Wkino

Hvordan bli kvitt grubs

Hvis plenen har store brune flekker og kan trekkes opp som en patch, da har du grub orm skade. Disse grubs er larvene av japanske biller. Japansk biller er sovende i vinter, og legge sine egg i midten av juli. I august grub ormer begynner å bevege seg til overflaten av plenen. Ved å gjøre det, de spiser røttene til gress din. For å hindre at dette skjer, bør du behandle det berørte området rett etter billene legger eggene.

Trinn

Hvordan bli kvitt grubs. Påfør produktet å følge instruksjonene på pakken.
Hvordan bli kvitt grubs. Påfør produktet å følge instruksjonene på pakken.

Forebyggende behandling

 1. 1
  Hold plenen lang. Biller liker ikke å legge egg i høyt gress, så holder plenen minst to inches lang tid vil bidra til å forhindre grubs.
 2. 2
  Over-frø plenen. Hvis du gjør dette på våren og høsten, gresset med være for tykk til å være attraktive for de fleste biller.
 3. 3
  Gjødsle plenen. Gjør dette både i høst og til våren. Hvis mulig, lag døde løv over plenen din for vinteren.
 4. 4
  Vann sparsomt. Grub egg trenger fuktighet for å klekke. Hvis du må vanne plenen din, gi den mye vann en gang i blant i stedet for litt hver par dager.
 5. 5
  Unn plenen. Dette bør gjøres i løpet av de første to ukene av juli med produkter som inneholder imidakloprid eller halofenozide. Disse kjemiske vil forgifte grubs, og drepe dem når de klekkes. Merrit er et slikt produkt.
 6. 6
  Påfør produktet å følge instruksjonene på pakken.
 7. 7
  Hvis du ønsker en mer organisk alternativet, og deretter prøve:
  • Milky Spore. Dette er en miljøvennlig sykdom som vil drepe av den japanske biller. Du må bruke den i løpet av våren, sommeren og høsten for to år. Dette vil sørge for at plenen din er "infisert" og vil være det i minst ti år. Merk at noen grubs er ikke lar seg behandle av Milky Spore og krever en Merrit søknad.
  • Nematoder. Disse er små ormer som frigjør bakterier i jorden som er dødelig for plenen grubs.

Kurativ behandling

 1. 1
  Behandle i løpet av våren (fra mars til midten av mai) eller høsten (september 1 til november 1)
  • For behandling i høst, er Dylox mest effektive.
  • Carbaryl og trichlorfon vil fungere i begge sesonger. Men grubs stoppe fôring i slutten av mai, etter som helbredende produkter er ikke lenger effektive.

Tips

 • Japansk biller bare legge sine egg i solfylte områder.
 • Ikke bare gjør de grubs gjøre skade på plenen din, men mange dyr lever av grubs. Ved å la grubs å forbli i hagen din, kan du finne at det vil øke tendensen av stinkdyr og vaskebjørn å komme til din hage.
 • Merrit er bare effektiv i tre måneder. Motstå fristelsen til å bruke den for tidlig.

Advarsler

 • Sørg for å legge vann til produktet.
 • Følg alle instruksjonene på pakkene når du bruker et produkt til plenen din.

Ting du trenger

 • Spredere