Wkino

Hvordan bli kvitt kråker

Crows er blant de mest intelligente og tilpasningsdyktige fugler, og hjelpe mennesker ved å spise pesky insekter og gnagere og rydde opp veien drepe. Men de kan også være en ulempe ved å rive åpen søppel, ødelegge avlinger og lage mye støy. Fordi kråker er så intelligent, uansett metode du bruker for å bli kvitt dem vil sannsynligvis ikke fungere for alltid, så du må kanskje endre dine metoder med jevne mellomrom.

Trinn

Hvordan bli kvitt kråker. Ta bort en enkel matkilde ved å holde kråkene ut av papirkurven.
Hvordan bli kvitt kråker. Ta bort en enkel matkilde ved å holde kråkene ut av papirkurven.
 1. 1
  Ta bort en enkel matkilde ved å holde kråkene ut av papirkurven. Crows er tidlig stigerør og er beryktet for å rive åpne plast søppelsekker ved soloppgang for å komme til godsakene inni. Hvis andre dyr velte søppelbøtter, vil kråker bli trukket til sølt søppel.
  • Legge all husholdningsavfall i søppelbøtter med sikre dekker. Hvis dyrene får i papirkurven er et stort problem i ditt område, kjøpe søppelbøtter med låsene som går over på siden for å låse lokket på plass.
  • Forhindre papirkurven bokser fra å bli veltet ved å sikre de håndtakene til innsatsen fast i bakken eller plassere bokser i tettsittende binger.
 2. 2
  Fjern alle vannkilder fra hagen din for å gjøre det til et mindre attraktivt miljø for kråkene. Som de fleste dyr, kråker liker å gjøre sine hjem nær en jevn vannforsyning.
 3. 3
  Ta hensyn til hvor kråkene hønsehus eller abbor. Kutt ned trærne som de liker å abbor i, eller strategisk fjerne noen grener fra treet for å gjøre grenene mer utsatt og avskrekke roosting.
 4. 4
  Hold kråker vekk fra avlingen din ved å dekke frukttrær og andre planter som de spiser med fugl netting. Bruk 4-tommers mesh hvis du ønsker å holde kråkene ut, men tillate tilgang for mindre fugler.
 5. 5
  Bruke visuelle skremselspropaganda for å bli kvitt kråkene, i det minste midlertidig. I tiden kråkene kan lære at objektene ikke vil skade dem, så du må kanskje endre dine hindringer regelmessig. Prøv:
  • Løst hengende Mylar tape eller ballonger så de blåser i vinden.
  • CDer, aluminium pie panner eller andre skinnende metall elementer som vil gjenspeile Søn Dette ikke bare skremmer kråker, men gjør det vanskelig for dem å se hvor de går, noe som gjør hagen din mindre attraktiv. Sørg for å binde dem sikkert som kråker er også kjent for å bortføre blanke gjenstander.
  • Kunstige lokkeduer laget for å ligne på kråke naturlige predatorer noen ganger virke som hindringer - jo mer livaktige lokkefugl, jo bedre blir resultatene. Predators av kråker inkluderer ugler, slanger, rev, vaskebjørn og røde hale hauker.
 6. 6
  Bruke lyd for å jage kråker unna. Opptak av rovdyr lyder har vært vellykket for noen mennesker. Flere selskaper selger CDer designet for å kvitte seg med kråker som Crow Away. Alternativt finnes det også flere nettsteder som gir dyr lyder som du kan laste ned og brenne på en CD.
  • Plasser høyttalerne peker opp i huset ditt høyeste vinduet, eller skjule høyttalere utenfor et sted der kråkene ikke kan se dem.
  • Spille inn CD på ulike tider av dagen, hvis mulig, periodevis endre retningen av støy for å øke sjansene dine for å lure kråkene.
 7. 7
  Ring eller besøk din lokale Audubon Society for hjelp og forslag på å bli kvitt kråkene hvis din innsats har mislyktes.

Tips

 • Fugleskremsler er generelt ikke en veldig effektiv måte å avskrekke kråker. Imidlertid brukes i forbindelse med andre hindringer de kan være til hjelp. For best resultat bruk et fugleskremsel som har armer eller klær som beveger seg i vinden å jage kråkene unna.

Advarsler

 • Hvis du vurderer å skyte eller på annen måte å drepe kråkene, sørg for å gjøre deg kjent med lovene i staten. Åpen jaktsesong og en gyldig lisens eller tillatelse er vanligvis nødvendig.