hvorfor - med en 10" stripe, kan du bruke en 12 tape gir deg 14 "til" roller og få full dekning på stripe De 2 ". arbeide med. Fordelen med dette er at det ikke er noen risiko for valse linjer. På den annen side, en standard 9 »vil valsen være en" kort.
 8. 8
  Fjern tapen kort tid (rundt 5 minutter) etter maling. Hvis du arbeider med en partner, bare få en 2-3 stripe forsprang og har din partner fjerne tapen rett bak deg.

Tips

 • Etter at du har kjørt tapen din og klapp den ned først, deretter gni det ned. Denne teknikken vil bidra til å unngå å skyve bøyer i dine rett tape linjer
 • Malere tape klistrer seg ikke veldig sterk, så det hjelper å trykke over kanten av båndet rett før maling, for å få det stramt og redusere blødningen.

Ting du trenger

 • Et nivå (fortrinnsvis 24 "eller lenger)
 • En blyant
 • 2 "Wide malerens tape
 • En rull som er litt bredere enn stripene